• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Proto-Col™ Pure Collagen

400mg 90 Capsules

proto-col

€29.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Collageen is een natuurlijke proteïne die al jaren gebruikt wordt voor zijn cosmetische voordelen en positieve invloed op de huid. Proto-Col™ Collageen Capsules is één van de beste keuzes voor mensen die hun huid zacht en soepel willen houden en rimpels willen tegengaan.

 • Bevat puur collageen, wat al jaren gebruikt wordt om de huid te ondersteunen en lijntjes en rimpels te verminderen
 • Kan het herstel van spieren, pezen en botten ondersteunen
 • Houdt het immuunsysteem van je lichaam in balans
 • Populair bij mensen die gewrichtsproblemen en stijfheid willen voorkomen
 • Kan ook haar en nagels sterker maken

Collageen is de meest voorkomende proteïne in ons lichaam en onze huid bestaat voor 75% uit collageen. Door je lichaam extra collageen te bieden, kan deze de natuurlijke productie van collageen verhogen. Veel van onze tevreden klanten zagen de voordelen van deze capsules al binnen 4 weken.

Lees meer
Type: Pillen
Hoeveelheid: 90
Duration: 30 dagen Dagen
Aanbevolen Hoeveelheid: 3 per dag

Wat zijn proto-col Collagen Capsules?

Collageen is de meest voorkomende proteïne in het menselijk lichaam, en bijna 40% van onze natuurlijke proteïnen bestaan uit collageen. Het is het belangrijkste bestanddeel van ons bindweefsel en komt voor in onze huid, spieren, pezen en botten. Collageenvezels zijn in elkaar verweven net als draden, ze vormen samen een netwerk waarin nieuwe cellen kunnen groeien.

Ons lichaam produceert steeds minder collageen naarmate we ouder worden, en hierdoor kan je op gegeven moment tekenen van ouderdom beginnen te zien. Onze botten worden zwakker en onze spieren doen er langer over om te herstellen. Dit leidt tot aandoeningen zoals osteoartritis en osteoporose. Door je lichaam puur collageen te geven kan het deze problemen langere tijd voorkomen en tegengaan, zodat je er jonger en gezonder uit ziet en je ook zo voelt.

proto-col Collagen Capsules zijn populair bij mensen die graag hun gewrichtsbanden willen herstellen en verbeteren, en hun botten willen versterken. Deze capsules kunnen je immuunsysteem ondersteunen en de productie van afwijkende moleculaire structuren neutraliseren, die anders tot grote problemen met de gewrichten zouden kunnen leiden.

Hoe neem ik proto-col Collagen Capsules in?

Veel gebruikers zien goede resultaten wanneer ze minimaal 3 capsules per dag in nemen. Velen kiezen er voor om hun proto-col Collagen Capsules anderhalf uur na het avondeten in te nemen.

Hoe lang duurt het voordat ze werken?

Het kan vaak een paar weken duren voordat de verhoogde hoeveelheid collageen effect heeft op je lichaam. Veel gebruikers zien de positieve effecten op hun huid in 3-12 weken. Omdat onze lichamen allemaal verschillend zijn, variëren de resultaten per persoon. Je kunt het beste de behandeling 3 maanden voort zetten om optimaal resultaat te zien.

Zijn er bijwerkingen?

Als je medicijnen gebruikt of zwanger bent, raadpleeg dan eerst een arts voordat je de capsules gaat gebruiken.

Wat zijn de ingrediënten?

De capsules zijn gemaakt met 1,200.00mg puur Collageenhydrolysaat. Dit wordt gewonnen uit runderhuiden waardoor het helaas niet geschikt is voor vegetariërs.