• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Striagen-N Neck Firming

Gerichte Crème voor de hals
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wanneer we in de spiegel kijken dan letten we op meer dan alleen maar ons gezicht – de huid van onze hals is eveneens belangrijk! Ongeacht de aandacht die we aan onze teint besteden, wordt dit deel van ons lichaam gemakkelijk over het hoofd gezien tot de tijd ons ingehaald heeft. Om je te helpen om de problemen van de huid en de hals aan te pakken, richt Striagen-N Halsversteviging zich op het strakker en gladder maken & liften van de huid.

 • Crème richt zich op losse huid in de hals
 • Streeft naar het strakker en gladder maken & liften van de huid
 • Met innovatieve AuraSphere®
 • TensUp™ & Pronalen® samenstellingen
 • Plantaardige stoffen uit Aloe Vera & Komkommer
 • Om twee maal per dag aangebracht te worden

Dit huidoppervlak gladder maken lijkt onmogelijk – en make-up aanbrengen in je hals is niet bepaald gemakkelijk of gunstig! Striagen-N Halsversteviging combineert een ongelooflijk mengsel van ingrediënten zodat je een stap in de goede richting kan zetten wat betreft het aanpakken van dit specifieke probleem. De lichte en verzachtende crème zal ongetwijfeld een aangename aanvulling worden op je dagelijkse routine.

Een Onvermijdbare Aanblik?

Veel mensen doen er alles aan om de tekenen van veroudering op het gezicht en het lichaam te minimaliseren – maar als er een huidoppervlak is dat ons vaak verraadt, dan is het onze hals! Na verloop van tijd kan de huid hier verrimpelen en inzakken en gaat de elasticiteit geleidelijk verloren. Het is nauwelijks verbazingwekkend te noemen dat dit nog verergerd wordt door de natuurlijke functie van de hals, waardoor deze bijna voortdurend in beweging blijft wanneer we actief zijn. De beschikbare oplossingen zijn vaak pijnlijk, oncomfortabel en zorgen, net zoals de meeste ingrijpende methoden, beslist voor een ‘valse’ aanblik. Zou het niet beter zijn om een methode op natuurlijke basis te vinden die we kunnen toepassen op de huid die zoveel ongenoegen veroorzaakt?

Striagen-N Halsversteviging

Striagen heeft geprobeerd om een crème te creëren die van pas kan komen dankzij een diepgaand begrip van het belang dat een jeugdige aanblik voor elk van ons heeft. Ze hebben op deskundige wijze drie innovatieve, grensverleggende wetenschappelijke samenstellingen gecombineerd, elk geselecteerd vanwege een primaire en gerichte focus. Daarna hebben ze alles nog verrijkt met een plantaardig extract voor een holistische en alles omvattende aanpak. Striagen-N Halsversteviging biedt een drievoudige strategie voor jou en je halsproblemen.

Firm

Strakker maken
Losse huid onder de hals is een vaak voorkomende eigenschap van ouder worden. TensUp™ werd samengesteld om de strakheid van de huid te bevorderen en om tekenen van vermoeidheid te liften en te verhelpen. Komkommerextract bevat een groot aantal natuurlijke bestanddelen zoals Vitamines A, C & E, aminozuren en stoffen die van nature uit beschermen. Deze worden verondersteld de tekenen van ontsteking en zwelling te verhelpen.

Protect

Gladder maken
Lijnen kunnen de aanblik van de ouder wordende huid aanzienlijk erger maken. Geavanceerde AuraSphere® werd speciaal ontwikkeld om een oppervlakkig ‘rimpelvervagend’ effect te hebben door een zachte en comfortabele film te leggen die het licht afbuigt en zo rimpels verbergt. Aloe Vera staat reeds eeuwenlang bekend vanwege het revitaliserende effect en wordt verondersteld te verzachten en te kalmeren.

Cleanse

Liften
De zwaartekracht heeft grote gevolgen voor verscheidene lichaamsdelen omdat deze duidelijk naar beneden gaan hangen. Pronalen®, gewonnen uit ananas, passievruchten en de fruitzuren van druiven en citroenen, wordt gebruikt om te bevochtigen en om de aanblik en de flexibiliteit van de opperhuid te verbeteren. Hyaluronzuur wordt van nature uit door het lichaam aangemaakt en wordt in verband gebracht met versterkte collageen.

Alle Ingrediënten

Water, Carbomer, AuraSphere® N, Hyaluronzuur, Tens’Up, Aloe Vera Sap, Glycerine, Pepha - Tight, Pronalen Flesh, Arginine, Komkommerextract, Germall Plus.

Striagen-N Gebruiken

Breng twee maal per dag een flinke hoeveelheid aan op de hals en de bovenkant van de borst – eenmaal ‘s morgens en nog eens ’s avonds voor het slapen gaan. De crème moet met een op-en-neer-beweging worden aangebracht op het volledige huidoppervlak van de hals en daarna zijwaarts langs de keel, onder de kin en met bijzondere aandacht voor de onderkant van de hals nabij de bovenkant van de borst. Het wordt aanbevolen om te kiezen voor langdurig gebruik voor de beste resultaten.

Advies

Hoewel elk product van het Striagen gamma ontwikkeld werd met bijzondere aandacht voor superieure kwaliteit en geschikt is elke huid, zijn er enkele zaken om in overweging te nemen voordat je ze gebruikt. Net zoals met elk huidverzorgingsproduct moet je de tijd nemen om voor gebruik aandachtig alle ingrediënten door te nemen voor het geval er iets in zit waar je persoonlijk allergisch voor bent.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

87.5% Gebaseerd op 8 Reviews

Beoordeel ons
 • Fijne crème voor de huid die binnen korte tijd al goed lijkt te werken

  A Anne-Marie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Goede crème die ervoor zorgt dat mijn hals er beter uit ziet

  V Vanessa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Het product doet zijn werk! Ik had eerlijk gezegd geen verwachtingen, maar het bevalt me. Dus ik geef het 4 sterren!

  S Steven small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Geweldig product! Echt een aanrader.

  a ani small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mijn nek is nu steviger! Bedankt

  s stacy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ik had mijn product donderdag avond besteld en maandag in huis! Wat een service!

  s st small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Voldoet aan mijn eisen.

  a a.k small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • al het zwarte spul is eindelijk uit mijn nek, prima spul

  j janie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.