• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Proto-Col™ Boost

120 Capsules | Bruiningscapsules

proto-col

€40.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

proto-col Boost is één van de meest verkochte supplementen voor mensen die hun zomerkleurtje graag willen behouden daarvoor zonder sprays, lotions of zonnebanken nodig te hebben.

 • Een populair alternatief voor sprays en lotions
 • Veilig, eenvoudig en gemakkelijk in te nemen capsules
 • Kan het hele jaar door gebruikt worden
 • Boordevol gezonde vitaminen en voedingsstoffen

proto-col Boost kan de lichaamseigen productie van melanine ondersteunen. Melanine is verantwoordelijk voor de kleurverandering van je huid. Zo gaat je kleur langer mee en geniet je langer van een mooie gebruinde huid, op elk tijdstip van het jaar.

Lees meer
Type: Capsules
Hoeveelheid: 120 capsules
Duration: 60 Dagen

Wat is proto-col Boost?

proto-col Boost is een supplement dat voedingsstoffen bevat die je huid voorbereiden op de zon. Zo kun je er op uit gaan en een mooi kleurtje krijgen, zonder dat je te lang blootgesteld wordt aan schadelijke UV stralen. Veel van onze tevreden klanten zagen na het gebruik proto-col Boost een kleur die niet alleen dieper en donkerder is, maar ook langer blijft. proto-col Boost is vooral populair bij mensen die een lichte of mediumlichte huid hebben en een betere kleur willen krijgen.

proto-col Boost is speciaal samengesteld om je lichaamseigen productie van melanine te ondersteunen; het bruine pigment waaruit je zongekleurde huid bestaat. Meer melanine zorgt ervoor dat je huid sneller en beter reageert op zonnestralen. De effecten zijn zelfs zichtbaar zonder de UV stralen van de zon, zodat je het hele jaar door geniet van een mooie kleur.

Hoe gebruik ik proto-col Boost?

Veel gebruikers raden aan om voor de beste resultaten 2x per dag 2 capsules in te nemen voor de maaltijd. Ook kiezen veel gebruikers er voor om het proto-col Boost supplement in te nemen tot 2 dagen na het zonnen. Je kunt de tabletten in blijven nemen, zolang je wenst.

Zijn er bijwerkingen?

De aanbevolen hoeveelheid moet altijd opgevolgd worden en niet worden overschreden. Check de ingrediënten zorgvuldig om mogelijke allergieën te vermijden.

Wat zijn de ingrediënten?

 • Pantotheenzuur, 10mg - dit ingrediënt is essentieel voor de afbraak van koolhydraten, proteïnen en vetten
 • Foliumzuur, 200mcg – je hebt foliumzuur nodig om gezonde rode bloedcellen aan te maken en bloedarmoede te voorkomen
 • Zink, 1.25mg – beschikt over krachtige antioxidante eigenschappen. Deze beschermen tegen het proces van vroegtijdige huidveroudering. Zink helpt ook om het herstelproces van de huid te versnellen wanneer je jezelf verwondt.