GENIET NU VAN EEN GRATIS PRODUCT BIJ EEN AANKOOP VAN MEER DAN €50
 • Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

FertilCount

2 Testen | Vruchtbaarheidstesten voor Hem
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

babystart FertilCount is een vruchtbaarheidstestkit voor mannen, dat in 15 minuten 97% betrouwbare resultaten geeft over de vruchtbaarheid van de man. De test is ontworpen voor thuisgebruik, zodat het bezoeken van een kliniek of ziekenhuis niet meer nodig is. De babystart FertilCount kit is ontwikkeld om mannen inzicht te geven in hun vruchtbaarheid, en informatie te geven die gebruikt kan worden om een volgende stap te nemen.

 • Vruchtbaarheidstest voor mannen
 • 97% betrouwbaarheid
 • Geeft resultaten in 15 minuten
 • Waarborg de privacy van je eigen huis
 • Snel te gebruiken

Wat is babystart FertilCount?

De babystart FertilCount is de eerste vruchtbaarheidstestkit voor mannen dat CE goedgekeurd is door de World Health Organisation (WHO), om de standaard van 15 miljoen zaadcellen per milliliter nauwkeurig te tellen. Deze kit kan je snel vertellen of het aantal zaadcellen in je sperma boven of onder deze standaard ligt, en of je dus wel of niet een afspraak moet maken bij je huisarts over een eventuele vruchtbaarheidsbehandeling.

Dit product kan gebruikt worden bij het plannen van gezinsuitbreiding, om de gezondheid van je voortplantingssysteem te analyseren en om erachter te komen of er mogelijk complicaties zouden kunnen ontstaan bij het zwanger worden.

Hoe gebruik ik deze vruchtbaarheidstestkit voor mannen?

In tegenstelling tot andere producten, gebruikt de babystart FertilCount een gemakkelijk te volgen, stap voor stap instructie. Verzamel eerst een zaadstaaltje door direct in de bijgeleverde plastic cup zaad af te leveren. Plaats het deksel op de cup en wacht 15 minuten en maximaal 12 uur voor je de staal gaat testen. Voor de beste resultaten, dien je gedurende de 3 dagen voor de test, niet te ejaculeren.

Open de hersluitbare folie van de babystart FertilCount met daarin de test materialen. Haal de onderdelen eruit en plaats de testcassette op een vlak oppervlak met het staalhoudertje naar boven gericht. Houdt het plastic pipetje in het midden vast en druk het in. Plaats het gebogen uiteinde in je zaadstaal en verminder zachtjes de druk. Je sperma wordt nu in het pipetje gezogen.

Druppel 1 druppel sperma in Testhouder B, en laat het 2 minuten intrekken. Voeg er nu 2 druppels van de blauwe substantie aan toe en laat deze 2 minuten intrekken. Daarna nog 2 druppels van de transparante substantie aan Testhouder B toevoegen en 2 minuten laten intrekken.

TEST De kleur die ontstaat uit test B is donkerder dan uit test A. De kleur die ontstaat uit test B is lichter dan de kleur uit test A.
EIGENSCHAPPEN Positief resultaat Negatief resultaat
RESULTAAT LEZEN De hoeveelheid zaad in het sperma was 20 miljoen per ml of meer. De hoeveelheid zaad in het sperma was minder dan 20 miljoen per ml.
RESULTAAT Jouw vruchtbaarheid zit goed De kans bestaat op vruchtbaarheidsproblemen. Raadpleeg een arts om de volgende stap te zetten.

De resultaten uitlezen

De vruchtbaarheidstestkit voor mannen laat de zaadcellen in je sperma blauw kleuren. Als je zaadstaal dezelfde of een donkerdere kleur blauw laat zien, betekent dit dat je sperma meer dan 15 miljoen zaadcellen per milliliter bevat. Wanneer de babystart FertilCount een lichtere kleur blauw laat zien, betekent dit dat er minder dan 15 miljoen zaadcellen in 1 milliliter zitten.

Als je niet zeker bent van de resultaten, wordt het aangeraden dat je de tweede test in de doos uitvoert. Doe dat liefst binnen 3 dagen en uiterlijk binnen 7 dagen na de eerste test. Als de tweede babystart FertilCount een negatief resultaat geeft, wordt het aangeraden om je huisarts te bezoeken.

Hoe kan ik babystart FertilCount bestellen?

Je babystart FertilCount bestellen bij ShytoBuy is heel gemakkelijk. Er zijn diverse leverings- en betaalmethoden waar je uit kunt kiezen. Als je je vruchtbaarheid wilt laten testen om jezelf en je partner de beste kansen te geven om een gezin te starten, dan is deze vruchtbaarheidstestkit ideaal.

Klantenbeoordelingen

Santino zegt

Een geweldig product dat me net zo snel als in een kliniek, de resultaten liet zien, maar dan zonder het gedoe om er naar toe te moeten.

Gareth zegt

We wilden een gezin starten en hebben deze kit gebruikt om te zien of alles goed werkte voor we er aan begonnen.

Sally And Greg, Dartmouth zegt

Er is niets ergers dan het niet weten. Deze testkit bleek betrouwbaar te zijn en gaf ons het antwoord waar we op hoopten, en heel snel.

MailmanD zegt

Goed product, fijn dat je je vruchtbaarheid gewoon binnen het comfort van je eigen huis kunt checken!


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

94.29% Gebaseerd op 7 Reviews

Beoordeel ons
 • Handig en discreet. resultaten zijn inderdaad snel zichtbaar.

  T Thomas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gekocht voor mijn man. Het heeft ons een eerste start gegeven en positief resultaat :). Handig in gebruik, kan het aanraden aan anderen.

  M Mandy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tekst op de verpakking was in het Engels, maar wel heel erg duidelijk. Heb dit doorgegeven aan de klantenservice en zij gaan hier achteraan bij de leverancier. Maargoed, iedereen spreekt tegenwoordig wel engels.

  N Nicolas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Een vriend van mij tipte me erop om dit uit te proberen. Wist niet dat er zoveel testen voor mannen te koop waren. Maar handige test dit.. Snelle resultaten, dus nog hopen dat het met mijn meisje gaat lukken.

  F Flip small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Goed product, fijn dat je je vruchtbaarheid gewoon binnen het comfort van je eigen huis kunt checken!

  m malimanD small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • De stik bleek betrouwbaar te zijn. Geweldig product!

  G Greg small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Wij gebruikte deze kit om mijn zaden te testen, we hoefden niet lang te wachten voor dat we antwoord kregen. Gelukkig was alles ok!

  R Ry11 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.