GENIET NU VAN EEN GRATIS PRODUCT BIJ EEN AANKOOP VAN MEER DAN €50
 • Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Rubriek afbeelding voor My Shreddies

My Shreddies

Sorteren Op

De geschiedenis van Shreddies

Shreddies verkoopt slechts één type product: anti-geur ondergoed. In Engelstalige landen wordt er met veel humor over gesproken, maar altijd met dezelfde conclusie: het mannelijke en vrouwelijke ondergoed van Shreddies absorberen daadwerkelijk geuren. Shreddies is opgericht in 2008 door Paul O’Leary nadat hij last had van problemen met de spijsvertering. Het ondergoed is ontwikkeld met de steun van de Universiteit Montfort in Leicester, Engeland.

In eerste instantie werd er alleen op mannen gericht, maar na een tijdje heeft het bedrijf haar collectie verrijkt met ook vrouwelijk ondergoed. Sinds kort biedt het bedrijf ook pyjama’s en anti-geur jeans aan. De naam Shreddies verwijst naar de British Armed Forces. De soldaten gebruikten de term shreddies om te praten over hun ondergoed, die in stukjes (shred) werden gebruikt.

In 2009 werd Shreddies bekroond voor haar innovatieve werk en mocht het bedrijf de ‘Look Good Feel Good’ prijs ontvangen van de ACA associatie. Het award-winnende en innovatieve ondergoed merk pakt het pijnlijke probleem van ongewenste winderigheid aan. Het is een zeer effectieve manier om aan klanten te bieden zodat zij hun vertrouwen terug kunnen krijgen. Voor de meeste mensen is het niet voldoende om pillen in te nemen die de ontwikkeling van bepaalde gassen tegengaan.

De missie van Shreddies

De belangrijkste missie van Shreddies is het aanbieden van ondergoed tegen winderigheid die niet te onderscheiden is van het klassieke ondergoed om het vertrouwen van mensen die lijden aan maagproblemen te herstellen. Iedereen kan profiteren van dit ondergoed, het is namelijk bewezen dat een normaal mens ongeveer 15 keer per dag last heeft van winderigheid.

Shreddies is daarom geschikt voor iedereen die zich ongemakkelijk voelt vanwege de geurige gassen die zij meerdere malen uitstoten per dag. Winderigheid kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een prikkelbare darmsyndroom, gastritis, een voedselintolerantie of de ziekte van Crohn. Naast het neutraliseren van nare geurtjes, vermindert Shreddies ook de stress bij mensen. Personen die last hebben van winderigheid zijn namelijk bang om uit te gaan in het openbaar en nog meer om zich te mengen in groepen. Terwijl de stress afneemt, vermindert de winderigheid ook! Spanning heeft namelijk ook invloed op de werking van het spijsverteringsstelsel. Het ondergoed biedt de mogelijkheid om de belangrijkste fysieke symptoom van winderigheid en een van de oorzaken die leiden tot winderigheid te verminderen.

Een bekroond bedrijf

In 2009 werd het bedrijf Shreddies toegekend aan het Verenigd Koninkrijk door de ACA (Association for Continence Advice), een interprofessionele vereniging met het continentie thema. Het bedrijf kreeg de prijs ‘Look Good, Feel Good’. Tijdens de toekenning van de prijs zei de jury over het ondergoed: ‘Een fantastisch idee, producten van kwaliteit en met stijl, ze zouden veel huwelijken kunnen redden. Een fantastische innovatie.‘

Actieve kolen

Het ondergoed van Shreddies is gemaakt met actieve kolen ‘Zorflex’. Het helpt de geur van gassen te neutraliseren en effectief te absorberen. Houtskool voorkomt dat gas ontsnapt zonder het eerst te neutraliseren. U bent verzekerd van een dag zonder nare geurtjes. De Zorflex technologie neutraliseert geuren met behulp van de regelmatige lagen van weefsel.

Personen die lijden aan aandoeningen zoals gastritis, buitensporige hoeveelheid gas en het prikkelbare darmsyndroom heeft genoeg keus in het Shreddies assortiment. Het inhouden van bepaalde gassen heeft veel schadelijke gevolgen voor je gezondheid, vaak leidt het tot kramp en maagpijn. ‘Beter eruit, dan in’ is in dit geval altijd raadzaam en het ondergoed van Shreddies kan de angst voor nare geurtjes wegnemen.

De producten van Shreddies zijn geschikt voor alle mensen die onzeker over of bewust zijn van hun geur en voor iedereen bij wie hierdoor het vertrouwen op bijvoorbeeld de werkplek wordt beïnvloedt. Veel mensen zijn van mening dat ze veel minder last van kramp hebben na het dragen van Shreddies en dat ze ook een verbetering van hun kwaliteit van leven op een dagelijkse basis ervaren. Het is belangrijk om te weten dat het ondergoed van Shreddies niet kan helpen bij het geluid van winderigheid. Echter, veel mensen beweren dat door het veranderen van de lichaamspositie, ze in staat zijn om geen geluid meer te maken.

Producten van het merk Shreddies

Het assortiment van het merk Shreddies bevat momenteel vier soorten anti-geur ondergoed, twee voor mannen en twee voor vrouwen. Mannen kunnen kiezen tussen een Hipster en een Support Boxer en vrouwen kunnen kiezen tussen een Lage Slip en een Hoog-Getailleerde Slip. Ieder product is ontworpen in samenwerking met de Universiteit van Montfort en ieder product bevat de anti-geur technologie en het gemak om het ondergoed te kunnen combineren met andere kledingstukken. Een van de doelstellingen is het vergroten van het zelfvertrouwen, het is daarom onmogelijk om het anti-geur ondergoed te onderscheiden van klassiek onderzoek, zowel voor degenen die op zoek zijn als voor degenen die ze dragen. Het ontwerp is eenvoudig, het ondergoed is zwart zonder toevoegingen. De kans is dus klein dat iemand erachter zal komen dat je anti-geur ondergoed draagt.

Maar hoe werkt het?

In verschillende lagen van het weefsel is actieve kool verwerkt. Deze technologie heet Zorflex en absorbeert natuurlijke geuren. Deze technologie werd eerder gebruikt voor pakken die tijdens de chemische oorlogen werden gedragen. Je kunt het ondergoed gewoon wassen als een normaal kledingstuk. Het heeft een normaal uiterlijk. Het is echter belangrijk dat het gas in de mazen van het weefsel stroomt zodat de geur wordt vast gehouden. Het is daarom raadzaam om ervoor te zorgen dat je de goede maat bestelt. Dit is een belangrijk detail die de vieze geur van winderigheid vermindert!

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.