maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

U-Visage Crème & Apparaat Combo

2 stuks combo van U-Visage

Overzicht

Een jong uitziende huid is altijd een teken van schoonheid geweest! Actieve ingrediënten en innovatieve technologie maken U-Visage Crème & Apparaat Combo een essentiële stap in het tegengaan van tekenen van veroudering en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Activeer de productie van collageen en verminder het uiterlijk van rimpels door te werken naar een jonger uitziende huid met deze nauwkeurig samengestelde U-Visage Crème & Apparaat Combo. Gebruik dagelijks op het gezicht en de hals om uw huid de zorg te geven die het verdient! U-Visage heeft een modern ontwerp, is gemakkelijk te gebruiken en is ergonomisch ontworpen om zich aan te passen aan delen van het gezicht en de hals.

 • 2-delige combo
 • 3 werkingsmodi
 • Gezichts- en halsverzorging combo
 • Doelt tegen tekenen van veroudering
 • Tonen en verbeteren van de elasticiteit
 • Hydrateert en beschermt de huid
 • GMP
 • ISO
 • Klinisch getest

U-Visage Crème & Apparaat Combo

Naarmate je ouder wordt, verliest de huid zijn elasticiteit. Zonder externe tussenkomst is het onmogelijk om een vlotte en vlekkeloze oplossing te vinden. Plastische chirurgie, chemisch-beladen crèmes en cosmetische chirurgie zijn slechts enkele van de opties die u kunt kiezen om ouderdom aan te pakken. Thuis zijn antiveroudering- of contourvormende apparaten een comfortabele en eenvoudige optie op dit gebied naar voren gekomen. Een apparaat heeft minder tijd nodig dan crèmes, is pijnloos en biedt zichtbare resultaten.

Het zorgt voor zachte stimulatie om de huid en de gezichtsspieren te laten tonen. Bij gebruik samen met een crème, vergemakkelijkt het een betere penetratie van de crème naar de onderste lagen van de huid. De contourvormer helpt u dus bij het vinden van een soepele, strakke en gladde huid, die kan helpen rimpels te verminderen en een helderdere teint te bevorderen.

Crème
Crème

De hoge concentratie van actieve ingrediënten in de U-Visage Crème maakt het een essentiële stap in de regeneratie van cellen en de verbetering van de elasticiteit van de huid. Licht en gemakkelijk absorberend, helpt het om het uiterlijk van lijnen en rimpels aanzienlijk te verminderen. Deze mix van natuurlijke ingrediënten is geformuleerd om de huid te revitaliseren en het een gezonde, stralende gloed te geven. Collageen versterkt en verbindt een sterke basis voor uw huid terwijl de elastine de elasticiteit en veerkracht van uw huid ondersteunt.

Apparaat
Apparaat

U-Visage heeft drie werkingsmodi. Ten eerste werkt het om een zachte en verzachtende massage te bieden die helpt de bloedsomloop rond het toepassingsgebied te activeren. Het produceert een verjongende werking door een steviger en elastischer uiterlijk te bieden met een licht en elegant ontwerp. Het is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de huid van het gezicht en de nek. Dit apparaat heeft als doel het voorkomen en verminderen van rimpels en zichtbare tekenen van veroudering door zijn micro-vibratie- en hittesystemen.

Ingredënten

Creme: Bio-Marine Collagen, Bio-Marine Elastin, Chia Protect, Omega Butter

How To Use U-Visage Cream And Device

Creme: Maak je huid grondig schoon vóór het aanbrengen. Breng het gelijkmatig aan op gezicht en hals, bij voorkeur 's nachts, door het zachtjes in cirkelvormige bewegingen te masseren met uw vingertoppen.

Apparaat:

 1. Stap 1: Breng de U-Visage crème gelijkmatig aan voordat u het apparaat gaat gebruiken. U kunt deze stap overslaan en het apparaat ook zonder crème gebruiken.
 2. Stap 2: Voer bewegingen van bovenaf op uw gezicht uit met het apparaat, gedurende 90 seconden, waarbij het hele gezicht wordt bedekt.
 3. Stap 3: Blijf 60 seconden dezelfde stappen op de hals volgen.

Extra info:

Het wordt aanbevolen om de instructies te volgen tijdens het gebruik van zowel de crème als het apparaat. Om het meeste uit de producten te halen, raden we aan de crème te gebruiken in combinatie met het U-Visage-apparaat. We raden af dit apparaat te gebruiken op een ernstig beschadigde huid die herstellende is van een operatie of een infectie vertoont.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Doet wonderen tegen mijn droge huid

H Hanna
Geverifieerde aankoop

Een van de beste producten die ik tot nu toe heb gebruikt. Mijn huid ziet er na een tijdje gebruiken al stukken beter uit.

F Fatima
Geverifieerde aankoop

Ik gebruik dit product met regelmaat en kan wel een goede review achter laten. Ik moet zeggen dat het apparaat goed samenwerkt met de crème en dat je goede resultaten krijgt.

E Emily

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk