Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Ingegroeide Haren

Wat zijn ingegroeide haartjes? Als je regelmatig waxt of scheert is er een grote kans dat je wel eens last hebt van ingegroeide haartjes. Dit wordt meestal veroorzaakt omdat je tegen de haren in scheert. Ingegroeide haren zijn vaak geen groot probleem maar ze kunnen wel voor wat ongemak zorgen. Het irriteert namelijk de huid waardoor deze rood kan worden. Gelukkig zijn er veel manieren om dit probleem pijnloos te bestrijden. Door met de haartjes mee te scheren of een laserontharingsapparaat te gebruiken kom je al een heel eind. En wanneer je er toch last van hebt, zijn er producten en behandelingen verkrijgbaar om je hierbij te helpen. Shop hier ons assortiment.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Ingegroeide haartjes komen voor wanneer haartjes niet verder kunnen groeien, doordat dode huidcellen op het huidoppervlak de groei tegenhouden. De haartjes proberen dan een manier te vinden om toch naar buiten te groeien en doen dat dan vaak via de huid zelf. Dit gebeurt vaker bij mensen met stug of krullend haar. Het probleem van ingegroeide haartjes kan pijnlijk en irriterend zijn, en ook lastig te behandelen. Hoewel ze niet gevaarlijk zijn, kunnen ingegroeide haartjes wel heel veel ongemak geven, er lelijk uitzien en pijnlijk zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat mensen die er vaak last van hebben hier een oplossing voor zoeken. Voorheen was een pincet het enige middel om ingegroeide haren te voorkomen en te verwijderen. Maar dit is vaak pijnlijk en je kunt hiermee het ingroeien van nieuwe haartjes niet voorkomen. Gelukkig zijn er nu een aantal klinisch bewezen producten op de markt die ingegroeide haartjes behandelen, symptomen verminderen en nieuwe ingegroeide haartjes voorkomen.

Ingegroeide haren kunnen voorkomen bij iedereen die scheert, waxt, epileert, of met electrolyse onthaart. Dit gebeurt als de haar opzij groeit of uit de huid groeit en dan weer de huid ingroeit. Deze aandoening komt vaak bij volwassen mannen met een donkerdere huid of krullend haar voor. Eén van de meest gebruikte oplossingen voor dit gênante probleem is een laserbehandeling. Maar dit kan erg duur zijn en kan ook bijwerkingen hebben. Gelukkig zijn er nu ook alternatieven beschikbaar. Producten die het ingroeien van haren voorkomen, zoals Ultra Hair Away, verlichten de symptomen van ingegroeide haartjes op een veilige en effectieve manier. Als je last hebt van enkele ingegroeide haren, kan je dit meestal zelf met een simpele lotion of topische crème behandelen. Maar wanneer het om een groot aantal haren gaat die problemen veroorzaken, of wanneer het probleem te groot wordt, raadpleeg dan je huisarts om je opties door te nemen.

Bij ingegroeide haartjes is het belangrijk te weten dat je goed op moet blijven letten, zodat je ze nog in de beginfase kunt bestrijden. En raak niet in paniek als je ze ziet verschijnen. Als je al langer last hebt van deze aandoening, raadpleeg dan je huisarts.

Meestal vind je binnen de fantastische collectie van ShytoBuy een effectief middel tegen ingegroeide haartjes, zodat je weer zonder zorgen en met een gladde huid door het leven kunt.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.