GENIET NU VAN EEN GRATIS PRODUCT BIJ EEN AANKOOP VAN MEER DAN €50
 • Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Het lichaam en de geest van vrouwen zijn een gecompliceerde zaak - en die complicaties kunnen vaak worden overgebracht naar de slaapkamer. Inzicht in het aantal vrouwen dat zich verdrietig voelt door een verlies van verlangen, passie, comfort en vertrouwen in intieme momenten, het legendarische team van Prelox besloot om stappen te zetten. Ze hebben vakkundig vier belangrijke bestanddelen uitgebalanceerd om hun Lady Prelox-tabletten te maken, een voedingssupplement dat u helpt bij het herontdekken van uw sensuele kant.

 • Specifiek ontworpen voor vrouwelijk verlangen
 • Streven naar holistische aanpak van behoeften
 • Potent synergetisch aantal factoren
 • Met Rosvita® & Pycnogenol®
 • Klinisch bestudeerd bij meer dan 200 vrouwen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Gebaseerd op ongelooflijke wetenschappelijke kennis, en ondersteund door krachtig onderzoek, neemt de Lady Prelox-formule een revolutionaire houding in op de wens van vrouwen. Hete ervaringen zijn niet alleen het mannelijke domein - het is tijd dat de vrouwelijke rol evenveel waard wordt! Twee aminozuren en twee botanische extracten kunnen de eenvoudige maar krachtige manier zijn voor u en uw lichaam. Met slechts twee tabletten per dag kunt u een krachtig en zelfverzekerde persoon omarmen.

 • GMP

Het Belang van Vrouwelijk Verlangen

Het is een langgekend stereotype dat mannelijk sensueel verlangen belangrijker is dan vrouwelijk - maar in moderne tijden leren we waarderen hoe gepassioneerd vrouwen kunnen zijn! Die verhitte momenten zijn net zo belangrijk voor vrouwen als voor mannen, maar net als bij mannen, kunnen we na verloop van tijd een teleurstellende neergang ervaren. De menopauze is de meest voorkomende oorzaak, maar ook bevalling, ouderschap, leeftijd en over het algemeen moe en druk voelen kunnen hier ook toe leiden. Het kan een nadelige invloed hebben op relaties - maar tegelijkertijd kunnen velen het gevoel hebben dat ze een gevoel van zichzelf als sterke, gepassioneerde, levendige en vitale vrouw zijn kwijtgeraakt.

Met vrouwelijke gezondheid nog steeds omringd door geheimzinnigheid en verlegenheid, kan het geen verrassing zijn dat de betrokken factoren niet altijd worden begrepen. Aan de ene kant is bekend dat circulatie een vitale rol speelt in elk deel van ons lichaam - en onze meest intieme delen zijn niet anders! Aan de andere kant zijn psychologische factoren ook ongelooflijk belangrijk, waarbij de gemoedstoestand een duidelijke rol speelt. Over het algemeen is een tweeledige aanpak nodig, zodat vrouwen kunnen genieten van een gerestaureerd en gerevitaliseerd sensueel zelf.

Lady Prelox: Een Elegante Formule

Het mannelijke equivalent van deze tabletten heeft de wereld al stormenderhand veroverd - maar Prelox wist heel goed dat het vrouwelijke gevoel van verlangen even belangrijk was als het mannelijke, en evengoed een helpende hand verdiende. Met dit in het achterhoofd gingen ze op pad en deden ze specifiek onderzoek, voordat ze op een nauwkeurig uitgebalanceerde selectie van vier actieve factoren terechtkwamen. Deze proberen in perfecte synergie te werken en beantwoorden uw wens om uw sensuele kant opnieuw te ontdekken.

Inderdaad, het is de harmonieuze aard van de ingrediënten die Lady Prelox speciaal maakt. Intensief bestudeerd Pycnogenol® (extract van de Franse zeedenen boomschors), met meer dan honderd geregistreerde stukken onderzoek op zijn naam, is een uitstekende bron van bioflavonoïden. Deze zijn gekoppeld aan een revitaliserend en stimulerend effect op het hele lichaam. L-Citrulline wordt gebruikt naast L-Arginine, een aminozuur dat de productie van stikstofmonoxide ondersteunt. Dit wordt van vitaal belang geacht voor de responsiviteit van gezonde bloedvaten en circulatie in het lichaam. Bovendien bevat Rosvita®, een uniek gepatenteerd Rozenbottelextract, een krachtige bron van vitamine C, waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de normale psychologische functie, een belangrijk aspect van vrouwelijke sensualiteit.

