maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Proto-Col™ Pure Collagen

1200 mg 90 Capsules | Puur collageen

Overzicht

De Pure Collagen-capsules werken voor uw huid van binnenuit en zijn de ideale manier om u te helpen de ongewenste tekenen van veroudering aan te pakken. Geformuleerd met alleen het beste, bevat elke capsule een krachtige dosis wetenschappelijk bestudeerde Verisol® Bioactive Collagen Peptides die, wanneer ze gecombineerd worden, een formidabele dagelijkse sterkte van 1200 mg vormen. Bovendien bevatten ze absoluut geen vulstoffen, bindmiddelen of ongewenste chemicaliën, waardoor dit het ideale natuurlijke verfraaiende supplement is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

  • Voor de verschijning van huidveroudering
  • Klinisch bestudeerd natuurlijk supplement
  • Zuiver gehydrolyseerd type I & III-collageen
  • Verisol® Bioactive Collagen Peptides
  • Krachtige portie van 1200 mg
  • Geen vulstoffen, bindmiddelen of smaakstoffen

Als u op zoek bent naar een product dat helpt bij een ouder wordende huid, kiezen veel mensen voor natuurlijke ingrediënten zoals collageen om op natuurlijke wijze de uitstraling en schoonheid van hun huid te stimuleren. Velen vertrouwen op crèmes en lotions om dit te doen, maar weet u hoeveel krachtiger het kan zijn om de ingrediënten rechtstreeks van binnenuit af te leveren? De Pure Collagen capsules werken van binnen naar buiten om de natuurlijke collageengehaltes van de huid te voeden en aan te vullen en u achter te laten met die onstuimige jeugdige gloed waar u altijd al van hebt gedroomd.

  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij

Collageen en de Huid

Als een belangrijk structureel eiwit dat ongeveer 80% van zijn droge gewicht uitmaakt, speelt collageen een vitale rol in de gezondheid en het onderhoud van de huid. Wanneer het lichaam jong is, zijn de natuurlijk voorkomende niveaus van dit essentiële eiwit hoog en dit maakt jonge huidjes zo zacht, glad en strak. Naarmate we ouder worden en ook door factoren zoals voeding en zonlicht, kunnen deze natuurlijke niveaus drastisch dalen. Dit resulteert in het verschijnen van veroudering met al die veelbetekenende tekenen zoals rimpels, kraaienpootjes en een slappe huid. Dit betekent dat het aanvullen van het lichaam met een externe bron van collageen een zeer voordelige manier kan zijn om die ongewenste rimpels aan te pakken en de verouderende huid weer tot leven te brengen.

Prestatie
Prestatie

Verisol® Collagen

Als het op de Pure Collagen-capsules aankwam, wilde Proto-col ervoor zorgen dat ze het beste gebruikten. Om dit te bereiken, is elke capsule geformuleerd met wetenschappelijk bestudeerde Verisol®, een unieke mix van zuiver gehydrolyseerd type I en III collageen. Dit geweldige ingrediënt werkt voor de huid van binnenuit om te helpen bij het ouder worden en is in een aantal klinische onderzoeken succesvol gebleken.

Eén studie bij 69 vrouwen van 35-55 jaar toonde aan dat het nemen van Verisol® leidde tot een statistisch significante hogere huidelasticiteit - dit was tot 15% meer in vergelijking met de placebo. Dit werd aangetoond na slechts 4 weken na inname en werd persistent gehouden na 8 weken. Een andere studie van 114 vrouwen in de leeftijd van 45-65 toonde een statistisch significante vermindering in oogrimpelvolume in vergelijking met de placebo. Na slechts 4 weken rapporteerden ze een reductie van 7,2% op het rimpelvolume en daarna tot een enorme 20,1% na 8 weken.

Ingrediënten

Werkzaam bestanddeel: Verisol® (collageenhydrolysaat)

Ander ingrediënt: Gelatine (Bovine Capsule)

Hoe Te Gebruiken

Deze Pure Collagen-capsules van Proto-col zijn ontworpen als een eenvoudige aanvulling op uw dagelijkse routine. Neem eenvoudig dagelijks 3 capsules in met water voordat u naar bed gaat. Indien nodig kan de dosering ook veilig worden verhoogd tot maximaal zes capsules per dag. Elke capsule bevat 400 mg zuiver collageenhydrolysaat, dus met de aanbevolen dagelijkse dosering (3 per dag) kunt u een krachtige dagelijkse hoeveelheid van 1200 mg ontvangen. Elke fles bevat 90 capsules dus daarom 30 porties.

Advies

Aangezien dit natuurlijke supplement is gemaakt met zuiver collageenhydrolysaat, is het volkomen veilig om te nemen. Dit supplement bevat geen vulstoffen, bindmiddelen of smaakstoffen en is ook vrij van lactose, zuivel en gluten. Zoals bij het gebruik van een nieuw supplement voor de eerste keer, controleer dan de ingrediënten op eventuele persoonlijke allergieën en neem het niet als u veganist of vegetariër bent. Raadpleeg uw arts voordat u het gebruikt als u een medische aandoening heeft of zwanger bent.

Vaak samen gekocht

Proto-Col™ Pure Collagen
Proto-Col™ Pure Collagen

1200 mg 90 Capsules | Puur collageen

22.95€

+
Eco Masters Jade Roller met Gua Sha & Serum
Eco Masters Jade Roller met Gua Sha & Serum

Jade Face Roller & Massage

21.99€

+
Fabulous Borst Tabletten
Fabulous Borst Tabletten

90 Tabletten | Natuurlijk vollere borsten

31.99€

1 Producten

22.95€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Kan nog niet zeggen of het werkt. Gebruik het nu een week

R Rosemary
Geverifieerde aankoop

Hoorde dat collageen zalfjes niet effectief zijn dus ben ik naar capsules gegaan. Voor mij werken deze erg goed.

A Alma
Geverifieerde aankoop

Fijn product en ik zie echt verbetering

I Indy
Geverifieerde aankoop

Gebruik de capsules nu een maand en zie kleine verbeteringen

M Manon P
Geverifieerde aankoop

Mijn rimpels worden minder zichtbaar, dus ik blijf bij de capsules.

A Anita
Geverifieerde aankoop

Mijn huid is weer sterker geworden

D Danique
Geverifieerde aankoop

Mijn huid ziet er strakker en jonger uit

L Levi
Geverifieerde aankoop

Perfect product

V Vilde
Geverifieerde aankoop

De capsules zijn van goede kwaliteit, heel blij mee

C Cecile
Geverifieerde aankoop

Vind deze capsules fijner dan creme

M Maxime

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk