• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

ProFollica Hair Stimulator

59ml Serum

Profollica

€49.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

ProFollica stimuleert een gezonde haargroei bij mannen. Wil jij die extra boost om haargroei te stimuleren? Dan is deze natuurlijke, snel absorberende formule mogelijk voor jou de oplossing.

 • Unieke haarformule bij dunner wordend haar
 • Essentiële voeding voor de haarwortel
 • Eenvoudig aan te brengen
 • 1 keer per dag gebruiken
 • Aangename gelachtige formule

ProFollica haarstimulators is een van de drie complementaire ProFollica producten die effectief samenwerken om gezonder uitziend haar te versterken. Als jij net als vele andere mannen vindt dat je dunner haar of kale plekken begint te krijgen, onderneem dan vandaag nog actie en bestel dit ProFollica product.

Lees meer

Wat is het?

Profollica haarstimulator is een effectieve natuurlijke formule om haar te stimuleren en beginnende kaalheid bij mannen aan te pakken. Het is een vloeibare formule die gemakkelijk kan worden aangebracht op de betreffende gebieden van de hoofdhuid.

ProFollica haarstimulator is een aanvullend product op de ProFollica shampoo, om zo een optimaal resultaat te realiseren. Ondanks dat veel mensen een druk bestaan leven weinig tijd hebben voor meer dan 1 shampoo in de ochtend, is deze haarstimulator zo ontworpen dat maar 2 minuten langer de tijd neemt.
Belangrijk daarbij wel is dat je het product goed op de hoofdhuid laat inwerken, zodat de voedingsstoffen en mineraalrijke ingrediënten uiteindelijk dikkere haarzakjes kunnen te ondersteunen. En doordat het product de DHT productie probeert te verminderen, kan deze haarstimulator haaruitval voor komen.

Hoe werkt Profollica?

Het is simpel en makkelijk. Je masseert de formule zachtjes op de hoofdhuid en laat het absorberen voor 4 uur of de hele dag, indien nodig is. Zijn zorgvuldig opgebouwde formule is ontworpen om geen vettigheid of ongewenste verschijningen achter te laten. Dit betekent dat er niemand gaat merken dat je de formule gebruikt. Het is belangrijk om de formule na de shampoo gebruikt, dit komt omdat de hoofdhuid schoon moet zijn, zodat de formule direct toegang heeft tot de haarwortel.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Het gebruik van Profollica haar kan de haren versterken, nieuw haargroei ondersteunen en een natuurlijke glans. Vele klanten ervaren de eerste resultaten na een maand. Het is belangrijk dat de Profollica haarstimulator met Profollica shampoo regelmatig gebruikt, voor de beste resultaten.

Doordat het merk met natuurlijk ingrediënten werkt, verschillen de resultaten per persoon en kunnen er dus ook geen garanties gegeven worden.

Is het veilig te gebruiken?

Deze natuurlijke Profollica haarstimulator is uitgebreid getest en tot heden zijn er geen bijwerkingen bekend. Echter adviseren we je altijd de ingrediënten te controleren, mochten er mogelijk allergieën een rol spelen.
Neem ook gerust contact met ons op als je nog zoekende bent naar het beste product voor jou. Helaas adviseren wij niet op medisch vlak. Voor vragen over allergieën en dergelijken, verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met uw huisarts.