• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Het gebruik van make-up, crèmes en lotions kan uitstekend zijn voor het bedekken van je huid, maar als je echt de gezondheid en de tekenen van veroudering wilt helpen, moet je van binnenuit werken. Het team van Regime gelooft dat ware schoonheid van binnenuit straalt en daarom hebben ze Dermal Grandeur MSM gecreëerd, een premium MSM-supplement dat is ontworpen om de huid te helpen verstevigen en rimpels en kraaienpootjes te verminderen.

 • Een pure, natuurlijke en biologisch beschikbare vorm van MSM
 • Ontworpen voor een stevige huid, rimpels en kraaienpootjes
 • Bevordert een mooie huid van binnenuit
 • Ideale aanvulling op elke huidverzorgingsroutine
 • Enorme dagelijkse dosis van 3000mg MSM
 • Geschikt voor vegetariërs

Als echt tijdloos schoonheidssupplement vervaagt Dermal Grandeur MSM de lijn tussen supplementen en cosmetica. Het wordt gemaakt met behulp van pure OptiMSM® met een krachtige dagelijkse dosis van 3000 mg. In een klinisch onderzoek werd aangetoond dat deze sterkte van MSM het aanzien van kraaienpootjes met 18% vermindert, de stevigheid van de huid verbetert met maximaal 12,5% en de textuur van de huid tot 32%* verbetert.

 • Vegan
 • Probiotica
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch

Mooie huid van binnenuit

Echte schoonheid wordt niet alleen bereikt door cosmetica, crèmes en make-up die op de huid worden aangebracht, omdat producten die op de huid gebruikt worden zich alleen op specifieke gebieden richten en daarom alleen op het oppervlakte effect hebben. Door van binnenuit te werken kan er echter een diepere hoeveelheid zorg aangebracht worden die op een hoger niveau kan werken. Daarom komt ware schoonheid van binnenuit en is het de reden waarom het team bij Regime, de meesterbreinen achter Dermal Grandeur MSM, het tot hun missie hebben gemaakt om een product te creëren dat zijn klanten schoonheid van binnenuit garandeert, en niet andersom. Door ervoor te zorgen dat het supplement van de hoogste kwaliteit is en alleen de zuiverste vorm van MSM, OptiMSM®, gebruikt, richt Dermal Grandeur MSM zich op de interieurbouwstenen die verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk van de huid, zodat je jouw ware schoonheid kunt laten schijnen

MSM

Methylsulfonylmethaan (MSM), ook bekend als dimethylsulfon (DMSO2) en methylsulfon, is een organische zwavelhoudende verbinding die van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals appels, frambozen, alfalfaspruiten, maïs, volle granen en koemelk. MSM bevat ongeveer 34% zwavel, een mineraal dat al lang in verband wordt gebracht met de gezondheid van de huid vanwege zijn betrokkenheid bij de synthese van collageen, hyaluronzuur en keratohyaline in het lichaam, enkele van de belangrijkste moleculen in de huid waaruit de structuur bestaat.

Wanneer de niveaus van deze elementen beginnen te dalen door factoren zoals leeftijd en fysieke stress, begint de structuur van de huid te verzwakken, resulterend in een slappe huid en rimpels. Door natuurlijke MSM aan het lichaam te leveren, helpt het om deze elementen te herstellen om de integriteit en kracht van de huid te behouden voor een jeugdige uitstraling. Als gevolg hiervan is MSM een populair voedingssupplement geworden voor de kracht en het onderhoud van de huid, en er is zelfs een klinisch onderzoek geweest naar de effecten van orale MSM-suppletie op de gezondheid van de huid en het voorkomen van veroudering.

MSM Klinische Studie*

Uit een gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde, dubbelblinde klinische pilotstudie over OptiMSM® uitgevoerd gedurende een periode van 16 weken met 20 vrouwelijke deelnemers, waren er een aantal bevindingen die de eigenschappen van de huid ondersteunen. Er werd vastgesteld dat een dagelijkse inname van 3000 mg MSM werkte om rimpels in het gezicht en kraaienpootjes te verminderen door het totale aantal rimpels, de lengte en de ernst te verminderen. In vergelijking met de placebo, bleek uit de studie dat de vrouwen een verbetering van 7% aan hun kraaienpootjes rapporteerden na 8 weken gebruik en 18% na 16 weken. Het bleek ook dat ze na 16 weken een verbetering van 12,5% in stevigheid van de huid en een verbetering van de huidtextuur van 32% rapporteerden. Klik hier voor meer informatie over deze studie.

Gebruiksaanwijzing

Om te gebruiken neem je eenvoudigweg 2 capsules 's morgens kort na het ontbijt en 2 capsules' s avonds kort na het eten, beide met een vol glas water. Elk potje Grandeur MSM bevat 120 capsules, wat overeenkomt met een voorraad van 30 dagen. Om de resultaten van het supplement voor jou en je huid goed te kunnen meten, raden we aan de capsules minstent 8-16 weken te nemen, omdat dit de ideale hoeveelheid tijd is om de inwendige voordelen te laten schijnen.

Volledige lijst met ingrediënten

Actieve ingrediënten: Methylsulfonylmethaan (MSM).

Andere ingrediënten: Capsule omhulsel - Hydroxypropyl methylcellulose, titaniumdioxide. Antiklontermiddel - Magnesiumstearaat. Glijmiddel - Siliciumdioxide.

Premium MSM supplement

Dermal Grandeur MSM is een hoogwaardig premium MSM-supplement dat natuurlijke ingrediënten gebruikt en dus veilig is in te nemen zonder bekende bijwerkingen. Net als bij het nemen van een nieuw supplement, lees altijd de ingrediënten om te controleren op eventuele allergenen. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 5

100% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Je ziet al snel een duidelijk verschil

  S Super small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Uitstekend

  A Anoniem small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.