maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Omega 3

60 Capsules | Krachtige natuurlijke bron van Omega-3

Innovatie en uitvindingen leiden tot de geavanceerde Omega-3-bron van WeightWorld - algenolie. De werkzame stof van Omega3-capsules lifeOMEGA ™ 60 is afkomstig uit de oorspronkelijke bron van de natuur, zodat iedereen - zelfs vegetariërs - de vruchten kan plukken van het nemen van een levensbelangrijke voedingsstof die gewoonlijk op vis is gebaseerd. Van omega-3-vetzuren is bekend dat ze een gezonde bloeddruk, stemming, hersenen en ogen bevorderen. Ze kunnen zelfs je herstel proces ondersteunen na een energieke trainingssessie, waardoor je je fitnessdoelen kunt bereiken.

  • Krachtige natuurlijke bron van Omega-3
  • 1000mg verrijkende algenolie elke dag
  • Met DHA voor het behoud van de normale hersenfunctie
  • DHA & EPA voor het onderhouden van de normale bloeddruk
  • Geschikt voor vegetariërs and veganisten
  • Geen chemicaliën of conserveermiddelen

WeightWorld heeft life'sOMEGA™ 60, 's werelds eerste veganistische, niet-GGO, krachtige Omega-3-bron, gebruikt om je de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Door inventief te werk te gaan en rechtstreeks naar de voedingsbron van de vissen te gaan waar normaal op vertrouwd wordt, is het gevuld met revitaliserende vetzuren EPA en DHA en is het geschikt voor alle voedingsbehoeften.

  • Vegan
  • Glutenvrij
  • GMP
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.


Omega-3: De Onschatbare Hulp van je Lichaam

Een verwante groep van vetzuren, Omega-3 vetzuren worden nu steeds meer erkend en begrepen als een noodzakelijk onderdeel van het menselijke dieet. Momenteel zijn er 25.000 papers over het onderwerp gepubliceerd; 900 hiervan waren menselijke proeven. Omega-3-vetzuren met lange ketens vormen een bijzonder cruciale subgroep, waarvan er vele voorheen alleen beschikbaar waren als onderdeel van een vis-inclusief dieet. Van deze is bekend dat docosahexaeenzuur (DHA) bijdraagt ??aan de hersen- en oogfunctie, en zowel DHA als eicosapentaeenzuur (EPA) helpen de normale bloeddruk en triglyceriden te handhaven.

Hoewel een dieet dat rijk is aan Omega-3 altijd wordt aanbevolen door deskundigen op het gebied van gezondheid, fitness en voeding, kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat we optimale niveaus van alle voedingsstoffen consumeren die we echt nodig hebben. Hectische levensstijlen en haastig bereide maaltijden laten ons vaak raden of ons dieet al dan niet voedzaam genoeg is. Capsules gevuld met Omega-3, een van de moeilijkst te produceren voedingsstoffen, kunnen je gezondheid en conditie helpen versterken, van binnenuit werken.

De Zuiverste Bron Vinden

Toen wetenschappers ontdekten dat veel Inuit-mensen die op Groenland woonden ongewoon hoge fysieke veerkracht hadden, moesten ze hun geheim kennen. Specifiek onderzoek volgde het terug naar hun hoge visdieet, en dan nog een stap verder - naar het eigen dieet van de vis. Door zeewier te gebruiken kregen de vette, koudwatervissen die bekend staan ??om hun hoge gehalte aan Omega-3, hun eigen EPA en DHA. Er werd een innovatieve stap voorwaarts gezet en uitgebreid onderzoek gestart naar de voordelen van het nemen van algenolie.

Onderzoek heeft al snel aangetoond dat algen afgeleide olie een duurzame, milieuvriendelijke oplossing kan zijn, perfect voor mensen die hun Omega-3-inname willen verhogen. Er is minder kans op externe factoren, en recent onderzoek impliceert dat de olie evenveel Omega-3 als vis zelf in het lichaam kan overbrengen.

Jouw Volgende Essentiële Supplement

Omdat het steeds populairder is geworden, is er een vloedgolf op de markt van nieuwe Omega-3-producten geweest, die elk de best mogelijke bron voor u wilden zijn. Supplementen op basis van visolie lopen echter het risico bij te dragen tot de vervuiling van de oceanen en de duurzaamheid van de visbestanden. Door Omega-3's te isoleren van andere factoren in ingesloten algenolie in de OMEGA 60 van het leven, kun je genieten van DHA en EPA dat veganistisch, biologisch en duurzaam is.

Nemen van WeightWorld Omega3

Neem een ??capsule met een groot glas water tweemaal elke dag voor het eten. De WeightWorld-capsules kunnen gemakkelijk worden doorgeslikt en opgenomen en passen gemakkelijk in je dag, waarbij je lichaam bij elke capsule geniet van een gezonde Omega-3-boost. Om het beste uit dit supplement te halen, raden we aan het ten minste drie maanden te nemen en daarna te investeren in lange termijn gebruik.

Genieten Van Je Omega3 Supplement

Omega3-capsules bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Als gevolg hiervan zijn er geen bijwerkingen bekend en zijn deze geschikt voor veganisten en vegetariërs, zonder zuivel of gluten. Als je medicijnen gebruikt, borstvoeding geeft of zwanger bent, raadpleeg dan een arts. De capsules zijn niet bedoeld voor gebruik door mensen onder de 18 jaar.

* Het gunstige effect van EPA en DHA op het behoud van de normale bloeddruk wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g en bij het handhaven van normale triglycerideniveaus met een dagelijkse inname van 2 g EPA en DHA. Het gunstige effect van DHA op het behoud van de normale hersenfunctie en normaal zicht wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg. Overschrijd een supplementaire dagelijkse inname van 5 g EPA en DHA gecombineerd niet.

Lees meer
Omega 3 60 Capsules | Krachtige natuurlijke bron van Omega-3

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goede natuurlijke bron van Omega 3

J Jinthe
Geverifieerde aankoop

Ben vegetarisch dus dan heb je niet altijd even veel keus. Maar dit is prima.

D D.K
Geverifieerde aankoop

Vink alle vakjes aan - natuurlijk, veganistisch en geen chemicaliën. Ook een goede prijs voor deze prijs dus geen klachten.

N Natalia
Geverifieerde aankoop

Voelt altijd goed om natuurlijke ingrediënten in te nemen

O Oscar
Geverifieerde aankoop

Eindelijk een product dat vegetariers is, echt heel lang naar gezocht

K Karsten
Geverifieerde aankoop

Voel me veel gezonder sinds ik deze pillen neem

W Walter
Geverifieerde aankoop

Vitaminen tabletten zijn altijd goed om te nemen en gebruik deze al maanden

C Charlotte
Geverifieerde aankoop

Super kwaliteit, echt een goed product!

K Kris
Geverifieerde aankoop

Ik merk dat mijn lichaam weer meer aan kan dan eerst

E Elsa
Geverifieerde aankoop

Heel blij met deze tabletten

W Wim
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten