• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Oligo.DX

150ml Gel | Vermindert de Verschijning van Cellulitis

DS Laboratories

€34.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Verwijder het beeld van vetophopingen, cellulitis en lelijke kuiltjes op de huid. Oligo.DX maakt gebruik van de geavanceerde Nanosome technologie geformuleerd door de bekende DS laboratoria. De natuurlijke formule is in staat door meerdere huidlagen te dringen om vet te neutraliseren en cellulitis te verminderen. De actieve bestanddelen in Oligo.DX helpen om cellulitis te verminderen, terwijl het de huid gladder en zachter maakt dan voorheen.

 • 89% van de gebruikers ervaren goede resultaten na slechts 14 dagen gebruik
 • Vermindert de verschijning van cellulitis en geeft zelfvertrouwen
 • Absorbeert snel zonder te masseren
 • Ingrediënten worden vrijgegeven gedurende een periode van 15 uur met behulp van nanosomen
 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Laat de huid er gladder en gezonder uitzien dan voorheen
 • 24-uur levering

Door gebruik van Nanosome technologie verdeelt Oligo.DX gel ingrediënten in kleine bolletjes. Deze bolletjes kunnen de huid doorboren en cellulitis verwijderen zonder het gebied te masseren. De gel is uniek in vergelijking met andere gel producten, doordat het snel absorbeert. Terwijl het diep door dringt in de huid, worden de ingrediënten langzaam verdeeld.

Lees meer
Grootte: 150 ml.
Type: Creme

WAT IS OLIGO.DX ?

Deze gel is een wetenschappelijke doorbraak in huidverzorging en het resultaat van jaren van onderzoek in DS laboratoria. Veel vrouwen hebben een drastische vermindering van cellulitis gezien na slechts 14 dagen gebruik. Het is de perfecte manier om oneffenheden in de huid aan te pakken, voordat je naar het strand gaat. De gel heeft een hoge concentratie van Hydrocotyle en andere ingrediënten, bedoeld om de huid te verbeteren en cellulitis te verminderen.

HOE WERKT HET?

In tegenstelling tot vele andere crèmes, die alleen op de huidlaag werkzaam zijn, penetreert deze gel de huid diep. Het doet dit door middel van een Nanosome afleversysteem ontwikkeld door DS laboratoria. Elke Nanosome is klein, ongeveer 200 keer kleiner dan een menselijke huidcel, waardoor het diep kan door dringen in de huid. Vervolgens wordt celweefsel samengevoegd, zodat de ingrediënten langzaam kunnen inwerken.

Zodra de Oligo.DX wordt aangebracht op de buitenste laag van de huid, zullen de Nanosomen de epidermis penetreren. Als ze eenmaal het aangetaste gebied hebben gevonden (de cellulitis), zullen de ingrediënten worden vrijgegeven door de nanosomen ter bestrijding van oneffenheden en vetophopingen. De werkzame bestanddelen in de Nanosomen zullen rechtstreeks en gedurende een periode van 15 uur op de specifieke locatie inwerken.

Eenmaal doorgedrongen beginnen de ingrediënten van Oligo.DX met het openen van bloedcapillair (zeer dunne bloedvaten). Dit helpt gifstoffen en vet te verwijderen uit vetweefsel en stimuleert de celcyclus. Gedurende dit proces zullen verschillende verbeteringen plaatsvinden, zoals vermindering van cellulitis en het creëren van een zachtere huid. In tegenstelling tot alle andere soortgelijke producten droogt Oligo.DX uw huid niet uit en zal de huid er gezonder uitzien dan voorheen.

WAT KAN OLIGO.DX VOOR MIJ DOEN?

Het bestrijdt cellulitis door de ingrediënten die in staat zijn om diep in de huid door te dringen, waar ze de kern van vetophopingen opsporen en bestrijden. Deze aangenaam ruikende gel is ongelooflijk eenvoudig aan te brengen, absorbeert snel en is ongeveer 12 uur lang werkzaam. Het is de ideale keuze voor veel vrouwen over de hele wereld. Dat het slechts 14 dagen kan duren voordat je de eerste resultaten ziet is voor veel vrouwen een extra reden om voor Oligo.DX te kiezen.

HOE EN WANEER GEBRUIK IK OLIGO.DX?

Breng simpelweg een kleine hoeveelheid van de gel aan op de aangetaste huid en masseer met cirkelvormige bewegingen. Gebruik Oligo.DX een keer per dag gedurende 30 dagen. Als je het resultaat wilt behouden, gebruik Oligo.DX dan elke paar maanden.

SNELLE RESULTATEN

In sommige gevallen kun je al binnen 14 dagen resultaat zien. Misschien heb je ervaring met andere crèmes en gels die veel te langzaam werkten of gewoonweg helemaal niet werkten. Oligo.DX is echter zo geformuleerd dat het effectief werkt en de huid soepel en gezond maakt. 89 % Van de gebruikers van deze crème hebben een drastische vermindering van hun cellulitis ervaren en 1 op de 10 gebruikers kiezen ervoor om het product te blijven gebruiken.

IS HET VEILIG TE GEBRUIKEN?

De toegewijde experts van DS Laboratories hebben de Oligo.DX gel formule ontwikkeld met alleen hoogwaardige en veilige ingrediënten. Indien gebruikt zoals voorgeschreven zul je geen ongewenste bijwerkingen ervaren, als gevolg van uitgebreid onderzoek naar de effecten en de kwaliteit van dit product.

WAT ZIJN DE INGREDIENTEN?

De ingrediënten in de Oligo.DX gel zijn speciaal geselecteerd op hun vermogen om cellulitis te verminderen en oneffenheden te verwijderen. De belangrijkste actieve ingrediënten naast Hydrocotyle zijn onder meer:


Paardenstaart extract: bevat eigenschappen die collageen, elastine en bindweefsel stimuleren en tegelijkertijd vetophopingen en cellulitis verminderen.


De klimop plant: werkt tegen schimmel en controleert cellulitis.


Blaaswier: heeft een hoog jodiumgehalte, waardoor het je stofwisseling verhoogt en je schildklieren stimuleert.


Cafeïne: geeft de huid energie en maakt het strak, terwijl het de circulatie stimuleert.

HOE BESTEL IK MIJN OLIGO.DX?

Het bestellen via ShytoBuy is snel en gemakkelijk. Je kunt morgen al beginnen je cellulitis te overwinnen door onze 24-uur leveringen: bestellingen die voor 16.00 uur worden gedaan, worden de volgende werkdag aan huis geleverd.