maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Anale Erotiek

We hebben allemaal behoefte aan seks. Het ene stel is wat experimenteler dan het andere stel. Bij deze ontdekkingsreis hoort dan ook anale seks. Waarschijnlijk heeft een derde van alle stellen wel eens geëxperimenteerd met anale seks. Sommige vinden anale seks juist fijner dan vaginale seks. Daarom kan je bij ShytoBuy een reeks producten zoals prostaatmassagers, relaxende sprays en anale glijmiddelen bestellen zodat je samen met je partner optimaal kunt genieten van anale seks. Bekijk ons aanbod aan producten voor anale seks en bestel wat je nodig hebt om jullie ervaring in de slaapkamer zo onvergetelijk mogelijk te maken. Bedank ons later maar!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Hoe je het ook wendt of keert, seks is fijn en meer dan ooit tevoren zijn stellen aan het experimenteren met verschillende manieren om er van te genieten. Eén van die manieren is anale seks. Ongeveer een derde van alle stellen heeft wel eens geëxperimenteerd met anale seks. En veel daarvan vinden anale seks zelfs fijner dan vaginale seks. Sommige koppels vinden het misschien wat oncomfortabel. Daarom kan je bij ShytoBuy een reeks van anus-ontspannende middelen en de beste anale glijmiddelen bestellen, zodat je op een ontspannen manier van anale seks kan genieten. Onze reeks van anus bleekcrèmes en anale glijmiddelen kunnen helpen om anale seks prettiger te maken door wrijving en irritaties te verminderen, terwijl de gevoelssensatie en het genot behouden blijft.

Anale seks kan in het begin best lastig zijn, daarom is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Anale glijmiddelen en ontspannende middelen helpen om zowel jou als je partner bij deze ervaring te laten ontspannen én te laten genieten. Naast deze middelen is het belangrijk om tijdens de daad goed met elkaar te communiceren zodat je weet hoe de ander zich voelt. Wanneer het voor jou fijn is, wil dat nog niet zeggen dat je partner dat ook zo ervaart. Blijf dus communiceren en wees open naar elkaar toe. Hier bij ShytoBuy willen we veilige en fijne seks mogelijk maken en daar hebben we onze range van producten op afgestemd. Ze helpen je ontspannen en je van het moment te laten genieten in plaats hier tegenop te zien. Wil je je anale spieren ontspannen, dan zijn anale glijmiddelen met ontspannende werking perfect voor jou. En: onze anale glijmiddelen en ontspanners kunnen prima worden gebruikt met condooms en rubber siliconen anale speeltjes.

Je bent niet de enige wanneer het over dit onderwerp gaat, er zijn honderden stellen die aan precies hetzelfde denken als jij. Anale glijmiddelen zijn perfect voor anale seks en kunnen de ervaring veel comfortabeler en prettiger maken. Geniet van veilige seks met ShytoBuy.com. Bij ons kun je geheel discreet anaal glijmiddel bestellen of bleekcrème, ontspannende sprays en nog meer. We bieden je een helpende hand en doen er alles aan om een complete range aan producten en services zo actueel mogelijk te maken.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.