• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Eco Masters Stijlborstel

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Eco Masters Stijlborstel is een echte musthave voor vrouwen die graag hun haren in model willen brengen op een gemakkelijke manier. De Eco Masters Straightening Brush is een innovatieve borstel die in staat is om jouw haren glad te maken. De opzetborstel zorgt ervoor dat je haren minder worden beschadigd, terwijl je alsnog kan genieten van ongelooflijk glad haar.

 • Geschikt voor alle haartypes
 • 100% keramische platen
 • Stijlt de haren vanaf de haarwortel
 • Lichtgewicht en ergonomisch
 • Schakelt automatisch uit na gebruik
 • Eenvoudige bediening
 • Gemakkelijk schakelen tussen Celsius en Fahrenheit
 • Warmt direct op
 • Aangepaste instelling: 210° C voor normaal haar en 230 ° C voor dik of golvend haar

Eco Masters Straightening Brush is gemaakt van keramische platen. De Keramische warmte platen schijnen de beste keuze te zijn, omdat ze de schade aan je haar beperken en de haren gelijkmatig glad en warm maken. De keramische platen worden snel warm en geven je haar een glanzende en gezonde uitstraling.

Wat is de Eco Masters Stijlborstel?

De Eco Masters Straightening Brush is een innovatieve borstel die jouw haren net als een stijltang glad maken zonder het te beschadigen. De Eco Masters Hair Straightening Brush is ideaal voor diegenen die graag snel steil haar willen, maar hiervoor geen kwaliteit willen inleveren. Je kunt krullende, golvende en stijl haar creëren met deze Eco Masters Stijlborstel die ook nog eens de schade aan de haren beperkt.

Hoe werkt de Eco Masters Stijlborstel?

De Eco Masters Straightening Brush is een gladmakende borstel met nieuwe en innovatieve functies. Het is licht en makkelijk te gebruiken en daarnaast warmen de keramische platen snel op zodat je de borstel direct kunt gebruiken. De keramische platen van de Eco Masters Stijlborstel zorgen voor steil haar en beperken de schade die aan je haar wordt toegebracht.

Hoe gebruik ik de Eco Masters Stijlborstel?

Voordat je de Eco Masters Hair Straigthening Brush gaat gebruiken is het belangrijk dat je haren droog en gekamd zijn. Vervolgens druk je ongeveer 3 seconden lang op de "On / Off" knop. Nu kun je de gewenste temperatuur instellen voor je haar. Het duurt slechts een paar seconden voordat de Eco Masters Stijlborstel de juiste temperatuur heeft bereikt. Om je haar glad te maken, plaats je de borstel dicht bij de wortel van je haar. Wij adviseren om de borstel stevig vast te houden en de borstel naar beneden te schuiven over de gehele lengte van je haar. Je kunt dit herhalen totdat je de gewenste uiterlijk hebt bereikt. Vervolgens behandel de rest van je haar. Het is verstandig om te wachten met het gebruik van stylingsproducten totdat je haar is afgekoeld. Je schakelt de Eco Masters Stijlborstel uit door enkele seconden op de "On / Off" knop te drukken. Belangrijk is dat je de Eco Masters Straightening Brush goed laat afkoelen voordat je het weer opbergt.

Zorg ervoor dat je haar droog en gekamd is voor gebruik.

Schakel de Eco Masters Hair Straightening Brush aan door de "On / Off" knop in te houden.

Stel vervolgens de juiste temperatuur in voor je haar en wacht slechts enkele seconden.

Plaats de Eco Masters Stijlborstel op de wortel van je haar en schuif de borstel omlaag over de lengte van je haren.

Herhaal dit proces en behandel op deze manier al je haren. Laat vervolgens je haar goed afkoelen. Geniet van je nieuwe look!

Veilig in gebruik

De Eco Masters Straightening Brush is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in de achterhoofd. De keramische platen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld waardoor het verbranden van de haar wordt voorkomen. De Eco Masters Stijlborstel maakt daarnaast gebruik van revolutionaire technologieën die de hydratatie en genezing van het haar helpen verbeteren. Daarnaast schakelt de geavanceerde Eco Masters Hair Straightening Brush na 60 minuten automatisch uit om veiligheid te waarborgen. Toch raden we het aan om de aangesloten stijlborstel niet zomaar onbeheerd achter te laten.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(3)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Goed 4

83.33% Gebaseerd op 6 Reviews

Beoordeel ons
 • Vriendelijke klantenservice en fijn product. Ik gebruik het omdat ik mijn haar niet continue wil beschadigen met de stijltang. Het borstelt als normaal hoe je gewend bent, maar je merkt wel dat het warm wordt. Deze borstel wordt ook snel warm en het snoer is lang genoeg :). Aanrader voor als je op zoek bent naar een lichte vorm van stijltang.

  N

 • Net ontvangen! Kijk er naar uit om de borstel te gaan gebruiken. Lijkt me erg handig in de ochtend om snel even de golven uit mijn haar te halen. :)

  J

 • Ideaal cadeau voor je vriendin!

  O

 • Mijn haar is zo dik en haast ontembaar. Hoop dat deze stijlborstel net zo goed werkt als een stijltang. Het zou zoveel tijd besparen! In ieder geval erg tevreden over de levering! (Heb 'm net ontvangen)

  N

 • Het werkt veel beter dan mijn oude stijltangen. Blij met mijn aankoop!

  S

 • Voor echte grote krullen gebruik ik de stijltang, maar dit is de perfecte borstel voor er tussenin. Mooie borstel, werkt prettig en is denk ik niet te heet voor mijn haar.

  S

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.