• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Revita Tabletten

Supplement tegen dun haar
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Revita-tabletten zijn een natuurlijke manier om te helpen bij het probleem van fijn en dunner wordend haar bij mannen én vrouwen. Deze tabletten werken van binnenuit. Gemaakt met een premium formule exclusief van Revita, zijn deze tabletten voor dunner wordend haar ontwikkeld om de haren te versterken, voeden en revitaliseren van wortel tot punt.

 • Voor fijn en dunner wordend haar
 • Ondersteunt haar sterkte
 • Exclusieve gepatenteerde formule
 • Met melatonine, isoflavonen en biotine
 • Slechts 1 tablet per dag
 • Ideaal om te gebruiken met andere Revita-producten

Wat zijn Revita Tabletten?

Revita-tabletten zijn een natuurlijk voedingssupplement dat is ontworpen om te helpen tegen dunner wordend haar bij mannen en vrouwen. Geformuleerd met een exclusieve gepatenteerde formule die Melatonine, Isoflavonen en Biotine bevat, is dit handige supplement bedoeld om de strengen van binnenuit te versterken en te voeden. Revita Tabletten werkt tegen haarverlies veroorzaakt door factoren zoals stress, hormonen en voeding door het haar te versterken en te voeden.

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van haaruitval?

Met ongeveer 85% van de mannen die dunner haar krijgen vanaf de leeftijd van 50 en 33% van vrouwen die lijden aan haarverlies, is dit een groot probleem voor velen. Het is ook niet alleen een probleem tijdens dee veroudering; je kunt op elke leeftijd haarverlies ervaren, evenals dunner wordend of verzwakkend haar! Dit komt omdat er een aantal factoren zijn die de vitaliteit en kracht van het haar kunnen beïnvloeden, waaronder genetica, hormonen, stress, voeding en ongezonde gewoonten zoals roken. Hierdoor zijn producten voor het dunner worden van haar en haaruitval, in het bijzonder natuurlijke supplementen, een populaire optie geworden voor mensen die hulp zoeken bij het uiterlijk van hun lokken.

Ingredients

Melatonine

Melatonine
Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt aangetroffen. Het stimuleren van het Melatoninegehalte kan het haar enorm bevorderen aangezien melatonine bekend staat om het tegen gaan van beschadige cellen.

Isoflavonen

Isoflavonen
Deze tabletten bevatten ook natuurlijke isoflavonen, waaronder Biochanin A, Daidzein van soja-droog extract en klaverextracten. Deze helpen om 5a-reductase te remmen, een belangrijke oorzaak voor het dunner worden van haar.

Biotine

Biotine
Als een van de beste vitamines voor het dunner worden van haar, is Biotine uitstekend omdat het bekend is dat het bijdraagt aan het onderhoud van normaal haar. Het kan ook helpen de huid te ondersteunen bij het verzorgen van de hoofdhuid.

Volledige lijst ingrediënten: Daidzein, Beta-Sitosterol, Alfalfa Extract (Medicago Sativa), Ferrous Gluconate, Magnesium Oxide, Zinc Gluconate, Epilobium Extract (Epilobium Angustifolium l.), Apple Extract (Malus Pumila mill.), Soja Dry Extract (Glycine Soja), Biochanin A, Cholecalciferol (Vitamin D3), Melatonin, Biotin (vitamin H), Acidifier (e341), Bulking Agent (e460), Anti-Caking Agents (e470b, e551, e570), Thickeners (e464, e466), Lactose, Colourants (e171, e110).

Gebruiksaanwijzing

Neem eenvoudig één tablet per dag in met water. Om de beste resultaten te krijgen, is het aanbevolen om deze supplementen tegen dunner wordend haar dagelijks te nemen gedurende minimaal 3-6 maanden. Lees de volledige ingrediëntenlijst als u persoonlijke allergiën heeft.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

93.33% Gebaseerd op 3 Reviews

Beoordeel ons
 • Werkt echt

  H Hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Goede combinatie samen met Revita shampoo.

  D David small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Slechts 1 per dag en gaan

  M Mohammed small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.