maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Emuaid®

Verfijn je selectie

Emuaid® homeopathisch medicijn verlicht symptomatische pijn, infecties en ontstekingen. Emuaid® is een innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde, homeopathische zalf ontworpen met krachtige natuurlijke ingrediënten en zeldzame groeifactor stimulatoren die synergetisch werken om irritaties te kalmeren, ontstekingen te verminderen en biedt verlichting bij bacteriële infecties en symptomen voor de beschadigde huid.
Emuaid® homeopathisch medicijn verlicht symptomatische pijn, infecties en ontstekingen. Emuaid® is een innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde, homeopathische zalf ontworpen met krachtige natuurlijke ingrediënten en zeldzame groeifactor stimulatoren die synergetisch werken om irritaties te kalmeren, ontstekingen te verminderen en biedt verlichting bij bacteriële infecties en symptomen voor de beschadigde huid.

Wat is emuaid?

Speer Laboratories, de fabrikant van Emuaid, is opgericht door Richard Nicolo met als doel om nieuwe holistische methoden te onderzoeken voor het behandelen van huidaandoeningen.

Vandaag de dag is Speer Laboratories een familiebedrijf dat altijd de klant voorop stelt, en zich richt op wat er daadwerkelijk toedoet; het helpen van mensen met pijnlijke en lastige huidaandoeningen.

Alle Emuaid producten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse FDA, en worden dan ook erkend als legitieme, homeopathische medicijnen. De Emuaid producten stimuleren het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen met een 100% natuurlijke formule van emoe-olie en andere, essentiële voedingsstoffen. De producten helpen dan ook tegen infecties, irritatie, jeuk, en algeheel ongemak. Door Emuaid producten regelmatig te gebruiken zal je snel zien dat de huid zich begint te herstellen, en dat deze schoner, helderder, en gezonder is dan voorheen.

100% Natuurlijk

Emuaid bevat geen chemicaliën, parabenen, steroïden, en andere kunstmatige ingrediënten die mogelijk de huid en het lichaam beschadigen. Emuaid producten hebben dan ook geen bekende bijwerkingen, en ze zijn geschikt voor alle huidtypen, leeftijden, en geslachten.

Emuaid producten zijn gebaseerd op emoe-olie. Emoe-olie zit vol lipiden die we ook aantreffen in de bovenste laag van de huid. Hierdoor kan het sneller door de huid geabsorbeerd worden dan andere oliën en crèmes. Uit onderzoek blijkt dat emoe-olie zeer effectief is tegen zwellingen en ontstekingen. Ook stimuleert het de groei van huidcellen, waardoor het helpt bij de genezing van schade aan de huid. Daarnaast is het ook een natuurlijke zonnecrème, moisturizer, en helpt het tegen blauwe plekken.

Geschikt voor vele huidsaandoeningen

Dankzij de feedback van de vele gebruikers van Emuaid, weten we inmiddels dat deze producten geschikt zijn om een groot aantal huidaandoeningen te verhelpen. De unieke formule van natuurlijke, genezende bestandsdelen herstelt en vernieuwt zelfs ernstig beschadigde, pijnlijke, oncomfortabele, en onaangename huidaandoeningen, waaronder ook kleine (brand-) wonden, blauwe plekken, zweren, blaren, muggenbeten, acne, eczeem, cellulitis, psoriasis, striae, en huidinfecties.

Vragen en antwoorden

Wat zijn de ingrediënten van Emuaid First Aid Zalf?

Emuaid First Aid Zalf bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, chemicaliën, alcohol, parabenen, steroïden, petrochemicaliën, of parfum. De formule bestaat uit een mix van geconcentreerde substanties, zoals argentum metallicum, emoe-olie, lactobacillus extract, l-lysine HCL, theeboomolie, fytosfingosine, en ceramide 3.

Wat is het verschil tussen Emuaid First Aid Zalf en EmuaidMAX Eerste Hulp Zalf?

EmuaidMax is bedoeld voor het bestrijden van meer ernstige huidaandoeningen.
Het bevat 2 keer zoveel Lactobacillus extract, 10 keer zoveel theeboomolie, en 50 keer zoveel vitamine E, als Emuaid First Aid Zalf. EmuaidMAX werkt dan ook sneller en intensiever bij het verhelpen van hardnekkige problemen, maar is desondanks nog steeds veilig voor iedereen om te gebruiken.

Kan ik Emuaid ook in de winkel of bij de apotheek kopen?

Nee. Emuaid is alleen online beschikbaar.

Hoe werkt Emuaid First Aid Zalf?

Emuaid First Aid Zalf is een natuurlijk middel dat werkt door middel van de natuurlijke, herstellende mechanismes van de huid. Het stimuleert het genezende vermogen van de huid om acute huidaandoeningen aan te pakken. De zalf dringt niet het lichaam binnen en is dus geschikt voor overal op het lichaam.

Voor welke aandoeningen is Emuaid First Aid Zalf geschikt?

Emuaid First Aid Zalf was ontworpen om ernstige brandwonden te behandelen. Het heeft dan ook bewezen pijn te verlichten, infecties te verminderen, en een aantal huidaandoeningen te verhelpen. Aangezien het een antibacteriële en antischimmel zalf is, is het geschikt voor het bestrijden van pathogenen en microben. Ook verlicht de zalf symptomen van kleine wonden en blauwe plekken, zweren, schaafwonden, uitslag, blaren, insectenbeten, acne, wratten, eczeem, en kleine infecties.

Is Emuaid First Aid Zalf veilig voor kinderen?

