• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

5 Manieren voor een spannende Valentijnsdag

Ben je het beu om elke dag op 14 februari hetzelfde ding te doen? Of je je nu zorgen maakt over dingen die een beetje saai lijken, je een nieuwe partner wilt imponeren of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, hier zijn 5 geweldige manieren om je Valentijnsdag een beetje meer sissend te maken!

1. Bepaal de scène

Als het gaat om een romantische en sexy nacht, draait het allemaal om het bepalen van de scène! Ontdek wat uw partner leuk vindt en wat hen opgewonden maakt. Gebruik dat dan in uw voordeel! Neem ze mee voor een lekkere maaltijd, zet wat muziek op, steek wat kaarsen aan - alles wat nodig is om jullie allebei klaar te maken voor de komende nacht.

2. Voorspel & Fantasie

Als je je op je gemak voelt bij je partner, waarom zou je het niet wat spannender maken wat rollenspel? Je kunt je diepste verlangens op een veilige plek beleven en het kan echt wonderen doen voor je seksleven! Probeer een ontmoeting in een bar met willekeurige namen, verkleed je als je fantasie karakters of haal inspiratie uit 50 tinten grijs. Doe gewoon waar jullie zin in hebben.

3. Speeltjes & Accessories

Het introduceren van iets nieuws in de slaapkamer kan een geweldige manier zijn om wat opwinding toe te voegen! Je kunt klein beginnen met sexy ondergoed of het hart laten bonzen met een paar handboeien. Je kan het ook spannender maken met een vibrator of ring. Zolang u zich op uw gemak voelt (en ze correct gebruikt), kunnen deze een eenvoudige toevoeging zijn die de zaken echt beter kan maken. Bovendien kun je de opwinding houden door elk jaar iets nieuws te proberen!

4. Eten

Veel mensen denken aan wat ze in het moment willen doen, maar je kunt het net zo goed al eerder goed aanpakken! Er is een hele reeks voedingsmiddelen die kunnen helpen met verschillende aspecten van je seksleven, inclusief seksdrive, energie en libido. U kunt eten dat bekend staat als een afrodisiacum, zoals chocolade, oesters, Ginkgo Biloba of Maca. Voor een energeboost kan je degenen die bekend staan om u een energie-boost proberen zoals koffie, Guarana en aminozuren.

5. Supplementen, crèmes & sprays

Als voedingsmiddelen niet genoeg voor je zijn, waarom zou je dan geen seksuele producten opnemen in je dagelijkse routine? Natuurlijk producten gebruiken is de veiligste optie, omdat ze kunnen helpen om een veilige boost te geven in het gebied dat je nodig hebt. Deze kunnen op korte termijn ideaal zijn door je te helpen met opgewonden worden, ‘s nachts presteren of op lange termijn door je algehele verlangen, drive en humeur te vergroten.