Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

2 Jaar Garantie

Silk’n Lipo

Apparaat | Apparaat Gericht op Vetreductie

Overzicht

We hebben allemaal gebieden waar we aan willen werken, en soms zijn traditionele diëten en oefeningen niet genoeg voor enkele van de meest voorkomende probleemgebieden. Gelukkig is er nu echter de Silk'n Lipo, een apparaat voor vetbepaling dat speciaal is ontworpen voor veilig thuisgebruik. Het werkt door synergie te creëren tussen twee complementaire technologieën die, wanneer ze gecombineerd worden, werken aan die ongewenste vetcellen en tegelijkertijd helpen om de onderliggende spieren te versterken - alles in een eenvoudige dagelijkse sessie van 15 minuten!

 • Klinisch bewezen LLLT-technologie* voor vetbepaling
 • EMS-technologie voor spierversterking
 • 15 minuten per dag per doelgebied
 • Ontworpen voor eenvoudig, pijnloos en veilig thuisgebruik
 • Officiële Slik’n Premium partner
 • Inclusief 2 jaar garantie

De klinisch bewezen technologie die wordt gebruikt in de Silk'n Lipo kan worden gevonden in salons en artsenkantoren over de hele wereld, maar om het wat gemakkelijker te maken, is het gecompacteerd tot een draagbaar thuistoestel dat perfect is voor gebruik terwijl u ontspant. Velen denken daarom dat de technologie niet zo effectief is, maar hoewel hij klein is, is hij nog steeds krachtig! Bovendien is de Silk'n Lipo het perfecte apparaat voor thuisgebruik, geschikt voor alle populaire probleemgebieden van het lichaam, waaronder de maag, dijen en bovenarmen, zodat je alles hebt wat je nodig hebt.

 • CE gecertificeerd
 • RoHS gecertificeerd
 • GMP
 • ISO
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Silk’n Lipo kenmerken

 • Voor gebieden die diëten en oefeningen niet noodzakelijk aanpakken
 • Klinisch bewezen LLLT-technologie* voor vetbepaling
 • EMS-technologie voor het versterken van spieren
 • Verstevigd en versterkt de onderliggende spieren
 • Voor buik, flank, dijen, billen en bovenarmen
 • Pijnloos, veilig en niet-invasief
 • Geenvervelende bijwerkingen
 • Gemakkelijk te gebruiken en comfortabel apparaat
 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Oplaadbaar – geen kabels nodig

Hoe het werkt

Silk'n Lipo kan worden gebruikt op een aantal lichaamsdelen en in het algemeen in de meeste gebieden waar veel mensen onzeker over zijn. Dit omvat de buik (maag), taille, dijen, kont en bovenarmen. De apparaten werken op het ongewenste vet in deze regio's door twee individueel gevestigde en populaire technologieën te gebruiken en ze te combineren om in perfecte synergie te werken. De LLLT-technologie richt zich op hardnekkig vet dat onder het oppervlak wordt bewaard, terwijl het EMS dan helpt bij het verwijderen van dit vet en om de onderliggende spieren te versterken.


LLLT technologie

Low-Level Laser Therapy (LLLT) is een klinisch bewezen technologie die wordt gebruikt voor het richten op vetcellen*. Het werkt op de opgeslagen vetcellen onder de huid en maakt gebruik van een laser met een specifiek gekalibreerde lichtfrequentie om de vetcelmembranen pijnloos te perforeren en zorgt ervoor dat ze hun vetgehalte vrijgeven. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat ze in grootte krimpen. Zodra de vetzuren buiten de cel zijn, spoelen de natuurlijke processen van het lichaam ze eenvoudig uit het systeem op dezelfde natuurlijke manier als dat voedingsvezels worden uitgedreven.

Als klinisch bewezen technologie wordt LLLT ondersteund door verschillende klinische onderzoeken* die de gunstige effecten in het golflengtebereik van 630-670 nm hebben beoordeeld. Omdat de Silk'n Lipo een specifieke golflengte van precies 658 nm gebruikt, ligt deze ruim binnen het bewezen bereik en op de optimale lengte voor het veilig richten op vetcellen.

EMS technologie

Om het LLLT-proces te versnellen, combineert Silk'n Lipo deze technologie met elektrische spierstimulatie (EMS). Deze technologie werkt door het toepassen van veilige en milde elektrische impulsen via elektroden in de huid, die de spieractiviteit in het gebied stimuleert. Dit draagt ??bij aan het versterken van de spieren en spiertonus en aan de lymfatische activiteit (het lichaamsproces voor het verwijderen van afvalproducten, inclusief de ongewenste vetzuren).

Een onderzoek* dat buikstimulatie door EMS-technologie heeft onderzocht, vond dat het goed werd verdragen met veel positieve resultaten. Het bleek dat het de kracht en het uithoudingsvermogen van de buik verhoogde, de tailleomtrek verminderde en de buik en de stevigheid van de buik verbeterden.

