• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skinception™ Cold Pressed Cosmetic Argan

30ml Olie | Arganolie

Skinception

€49.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Arganolie, ook wel bekend als 'vloeibaar goud', staat bekend om de voedende eigenschappen voor je huid, haar en nagels. Skinception™ Koudgeperste Cosmetische Argan Olie bevat deze natuurlijke olie uit Marokko, en helpt je je huid te beschermen en acne te verzorgen.

 • Bevat pure Arganolie
 • Verzorgt acne
 • Ethisch geproduceerd
 • Natuurlijke vochtinbrenger
 • Verzorgt huid, haar en nagels

Onze Koudgeperste Cosmetische Argan Olie is koud geperst door de Berbervrouwen uit Marokko om de kwaliteit te garanderen. Bij veel farmaceutische huidverzorgingsproducten worden industriële chemicaliën toegevoegd. Onze Arganolie is gemaakt van enkel natuurlijke, en glans verhogende ingrediënten die de conditie van je huid verbeteren.

Lees meer
Type: Olie
Grootte: 30 ml.

Arganolie

Arganolie komt uit Marokko en is te vinden in de vruchten van de Arganboom. Deze goudkleurige olie wordt vaak met de hand verkregen door de lokale bevolking en staat bekend om de verzachtende en verzorgende werking op de ruwe huid. Arganolie bevat essentiële vetzuren en vitamine E, die beiden belangrijk zijn voor gezonde huid, haar en nagels. Deze vetzuren kunnen helpen om de natuurlijke afweer van de huid en schadelijke invloeden van buitenaf te herstellen.

Wat betekent koud geperst?

Onze Arganolie is koud geperst bij temperaturen onder 60°C om de kwaliteit te waarborgen. Dat betekent dat het 2 jaar houdbaar is in plaats van 6 maanden. Hoe kouder het geperst wordt, hoe beter. Koudgeperste Cosmetische Argan Olie wordt direct door de huid geabsorbeerd zonder een vet laagje achter te laten.

Wat doet Koudgeperste Cosmetische Argan Olie?

Onze Koudgeperste Cosmetische Argan Olie wordt op ethische wijze geproduceerd door Berbervrouwen in Marokko. Wil je je huid weer gezond maken en vitaliteit toevoegen, of heb je last van acne, eczeem, psoriasis of een droge, of door de zon beschadigde huid? Dan is deze olie zeer effectief als behandeling tegen huidinfecties. Koudgeperste Cosmetische Argan Olie staat erom bekend dat het helpt om de lipidelaag van de huid te herstellen door voedingsstoffen en zuurstof aan de huidcellen af te geven.

Haar- en nagelbehandeling

Koudgeperste Cosmetische Argan Olie is niet alleen effectief als huidverzorgingsproduct en vochtinbrenger, maar kan ook worden gebruikt voor je nagels en haar.

 • Bad Hair Day? Voor droog en beschadigd haar, kneed je een royale hoeveelheid Arganolie in de uiteinden van je haar en wikkel je je haar in een handdoek. Laat dit 30 minuten of een hele nacht intrekken voordat je het uit wast.
 • Last van roos? Doe hetzelfde als hierboven, maar gebruik het dichterbij de haarwortel en hoofdhuid.
 • Pluizig haar? Wrijf 2-3 druppels tussen je handen en kneed dit in de uiteinden van je haar.
 • Breekbare nagels? Mix een evenredige hoeveelheid citroensap en Koudgeperste Cosmetische Argan Olie en breng het aan op je nagels. Dit helpt om je nagelriemen zacht te maken en je nagels een gezonde glans te geven.

The Real Thing

Koudgeperste Cosmetische Argan Olie is op ethisch verantwoorde wijze gemaakt door Berbervrouwen in Marokko. Zij hebben deze techniek over duizenden jaren geperfectioneerd en produceren het in een fair-trade handelscoöperatie. Er zijn vele imitatieproducten op de markt te koop, zoals Moroccan Oil wat niet hetzelfde is als Arganolie, en die vaak in een fabriek worden gemaakt en aangelengd worden met conserveringsmiddelen wat de zuiverheid niet ten goede komt.

Eenvoudig te gebruiken

Dagelijks eenmaal zachtjes en met draaiende bewegingen inmasseren op schone en droge huid.