Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Ooggezondheid

60 Tabletten | Gezichtsveldsupplement

Overzicht

Maxmedix ooggezondheid-tabletten zijn ideaal voor mensen die hun ogen en gezichtsveld willen verzorgen. Het is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals druivenpitten, blauwe bosbes en luteïne om jouw ogen te verzorgen. Ook is het verrijkt met riboflavine en zink om je gezichtsveld te stimuleren.

 • Ondersteunt ogen en zicht
 • Kan het gevoel van droge ogen verhelpen
 • Krachtig mineralen- en vitaminecomplex
 • Zink & riboflavine voor een normaal zicht
 • Expert formule
 • Mannen & vrouwen
 • Hoge dosering
 • Bestel 1 24.99€
 • Bestel 2 44.98€ 49.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 59.97€ 74.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Maxmedix ooggezondheid

Maxmedix verrijkt dit ooggezondheid-supplement met 7 opmerkelijke verbindingen die met zorg geselecteerd zijn, waaronder plantaardige ingrediënten, vitamines en mineralen. Maxmedix ooggezondheid doelt erop om iedere dag je ogen en gezichtsveld te verzorgen.

Lutein
Luteïne

Dit chemische extract van de goudsbloem is een natuurlijk voorkomende carotenoïde, die ook wordt aangetroffen in menselijke ogen, huid, bloed en hersenen. Het krijgt meer internationale aandacht vanwege de mogelijke voordelen voor het menselijk oog.

Alpha Lipoic Acid
Alfa liponzuur

Deze krachtige verbinding wordt van nature in ons lichaam aangetroffen en wordt in tal van voedingssupplementen opgenomen. Het wordt gebruikt voor zijn bescherming tegen stress, en is onderworpen aan toegewijd onderzoek om deze eigenschappen te onderzoeken.

Bilberry
Blauwe bosbes

De blauwe bosbes is niet alleen lekker, maar ook erg gunstig voor ons lichaam. Met een overvloedig anthocyanoside-gehalte worden ze in verband gebracht met de verhelping van oogvermoeidheid.

Chamomile Flower Extract
Druivenpit

Hoewel we aan deze vrucht denken in termen van zijn heerlijke smaak, wordt hij ook symbolisch de ‘Tree of Life’ genoemd vanwege regeneratieve eigenschappen. Druivenpitextract is onlangs in verband gebracht met een gezonde bloedsomloop en bloedvaten.

Fish Oil Powder
Visoliepoeder

We trekken misschien onze neus op bij het idee om dit omega-3-rijke ingrediënt in zijn onvervalste vorm door te slikken, maar het heeft veel voordelen voor ons lichaam. Van de vele voordelen is een heel opmerkelijk voorbeeld de link met het helpen bestrijden van droge ogen.

Chamomile Flower Extract
Riboflavine

Deze vitale factor, ook bekend als vitamine B2, heeft een bijna ongelooflijke lijst van lichaamsvriendelijke eigenschappen, vooral voor jouw ogen. Het draagt bij tot het behoud van een normaal zicht, evenals tot het behoud van normale slijmvliezen, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de vermindering van vermoeidheid.

Fish Oil Powder
Zink

Zink is een essentieel mineraal in ons lichaam en staat erom bekend dat het bijdraagt aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Bovendien is duidelijk erkend dat het een rol speelt bij de bescherming tegen oxidatieve stress, het immuunsysteem en, als dat niet genoeg was, de cognitieve functie.

Ingrediëntenlijst

Vulstoffen (Microkristallijne Cellulose, Dicalciumfosfaat), Luteïne, Alfaliponzuur, Bosbessenextract, Druivenpitextract, Omega 3 (Vis), Riboflavine (Vitamine B2), Zinkcitraat, Glansmiddelen (Hypromellose, Glycerine, Hydroxypropylcellulose, Talk, Titanium Dioxide, Miglyol (Middellange Keten Triglyceriden), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Kleurstof (Briljantblauw E133).

Gebruiksaanwijzing

Neem twee tabletten per dag met een groot glas water en voor een maaltijd. Je kunt de twee tabletten tegelijkertijd innemen of verspreiden over de dag. We raden je wel aan de tabletten consistent op hetzelfde tijdstip in te nemen. Het is raadzaam te investeren in langdurig gebruik. Elke pot bevat 60 tabletten dus het is genoeg voor 30 dagen.

Advies

Zorg ervoor dat je dit supplement opneemt als slechts een onderdeel van een gezond, gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Ze zijn niet bedoeld om bestaande, specifieke oogklachten aan te pakken. Als je medicijnen gebruikt, onder medisch toezicht staat, zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voordat je het gebruikt.

Onze Aanbiedingen

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk