maandag - vrijdag | 9.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Ultra Vimax Plus™ - Erectiepillen

Door Vimax

€69.95

Op Voorraad
Bestelling voor 17.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

De Ultra Vimax Plus erectiepillen zijn een nieuwe product dat de mannelijke viriliteit kan verbeteren, en ervoor kan zorgen dat mannen beter in bed kunnen presteren. Een pil per dag is genoeg om het lichaam een boost te geven voor maximale prestaties, waardoor ook het zelfvertrouwen kan verbeteren. De Ultra Vimax Plus erectiemiddelen verbeteren namelijk de bloedcirculatie van het lichaam, waardoor mannen beter kunnen presteren, en waardoor ook hun penis mogelijk groter kan worden.

 • 100% authentiek met een unieke product code en hologram
 • Ondersteunt de mannelijke viriliteit
 • Een nieuwe formule
 • Gemakkelijk en discreet te gebruiken
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Geen bekende bijwerkingen

De Ultra Vimax Plus erectiepillen kunnen jouw seksleven mogelijk verbeteren, waardoor je ook meer zelfvertrouwen krijgt.

Lees meer

WAT IS ULTRA VIMAX PLUS?

De Ultra Vimax Plus erectiepillen bevatten een nieuwe formule, bestaande uit speciaal geselecteerde ingrediënten die gezamenlijk de mannelijke viriliteit verbeteren en het mannelijke prestatievermogen ondersteunen. Ieder ingredient is op zichzelf al zeer krachtig, maar gezamenlijk zijn ze nog vele malen potenter. Het is de zorgvuldige dosering van deze ingrediënten die ervoor zorgt dat de Ultra Vimax Plus erectiemiddelen zo goed werken.

Cayennepeper
Cayennepeper komt uit Frans-Guyana en wordt daar al jaren gebruikt om de seksuele prestaties van mannen te verbeteren. Het staat er om bekend de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor mannen betere erecties kunnen krijgen en dus ook beter in bed kunnen presteren. Daarnaast helpt cayennepeper ook bij het krijgen van een sterker immuunsysteem, en helpt het tegen maagzweren.
Ginkgo Biloba
De gingko biloba boom is een eeuwen oude boom uit China wiens vruchten gebruikt worden om de stemming, het geheugen, en het concentratievermogen te verbeteren. De gingko biloba verbetert de bloedcirculatie van het lichaam, waardoor mannen een stevigere en grotere erectie kunnen krijgen. Daarnaast zorgt een betere doorbloeding ook voor een beter geheugen en het vermogen om langer te concentreren.
Tribulus Fruit Extract
De tribulus vrucht wordt door bodybuilders gebruikt omdat het helpt met het verhogen van het testosterongehalte in het lichaam. Omdat een hoog testosterongehalte bijdraagt aan een sterker, seksueel libido, is de tribulus vrucht een waardevolle bestandsdeel voor erectiepillen.

HOEVEEL ULTRA VIMAX PLUS ERECTIEPILLEN MOET IK BESTELLEN?

Voordat je nadenkt over de hoeveelheden die je wilt bestellen, is het belangrijk om erop gewezen te worden dat dit product 100% authentiek is en komt met een certificaat waaruit blijkt dat het gaat om de originele Ultra Vimax Plus erectiemiddelen. Controleer of je de hologram op de verpakking ziet om er zeker van te zijn dat het product authentiek is.

De Ultra Vimax Plus erectiepillen zijn bedoeld om de mannelijke potentie te verbeteren, en wij raden het aan om hiervoor ten minste 3 maanden lang Ultra Vimax Plus te gebruiken. Je kan dus het beste 3 containers met Ultra Vimax PLus erectiepillen kopen om er zeker van te zijn het optimale resultaat te krijgen.

GEMAKKELIJK EN VEILIG TE GEBRUIKEN

De fabrikant van de Ultra Vimax Plus erectiemiddelen heeft er bij het ontwerp van zijn product mee rekening gehouden dat het makkelijk gebruikt kan worden gedurende een drukke werkdag. De Ultra Vimax Plus erectiepillen zijn dan ook makkelijk en discreet te gebruiken. Je hoeft iedere dag slechts 1 pil in de ochtend voor het ontbijt in te nemen.

De Ultra Vimax Plus erectiepillen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die al lang gebruikt worden voor homeopathische behandelingen. Ultra Vimax Plus veroorzaakt dan ook geen bekende bijwerkingen. Echter dien je bij mogelijke allergieën wel de ingrediënten te controleren.

ULTRA VIMAX PLUS ERECTIEMIDDELEN BESTELLEN

Het bestellen van Ultra Vimax Plus erectiepillen bij ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (88.33% Gebaseerd op 12 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Kan al tijd beter ja het is oke goed om te weten Voor verbetering is altijd goed ja
 • * Gemakkelijk en discreet te gebruiken.
 • * Super product!
 • * Ik en mijn vriendin zijn heel blij dat we Ultra Vimax hebben ontdekt.
 • * Lastig te krijgen op de Nederlandse markt, maar gelukkig is et verkrijgbaar via deze shop.
 • * goed
 • * Iedere man zou dit toch een keer moeten proberen. Het is ongelooflijk!
 • * Nette discrete service. Je zou het op werk kunnen laten leveren. Zag dat ze zelfs de naam ShytoBuy niet op het pakket hadden vermeld. Product is ook top, maar dat wist ik al.
 • * Ginkgo Biloba werkt elke keer weer voor mij. Blij dat ik bij jullie dit product wel kan bestellen.
 • * Tevreden
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief