• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skinception™ Cold Pressed Cosmetische Argan Olie

30ml Olie | Pure & Natuurlijke Luxe Huidverzorging
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

We zijn allemaal goed opgeleid over het belang van hydratatie, met vaak aangehaalde statistieken die ons vertellen dat we verschillende hoeveelheden water moeten drinken voor onze huid. Maar wat we misschien niet overwegen is hoe belangrijk een actuele aanpak ook kan zijn! Skinception nam 's werelds meest hoogwaardige botanische olie - en bracht hem naar u in de vorm van de hoogste kwaliteit. Hun koud geperste cosmetische Arganolie staat klaar om zijn plaats in uw leven in te nemen!

 • 100% pure Arganolie
 • Ideaal op een droge en gevoelige huid
 • Natuurlijk rijk aan vitamine A en E
 • Koud geperst om de levensduur te verlengen
 • Superlicht voor snelle absorptie
 • Ethische Fairtrade-productie

Wetende dat veel mensen terughoudend zijn om dikke, zware crèmes met onbegrijpelijke ingrediëntenlijsten te gebruiken, was Skinception vastbesloten om een pure en eenvoudige aanpak te bieden, waarmee klanten absoluut vertrouwen hadden in de stappen die ze namen. Hun koud geperste cosmetische Arganolie gebruikt een unieke premium, marktleidende natuurlijke factor, die op de best mogelijke manier wordt gewonnen, zodat u uw huid kalmerend kunt voeden en hydrateren.

 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Halal-vriendelijk
 • Kosjer-vriendelijk
 • Vegetarisch

Een Lastige Huidverzorgingsbalans

Vochtinbrenging is de sleutel tot elk huidverzorgingsregime. Wat betreft het aanpakken van de tekenen van veroudering, kan hydratatie een gezonde glans geven, terwijl het een beschermende barrière vormt; op een vette huid die onderhevig is geweest aan krachtige reinigingsmiddelen, kan een hydratatieboost de huid weerhouden van overreageren en nog meer overmatige talg produceren. Maar hoewel we het belang hiervan volledig kunnen begrijpen, is het moeilijk om niet te worden afgeschrikt als we naar de uitgebreide ingrediëntenlijst van zware, dikke crèmes kijken. Zou het niet geweldig zijn om te genieten van een pure, 100% natuurlijke benadering, waarbij één enkele factor werd gebruikt om onze teint kalmerend te voeden en te hydrateren?

Cruciale Koud-Persing

Deze traditionele techniek, waarbij organische factoren door staal onder een zeer gecontroleerde temperatuur worden geperst, wordt gebruikt om de kwaliteit van de ingrediënten op lange termijn te behouden door het vasthouden van voedingsstoffen. Deze kunnen verloren gaan wanneer ze bij hogere temperaturen worden geperst, of zeker met behulp van oplosmiddelextractors. Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil wordt koud geperst bij temperaturen onder 60 °Celsius. Als het gaat om koud persen, dan is het echt een geval van ‘hoe koudere, hoe betere' - en de unieke koudperstechniek van Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil zorgt ervoor dat dit product zelfs tot ver in de toekomst snel door de huid kan worden opgenomen zonder een vettig residu achter te laten!

Verbazingwekkende Argan Olie

Endemisch voor Marokko is de olie van deze kernel, die in een notendop zit gevonden in een brijachtige vrucht, al generaties lang als bakolie in dat deel van de wereld gebruikt - maar het is geen verrassing dat mensen uit dat gebied zich de voordelen ervan realiseerden die het hun lichaam ook kon geven. Toen het begon te worden toegepast op hun huid, haar en nagels, realiseerden zij zich de ongelooflijke hydratatiebehoudende eigenschappen, waardoor het een favoriet onder hen werd.

De afgelopen jaren is het populair geworden onder skincare-experts en -enthousiastelingen, met de populaire media als 'vloeibaar goud'. Verbazingwekkend is dat de vraag zo veel is gestegen dat de Marokkaanse overheid stappen heeft moeten zetten en van plan is de jaarlijkse productie van 2.500 ton naar 4.000 tegen 2020 op te voeren. En het is heel gemakkelijk te zien waarom! Wetenschappelijk onderzoek heeft ontdekt dat het grote hoeveelheden bevat van twee zeer speciale huidminnende vitamines, A en E. Vitamine A, gewoonlijk Retinol genoemd, is geliefd vanwege zijn bekende bijdrage aan de normale huid, terwijl E een sleutelrol speelt bij de bescherming tegen oxidatieve stress. Met vijf ongelooflijke vetzuren, kan het de huid versterken en kracht geven, terwijl het kalmeert en licht hydrateert.

Genieten van de Cold Pressed Cosmetic Argan Oil

Dit Skinception-product zal zeker een zeer plezierige, bevredigende toevoeging aan uw dagelijkse routine worden. Masseer eenmaal per dag zachtjes een fijne laag van de olie in uw huid, met behulp van een circulaire masserende beweging. Masseer voorzichtig en lichtjes onder de ogen. Als u wilt, kun u het zelfs toepassen op droog en broos haar en nagels! Voor maximaal genot raden we aan het product dagelijks te gebruiken en te investeren in langdurig gebruik.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

90% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • het product voelt niet vettige. ik ben er blij mee

  h hal

 • ik wil nog even vermelden dat naast geweldige producten, jullie een geweldige service bieden!

  h hal

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.