maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Oogverzorging

De huid onder je ogen maakt het verschil tussen er fris en jong uitzien of er ouder en vermoeid uit zien. De voornaamste oorzaken van een vermoeide of ouder uitziende blik, zijn schade door UV straling en ouderdom. Bij ShytoBuy proberen we oogproducten te formuleren die een goed effect kunnen hebben op zowel de huid rondom de ogen als de ogen zelf. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van vitamine B2, ook wel bekend als riboflavine, wat goed is voor het gezichtsvermogen*. Ook gebruiken we vitamine A wat de instandhouding van een gezonde vochtbalans in de ogen bevordert*. Shop hier onze producten voor je ogen!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Geen resultaat
De filters die u hebt gekozen kwamen niet overeen met een van onze producten. Reset de filter en pas uw zoekopdracht aan.

Donkere kringen en rimpeltjes rondom je ogen kunnen veel zeggen over je leeftijd en levensstijl. Maar je kunt er iets aan doen. Er zijn veel natuurlijke oogverzorgingsproducten die deze symptomen op milde en effectieve wijze aanpakken, zoals oogcrèmes tegen wallen, donkere kringen of rimpeltjes, en liftende oogcrèmes die de slapper wordende huid weer strakker maken.

Het drinken van veel water, een gezond eetpatroon en voldoende Vitamine C en E, kunnen je huid beschermen en versterken. Ook het dagelijks hydrateren en het gebruik van zonnebrandcrèmes voordat je de zon in gaat, zijn gemakkelijke en effectieve manieren om een goede vochtbalans van de huid te behouden.

Er zijn veel antirimpelcrèmes te koop maar de juiste vinden kan nog lastig zijn, omdat veel oogverzorgingsproducten onvriendelijk voor de huid zijn en bestaan uit synthetische stoffen. Of je nu op zoek bent naar de beste oogcrème tegen donkere kringen, een liftende oogcrème of een oogcrème tegen wallen; bij ShytoBuy zorgen we altijd dat je alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Hoewel het misschien een open deur is, is roken niet alleen slecht voor je gezondheid en conditie, het is ook erg slecht voor je huid. Roken heeft invloed op de huid rondom je ogen en veroorzaakt vroegtijdige veroudering van de huid en rimpels.

Een goede verzorging van je huid moet altijd eerste prioriteit zijn wanneer je deze er jong en gezond uit wilt laten zien. Vermijd sterke zeep omdat dit je huid kan uitdrogen en hydrateer droge huid om deze soepel te houden. Een andere veroorzaker van vermoeid uitziende ogen, is stress. Probeer je dag zo ontspannen en rustig mogelijk te houden, en je huid zal daar op dezelfde wijze op reageren. Een gezond etenspatroon en levensstijl dragen bij aan gezonder uitziende ogen en een soepele huid. Op zoek naar de beste oogcrème tegen wallen of een liftende oogcrème? Het maakt niet uit wat je zoekt, dankzij ShytoBuy is het vinden van de beste oogverzorgingsproducten en antirimpelbehandelingen voor de ogen, gemakkelijker dan je denkt.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.