Revolutionaire Resultaten van Onderzoek

Een combinatie van botanische en wetenschappelijke kennis was onvoldoende voor Prelox's benadering van de behoeften van vrouwen - ze waren vastbesloten om zeker te zijn van de praktische toepassing ervan. Daarom besloten ze om te onderzoeken hoe het vrouwen zou kunnen bevredigen, met afzonderlijke studies die vrouwen in verschillende fasen van hun leven onderzoeken, totaal meer dan 200 personen. Over de hele linie rapporteerden vrouwen opmerkelijke resultaten. Met behulp van de door de wereld erkende Female Sexual Function Index (FSFI) rapporteerden vrouwen in beide groepen een aanzienlijke opleving. Met Lady Prelox sluit u aan bij een beweging van vrouwen, die allemaal een beslissende, krachtige en zelfverzekerde stap voorwaarts zetten.

Complete Lijst met Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose. L-Arginine HCL, L-Citrulline, Rosvita®. Antiklontermiddel: Tricalciumfosfaat. Pycnogenol®. Antiklontermiddel: natriumcroscarmellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose. Kleur: Titaandioxide. Glansmiddel: talk, maltodextrine. Maltodextrine. Middellange keten triglyceriden. Kleur: bietenpoeder.

Hoe te Gebruiken

Lady Prelox is ontworpen als een gemakkelijke, bevredigende aanvulling op uw dagelijkse routine, en helpt u te genieten van een verhoogd gevoel van vertrouwen in uw vrouwelijkheid en vrouw-zijn. Neem dagelijks twee capsules, bij voorkeur bij een maaltijd en een groot glas water. Voor maximaal genot raden we aan het product continu te gebruiken en te investeren in langdurig gebruik.

Aanwijzing

Lady Prelox neemt een natuurlijke, botanische benadering van de zorg van het vrouwelijke verlangen, rekening houdend met alle behoeften van het vrouwelijke lichaam. Neem echter even de tijd om alle ingrediënten volledig te controleren, voor het geval u persoonlijk allergisch bent voor alles in de formule. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en medicijnen innemen, moeten professioneel advies inwinnen voordat ze supplementen nemen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

87.5% Gebaseerd op 8 Reviews

Beoordeel ons
 • Fijn, voel me lekker ontspannen.

  L Liesbeth small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Niet gedacht dat het product zo snel zou werken. En dat met enkel natuurlijk ingredienten. Ik ben fan!

  R Roos small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Als je er 2 besteld, krijg je blijkbaar korting. Ik raad daarom aan om via de telefoon te bestellen. Blij met mijn bestellen, pilletjes werken prima :)

  C Catarina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Misschien niet de goedkoopste op de markt, maar je doet er best lang mee. Ik houd met niet echt aan de voorschriften (slik minder) en het heeft echt effect. Echte aanrader dus

  L Lieselot small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Toen ik echt gestrest was, had het geen effect, maar nu de drukte weer voorbij was werkte het wel. Ben inmiddels aan een tweede doosje begonnen. Succes meiden!

  R Rosalinde small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Geen idee wat de ingrediënten precies inhouden, maar voor mij werkt het als een malle :p..

  L Linda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Net voordat ik op vakantie ging, ben ik begonnen met Prelox. De combinatie van de rust van vakantie en deze capsules hebben mij het gewilde resultaat gegeven.

  A Anoniempje small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Vanwege werk en studie, deze tabletten besteld. Wel fijn om niet altijd zo druk en geen zin te hebben. Eerlijk gezegd was het verschil mij niet extreem, maar ontspannen en uiteindelijk in de mood te komen ging wel sneller. Misschien is dat ook wel precies waar ik naar op zoek ben, omdat ik de rest van de dag wel gewoon geconcentreerd moet zijn.

  R Rosanne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.