• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Het spijsverteringssysteem van ons lichaam heeft altijd behoefte aan iets - vooral omdat we steeds meer begrijpen dat het niet alleen een kwestie is van wat we eten, maar ook hoe ons lichaam dit opneemt. Het is algemeen bekend dat spijsverteringsenzymen absoluut van vitaal belang zijn voor het afbreken van alle voedingsmiddelen. Met dit in gedachten gebruikt Devigest ADS een innovatieve, melange van deze cruciale chemische katalysatoren.

 • Pakt de behoeften van de spijsvertering aan
 • Perfect als u zich zorgen maakt om een opgeblazen gevoel
 • Melange van enzymen
 • Zorgt voor het afbreken van ieder voedingsmiddel
 • Aanpasbare consumptie hoeveelheden
 • 90 capsules voor ongeveer 1 maand

Meer en meer mensen in de wereld melden bezorgdheid over bepaalde soorten voeding, vooral met betrekking tot lactose en gluten. Tegelijkertijd maken we ons zorgen om verwerkte voedingsmiddelen die velen van ons regelmatig consumeren. Zou het niet geweldig zijn als we een gericht product konden vinden dat door ons spijsverteringssysteem gaat om ons hierbij te helpen? Dat is nu precies het doel van Devigest ADS met zijn innovatief mengsel van spijsverteringsenzymen.

 • GMP
 • Kosjer-vriendelijk
 • Mannen & vrouwen

Wat zijn Spijsverteringsenzymen?

Het is vrij normaal dat u soms last heeft van maag- en darmklachten en een opgeblazen gevoel, maar dit kan verschillende oorzaken hebben. Het maakt niet uit hoe lekker wij zuivelproducten, brood en verwerkte voedingsmiddelen vinden, er is steeds meer begrip voor het feit dat deze voedingsmiddelen soms moeilijk verteerbaar zijn door het lichaam van bepaalde mensen. Als u soms zit te genieten van pasta en brood dan kan dit plotseling leiden tot een zwaar en opgeblazen gevoel met als gevolg dat u zich minder energiek voelt. Zo hoe kunnen wij ervoor dat onze spijsvertering op een natuurlijk manier deze voedingsmiddelen kan verwerken? Spijsverteringsenzymen zijn voor iedereen de belangrijkste factor voor het afbreken van voedingsmiddelen en deze zijn vitaal voor een goede spijsvertering. Specifiek onderzoek heeft veelbelovende resultaten gevonden bij het onderzoeken van de rol van enzymen. Omdat verschillende soorten van deze biologische moleculen de verwerking van verschillende voedingsmiddelen aanpakken, zou het van vitaal belang kunnen zijn om ons lichaam aan te vullen met deze cruciale kleine katalysatoren.

Devigest ADS

Devigest ADS is een innovatief mengsel van spijsverteringsenzymen, die allemaal zijn geselecteerd met een bepaalde focus in gedachten. De brede scala aan enzymen proberen iedere basis te dekken, volledig verbonden aan eiwitten, koolhydraten, suiker, vet, vezels en zelfs kunstmatige ingrediënten - elk onderdeel van het voedsel dat we eten! Dipeptidylpeptidase is bijvoorbeeld in verband gebracht met de afbraak van glucose, de voedingsstof die de grootste component vormt van hedendaagse voedingspatronen. Lactase is het enzym dat lactose afbreekt, waardoor dit ideaal is voor diegenen die van zuivelproducten houden. Bovendien is protease, zoals de naam al doet vermoeden, gekoppeld aan de afbraak van eiwitten. Over het algemeen zijn de Devigest ADS-capsules bedoeld om u te helpen al uw spijsverteringsbehoeften aan te pakken.

Volledige Lijst Ingrediënten

Actief: Calciumcarbonaat, Kaliumbicarbonaat, Devigest gepatenteerde mix (Peptidase DPP-IV, Amylase, Glucoamylase, Alpha Galactosidase, Lactase, Bromelaïne, Zuurstabiele protease, Cellulase, Xylanase, Lipase, Hemicellulase, Papaïne), Devigest Protease-mengsel (pH-stabiele proteasen afgeleid van A. oryzae en B. licheniformis).

Andere ingrediënten: Vegetarische capsules (cellulose).

Gebruiksaanwijzing

Een flesje Devigest ADS bevat 90 capsules. De aanbevolen dosering voor dit product is 1 – 2 capsules per maaltijd, onmiddellijk van tevoren in te nemen met 220ml water. Voor een betere werking van dit product kunt u dit verhogen naar 4 capsules bij uw maaltijd. Aangezien spijsverteringsproblemen kunnen aanhouden en u wilt blijven genieten van het gebruik hiervan, raden wij u aan om te investeren in langdurig gebruik.

Advies

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Devigest ADS, maar stop met het nemen van de supplementen en raadpleeg een dokter als u onverwachte bijwerkingen ervaart. Zoals bij alle supplementen is het belangrijk dat u de volledige lijst van ingrediënten doorleest voor gebruik als u bepaalde allergenen of voedingsbehoeften heeft.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 5

95% Gebaseerd op 4 Reviews

Beoordeel ons
 • Helpt tegen de spijsverteringsproblemen

  A Alex small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Geen last meer van problemen

  A Anoniem small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gekocht voor mijn zoon. Deze capsules zijn een goede hulp

  K Kelsey small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Werkt prima en doet wat het beloofd! Bedankt

  S Sanne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.