maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

2 Jaar Garantie

U-Neck Massageapparaat

Apparaat | Nekmassage apparaat

Overzicht

Last van spanningen in je nek? Gebruik de U-Neck, een ergonomisch gevormd nekmassage apparaat dat gebruik maakt van infrarood warmte, vibraties en elektrische impulsen om de spanning in je nek te verlichten. Dit massage apparaat is door zijn kleine formaat eenvoudig te dragen, volledig draadloos en wordt geleverd met een afstandsbediening.

  • Ergonomisch ontworpen voor uw nek
  • Zes standen voor impulsintensiteit
  • Zes aangepaste massagefuncties
  • Regelbare warmtemodaliteit
  • Draagbaar voor gebruik onderweg
  • Bekroond met Europees CE keurmerk
  • GMP
  • ISO
  • Klinisch getest

Een Modern Fenomeen

Naarmate we het digitale tijdperk ingaan, worden persoonlijke problemen die honderd jaar geleden nog relatief ongehoord waren een normaal verschijnsel. Een van de meest belangrijke voorbeelden is bezorgdheid om de houding, en dat is geen verrassing! We werken langer, zitten meer en we pendelen vaak in auto’s om ons te verplaatsen. Al deze factoren kunnen een zware last op uw nek veroorzaken, wat zich kan vertalen in spierstress en ongemak die pijn en irritatie veroorzaken waardoor de dagelijkse taken moeilijker worden. Gelukkig zijn er nu revolutionaire producten gemaakt als reactie op deze hedendaagse bezorgdheid, met als doel u te zien springen van vreugde en geen pijnstillers nodig te hebben!

Fantastische Functionaliteit

De U-neck is een uitgekiend ontworpen product dat het hoogste massageniveau biedt. Een comfortabel stukje techniek, de U-neck wordt over de nek geplaatst via ergonomische ontworpen platen dit perfect aansluiten bij de natuurlijke krommingen van de nek. De platen zorgen dan voor elektrische impulsen die de zenuwen stimuleren in het gewenste gebied van de spier, onaangename sensaties helpen verzachten en de spanning in de spier opheffen. Dit zorgt ervoor dat u zich ontspannen en lenig voelt en dat u uw nek beter kunt bewegen.

De U-neck is uitgerust met 6 unieke standen van elektrische impulsen indien u een diepere werking nodig heeft, welke zorgen voor een verschillende massage intensiteit. Deze 6 intensiteit niveaus worden verder aangevuld met 6 individuele speciaal ontwikkelde modi, die zorgen voor een algehele massage ervaring die ontwikkeld en aangepast is aan uw specifieke behoeften. Als u voelt dat de sensatie te maken hebben met temperatuur dan heeft de U-neck een modaliteit waarmee u de warmte van de impulsen kunt aanpassen voor het aanbrengen van een verkwikkende warmtegolf of een kalmerende vleugje kou.

Naadloze Eenvoud

U denkt misschien dat zo’n geavanceerd technisch artikel moeilijk te bedienen is maar dat is niet het geval bij de U-neck want buiten de geavanceerde functionaliteit is de U-neck ontworpen met de gebruikerservaring als kern. De U-neck wordt bedient met een stijlvolle afstandsbediening dat zorgt voor een heel eenvoudige gebruikersinterface. Dit maakt de noodzaak voor fysieke interactie met het apparaat overbodig, wat niet alleen vervelend zou kunnen zijn, maar ook zou kunnen leiden tot provocatie van de spanning in uw nek. Maar dat is nog niet alles, de U-neck kan op afstand opgeladen worden waardoor u deze mee kunt nemen, zonder dat u steeds op zoek moet gaan naar een stopcontact als u de pijn in uw nek wilt verlichten. Zoals we allemaal wel weten kan reizen een hele klus zijn vanwege allerlei redenen en dan zit u niet te wachten op nekklachten.

Gebruiksaanwijzingen

Dit apparaat is zeker een simpel, eenvoudig en aangename toevoeging aan uw leven. Zorg ervoor dat de U-neck volledig is opgeladen voor gebruik. Gebruik een vochtige handdoek voor het afvegen van zowel de neksteun als de metalen onderdelen van het product. Verwijder het zweet van uw nek. Zet het apparaat aan en gebruik de controller om de instellingen aan te passen.

Advies

Dit product is gemaakt van antiallergisch, ergonomisch gevormd kunststof dat zacht is op de huid, zodat u geen bijwerkingen zult ervaren. We raden u echter aan om de instructies eerst aandachtig door te lezen voordat u dit apparaat gebruikt. Als u een pacemaker heeft, of een bepaalde aandoening heeft die de bloedsomloop beïnvloedt, raadpleeg dan eerste uw dokter voordat u dit gebruikt.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.50% Gebaseerd op 15 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ja product voldoet aan cerwachtingen

h huub P
Geverifieerde aankoop

Ik heb deze cadeau gedaan aan mijn moeder en ze is niet meer te stoppen.

S Sophia
Geverifieerde aankoop

Door het constant werken achter een computer krijg ik vaak last van een stijve nek. De U-Neck helpt me echt ontspannen.

J Joanna
Geverifieerde aankoop

Ik wordt helemaal relaxt van dit apparaat

T Tom
Geverifieerde aankoop

Precies zoals ik me had voorgesteld en snel geleverd.

R Ryan
Geverifieerde aankoop

Ik hoef niet meer naar de salon voor een heerlijke massage. Ik kan gewoon op de bank zitten en lekker tv kijken

S Sandra
Geverifieerde aankoop

Geweldig product

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

Net ontvangen. Ik zal laten weten wat ik ervan vind

V Valerie
Geverifieerde aankoop

Ik heb stukken minder last van nekpijn

F Finch
Geverifieerde aankoop

Zo makkelijk om te gebruiken en erg snel geleverd.

J Jill

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk