• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Anti Wrinkle Pleisters

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Deze Anti Wrinkle pleisters kun je voor het slapen gaan aanbrengen om de rimpeltjes en fijne lijntjes te minimaliseren. Deze effectieve pleisters zijn gemaakt met een natuurlijke formule en zijn geheel huidvriendelijk. Door het gebruik van deze pleister kun je genieten van een stevigere en gladdere huid, zonder onzuiverheden.

 • Bevordert de celregeneratie
 • Hydrateert de huid diep
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Zeer eenvoudig aan te brengen
 • Gladde, zachte en verjongde huid

Anti Wrinkle pleisters kunnen gebruikt worden als innovatieve oplossing om de huid van je gezicht te verbeteren bij veroudering. De pleister gaat de strijd aan met rimpels en lijntjes, terwijl het de huid zacht maakt.

Wat is Anti Wrinkle?

De Anti Wrinkle Pleisters zijn dermatologische getest, die het epidermale weefsel in je huid kunnen bereiken. Dit product dankt haar succes aan een combinatie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Na slechts een paar weken gebruik, zal je huid er jonger en frisser uitzien!

Waarom zijn deze Pleisters zo effectief?

Transdermale technologie wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt op zowel medisch als esthetisch gebied. In tegenstelling tot medicijnen die oraal worden ingenomen, worden ingrediënten van de Anti Wrinkle Pleister direct overgedragen aan de huid. Zo bereiken ze de bloedbaan eerder en kunnen ze beschadigde cellen herstellen. Dit kan dan de onzuiverheden op de huid weghalen.

Deze Anti Wrinkle Pleisters zijn ontworpen om de conditie van je huid te verbeteren terwijl je slaapt. Het gebruik van deze pleister voor het slapengaan kan ervoor zorgen dat de huid goed wordt behandelt.

Welke ingrediënten maken de Anti Wrinkle zo uniek?

Alle ingrediënten in de Anti Wrinkle zijn specifiek en wetenschappelijk geselecteerd. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Dankzij deze ingrediënten kun je een mooie en egale huid krijgen.

Het belangrijkste ingrediënt in de Anti Wrinkle Pleister is Natrium Hyaluronaat. Dit middel wordt veel gebruikt in schoonheidssalons. Als dit element ontbreekt in de huid kan het leiden tot veel complicaties voor het weefsel en zelfs bijdragen aan de toename van rimpels en fijne lijntjes. Natrium Hyaluronaat vermindert het zweten doordat de huid beter gehydrateerd wordt.

Andere ingrediënten zijn: Ricinus Communis en Allantoïne. Deze ingrediënten hydrateren de huid en laten een fris gevoel achter.

Hoe gebruik ik de Pleisters?

Zorg allereerst dat de huid schoon en droog is voor je de pleister aanbrengt. Het is aanbevolen om de Anti Wrinkle Pleister te gebruiken op een gebied waar veel onzuiverheden voorkomen. Gebruik de pleister alleen niet rond de ogen.

Houdt de pleister 5-10 seconden vast zodat deze een goede grip kan krijgen. De Anti Wrinkle Pleister moet minstens 6 uur in contact worden gehouden met de huid.

Verwijdert rimpels en verzacht de huid

Makkelijk aan te brengen

Effectief terwijl je slaapt

Hoe koop ik de Pleisters?

Anti Wrinkle Pleisters kopen bij ShytoBuy is gemakkelijk en snel. Kies voor de optie: ‘Toevoegen aan mandje’ en volg de stappen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(0)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

Beoordeel ons
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.