15 minuten sessies

Met deze twee technologieën die in perfecte harmonie samenwerken, zorgt het voor snelle sessies die slechts 15 minuten per doelgebied in beslag nemen. Dit betekent dat het gebruik van het apparaat gemakkelijk in jouw dagelijkse routine past, vooral als je het gebruikt terwijl je bezig bent met je normale activiteiten zoals koken, tv kijken en ontspannen.

Bovendien kun je jouw Silk'n Lipo-apparaat zonder zorgen gebruiken dankzij de ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Dit omvat een nabijheidssensor zodat het apparaat alleen werkt wanneer het aanstaat en in contact is met de huid. Het bevat ook een automatische uitschakelfunctie wanneer het apparaat niet in contact is geweest met de huid of na 15 minuten continu gebruik. Hierdoor kun je gerust zijn dat er niets gebeurd wanneer je het apparaat draagt of verwijdert zonder het uit te schakelen.

Gebruiksaanwijzing

Zorg er vóór gebruik voor dat de Silk'n Lipo-eenheden volledig zijn opgeladen en dat het oppervlak van de huid schoon en droog is. Maak de elektrodepads vochtig en plaats ze op elke eenheid. Gebruik één eenheid of sluit ze aan (bij gebruik op een groter gebied zoals de maag) en bevestig ze aan de riem van de juiste maat. Plaats de riem rond het gebied waarop je jouw Silk'n Lipo wilt gebruiken en zorg er vervolgens voor dat de eenheden goed contact maken met de huid, zet de riem vast zodat deze comfortabel zit en niet kan verschuiven of wegglijden.

Schakel het apparaat in door op de knop AAN te drukken zodat de laserdiodes rood oplichten. Pas het EMS-energieniveau aan met de + en - toetsen naar een instelling die bij jou en je behoeften past. Als je het voor de eerste keer gebruikt, raden we aan te beginnen met het laagste niveau en op te werken. Gebruik de Silk'n Lipo op elk gewenst gebied gedurende 15 minuten sessies voor niet meer dan drie keer per week. Zorg ervoor dat je voor en na elke sessie ook veel water drinkt.

Wat zit erbij

 • 2 x Silk’n Eenheden
 • 2 x Electrode Pads
 • 2 x Connectoren
 • 3 x Riemen
 • Stand/Oplader
 • Adapter
 • Gebruikershandleiding
 • Garantiekaart

Waarom bij ons kopen?

We willen onze klanten de best mogelijke kwaliteit bieden, daarom zijn we er trots op een officiële Silk'n Premium-partner te zijn. Dit betekent dat wanneer je jouw Silk'n Lipo-apparaat bij ons koopt, je ??gegarandeerd een echt product ontvangt. Als je in het zeldzame geval problemen ondervindt met jouw apparaat, kunnen we het bovendien snel rechtstreeks bij de fabrikant zelf oplossen.

Advies

Voordat je jouw nieuwe Silk'n Lipo-apparaat voor de eerste keer gebruikt, raden wij ten zeerste aan de volledige gebruikershandleiding door te lezen om het product volledig te begrijpen en correct te gebruiken. Dit apparaat is niet bedoeld voor vetverlies op grote schaal of voor de behandeling van obesitas. Het is ook niet geschikt voor gebruik op de borst. Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, een pacemaker of andere elektrische implantaten heeft of tijdens het sporten of trainen. Dit apparaat is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar. Omwille van de gemoedsrust houdt de Silk'n Lipo zich aan de EU-regelgeving en omvat deze een garantie van 2 jaar.

*Ondersteunende studies

LLLT

 • Doeltreffendheid van Low-Level Laser Therapie voor Lichaamscontouren en Spotvetreductie. Lees verder.
 • Toepassing voor laag-niveau lasertherapie voor niet-invasieve lichaamscontouren. Lees verder.
 • Low-level laser therapie als een niet-invasieve benadering voor lichaamscontouren: een gerandomiseerde, gecontroleerde studie . Lees verder.
 • Vermindering van de dijomtrek en verbetering van het uiterlijk van cellulitis met laserenergie en massage met een dubbele golflengte en laag niveau. Lees verder.

EMS

 • De Effecten van Neuromusculaire Elektrische Stimulatietraining op Abdominale Kracht, Uithoudingsvermogen en geselecteerde Antropometrische MetingenLees verder.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Werkt zeer snel op je bovenarm!

H Hanneke
Geverifieerde aankoop

Heb het al een paar weken in gebruik en zie verschil bij de onderkant van mijn buik

L Liza F.
Geverifieerde aankoop

Hoe gek dit product ook klinkt, mijn vriend heeft het mij aanbevolen en je weet wat het werkt.

F Fernando

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk