maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Cellulitis

Cellulite, ook wel bekend als de sinaasappelhuid, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het bindweefsel onder de huid toeneemt waardoor er een versmalling van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Dit heeft een negatief effect op de bloedsomloop en het verstoort de afvoer van vet, afvalstoffen en vocht. Dit verhardt het bindweefsel en hierdoor ontstaat de hobbelige huid die wij cellulite of een sinaasappelhuid noemen. Oestrogeen is een hormoon dat veel invloed heeft op het ontstaan van cellulite. Dat is ook de reden waarom vrouwen vaker last hebben van een sinaasappelhuid dan mannen. Ook andere factoren zoals erfelijke aanleg, dieet en levensstijl hebben invloed op je huid en kunnen cellulite veroorzaken. Ontdek hier ons assortiment met producten voor cellulite.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Geen resultaat
De filters die u hebt gekozen kwamen niet overeen met een van onze producten. Reset de filter en pas uw zoekopdracht aan.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.