• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Penisgrootte

Die eeuwen oude vraag – doet lengte er toe? – Er is altijd een probleem als het aankomt op penis lengte. Iedere man denkt erover na en is er misschien wel onzeker over. Het is een onderwerp dat veel vragen met zich meebrengt. twee van die vragen zijn: Wat is de normale penisgrootte? En is er wel zoiets?

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem, deze zijn zowel psychologisch als fysiek. Vaak spelen stress, angst, schuldgevoel, depressie of relatie problemen een grote rol. Als de man een nieuwe partner heeft kan dit angst opwekken waardoor presteren moeilijker wordt. Bij relatie problemen ontstaat spanning en dit kan ook de prestatie beïnvloeden.

Er zijn ook oorzaken die niks te maken hebben met het mentale gedeelte. Ook mensen met diabetes, een hoge bloeddruk of prostaat problemen kunnen last hebben van vroegtijdige zaadlozing. Dit komt omdat sommige ziektes het hormoon level aantasten.

Naast deze psychologische en fysieke factoren kunnen ook alcohol en drugs gebruik dit probleem veroorzaken.

Voorkomen vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing kan erg tegen zitten bij veel mannen. Gelukkig zijn onderzoekers druk bezig met oplossingen voor dit probleem. Er zijn verschillende producten op de markt die geweldige resultaten bieden, zoals Semenax. 95% van de mannen vindt daarom ook een oplossing voor dit probleem.

Er zijn verschillende soorten sprays, crèmes en gels die mannen kunnen helpen om het langer vol te houden in bed. Als je toch liever voor een andere optie gaat is Semenax misschien iets voor jou.

Semenax pillen

Semenax volume pillen helpen het spermavolume te vergroten tijdens de ejaculatie. Tijdens het ejaculeren trekken de spieren in de penis samen om sperma te ontladen. Hoe langer deze samentrekking plaatsvind , hoe langer de man zijn orgasme kan volhouden. Semenax is 100% natuurlijk en zorgt ook nog is voor een intenser en krachtiger orgasme.