Ja, Emuaid First Aid Zalf is veilig voor kinderen. Het is weliswaar krachtig en effectief, maar het kan veilig over het gehele lichaam gebruikt worden en is geschikt voor iedere leeftijd. De zalf is ook geschikt voor een aantal klachten waar kinderen vaak last van kunnen hebben, zoals eczeem, luieruitslag, en blauwe plekken.

Hoe snel werkt Emuaid First Aid Zalf?

Emuaid First Aid Zalf werkt snel en effectief. Sommige klanten hebben aangegeven dat de zalf al binnen een aantal minuten na het aanbrengen voor verlichting zorgde, terwijl het voor andere een aantal uren of dagen kan duren. Ieder lichaam en iedere aandoening reageert anders op de zalf, dus de werkingsduur zal per persoon en per aandoening verschillen.

Wat voor voorzorgen moet ik nemen wanneer ik First Aid Zalf ga gebruiken?

First Aid Zalf is een veilig en natuurlijk product dat het lichaam niet binnendringt. Er zijn dan ook geen bekende bijwerkingen. Desondanks raden wij het volgende aan:

 • Houdt onmiddellijk op de First Aid Zalf te gebruiken wanneer de aandoening erger lijkt te worden, en neem contact op met een medische specialist.
 • Zorg ervoor dat er geen zalf in je lichaam komt, bijvoorbeeld door het in te slikken.
 • Met betrekking tot het behandelen van kinderen, zorg ervoor dat er altijd een volwassene aanwezig is.
 • De First Aid Zalf is niet bedoeld ter vervanging van medicatie en professionele verzorging. Bij ernstige aandoeningen raden wij het aan contact op te nemen met een medisch professional.

Wat is de beste manier om First Aid Zalf aan te brengen?

Begin eerst met het aanbrengen van een dunne laag zalf op het aangetaste stuk huid 3 tot 4 keer per dag. Later kun je mogelijk meer aanbrengen als het voor betere resultaten zal zorgen. Voor de beste resultaten is het belangrijk geen sessie te vergeten of over te slaan.

Wanneer de aandoening besmettelijk is, raden wij het aan om de zalf met een watje aan te brengen en deze na gebruik weg te gooien.

Hoe lang gaat een pot First Aid Zalf mee?

Afhankelijk van de aandoening en de hoeveelheid huid die moet worden behandeld, zal een pot First Aid Zalf ongeveer 1 tot 2 maanden meegaan.

Is de First Aid Zalf veilig voor mensen met een gevoelige huid?

Ja, de First Aid Zalf is veilig voor mensen met een gevoelige huid.

Wat is Emuaid First Defense Probiotic?

De First Defense Probiotic bestaat uit meerdere goede bacteriën die gezamenlijk helpen tegen een opgeblazen gevoel en winderigheid. Ook verbeteren ze de algehele spijsvertering en zorgen zo voor een betere gezondheid. Iedere capsule van de First Defense Probiotic bevat meer dan 15 miljoen bacteriën op het moment van productie, wat meer dan genoeg is om jouw lichaam te herstellen.

Wat zijn de voordelen van probiotica?

Probiotica zijn bedoeld voor het behandelen van diarree, vaginale infecties, darminfecties, eczeem bij kinderen, griep, en verkoudheid.

Zal de First Defense Probiotic mijn gezondheid verbeteren?

Ongeveer 70% van jouw immuunsysteem bevindt zich in jouw darmkanaal, wat betekent dat een optimale gezondheid ook daar begint. De First Defense Probiotic zorgt ervoor dat de goede bacteriën in je darmen hun werk blijven doen, terwijl de slechte bacteriën zo veel mogelijk bestreden worden. Hierdoor zal jouw gezondheid inderdaad verbeteren.

Hoe moet ik de First Defense Probiotic bewaren?

Wij bevelen het aan om de First Defense Probiotic koel te bewaren.

Wat is de dosering van de First Defense Probiotic?

Neem 1 capsule First Defense Probiotic per dag.

Is de First Defense Probiotic geschikt voor kinderen?

Ja, de First Defense Probiotic is geschikt voor kinderen. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun immuunsysteem en vermindert de kans op verscheidene aandoeningen.

Is het veilig om de First Defense Probiotic te gebruiken als ik ook alcohol nuttig?

Het is veilig om het gebruik van de First Defense Probiotic te combineren met gematigde alcohol consumptie. Excessief alcohol gebruik zal echter het effect van de probiotica verminderen.

Hoe werkt de First Aid Zalf in combinatie met de First Defense Probiotic?

Gezamenlijk pakken de zalf en de probiotica het probleem van binnen en buiten aan. De zalf vermindert de pijn en infecties aan de buitenkant, terwijl de probiotica aan de binnenkant het immuunsysteem ondersteunt en interne infecties aanpakt.

Kan de First Defense Probiotic gebruikt worden in combinatie met andere supplementen en medicijnen?

De First Defense Probiotic is veilig te gebruiken in combinatie met andere supplementen en medicijnen. Desalniettemin raden wij het wel aan om het eerst te overleggen met een arts of specialist.

Hoe breng ik de Emuaid Overnight Acne Treatment aan?

Schud het product niet. Maak de huid eerst goed schoon, en breng vervolgens een watje met de Overnight Acne Treatment direct aan op de aangetaste huid.

Werkt de Overnight Acne Treatment tegen cystische acne en rosacea?

Ja, de Overnight Acne Treatment helpt bij het reinigen van de poriën, terwijl de natuurlijke bestandsdelen de poriën penetreren en de infecties bestrijden.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief