• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

ProFollica Revive Shampoo

236ml Shampoo | tegen Mannelijke Kaalheid

Profollica

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Het bevorderen van groeiend en gezond, nieuw haar! Als we de tekenen van mannelijke kaalheid willen verminderen is het belangrijk om vanuit alle hoeken te werken. Dit geldt ook voor de Profollica haaruitval shampoo. De zachte, maar effectieve, formule is ontworpen om de haargroei voor gezondere, sterkere en vollere haren te stimuleren.

 • Wast de hoofdhuid om vervolgens gezonde nieuwe groei te stimuleren
 • Ontworpen om de haar, zijn normale optimale vochtgehalte van 8% te bereiken.
 • Profollica haaruitval shampoo kost geen extra tijd uit jouw dag.
 • Helpt essentiële elementen te leveren die je haar nodig heeft om sterker te groeien.
 • Helpt de haargroei van de wortel naar de tip te stimuleren om breuk te voorkomen.

Wek je haargroei met de Profollica haaruitval shampoo. Profollica shampoo heeft een aangename geurende formule en is eenvoudig en handig te gebruiken, perfect om de gemiddelde shampoo te vervangen.

Lees meer

Wat is Profollica?

Profollica haaruitval shampoo is speciaal ontworpen om te helpen bij het verminderen van de verschijning van mannelijke kaalheid. De shampoo behoort tot de Profollica lijn en voor het beste effect kan de shampoo worden gecombineerd.

Veel mensen ergeren zich over het feit dat ze haren verliezen. Vanwege de tijd en ongemak is deze wetenschappelijke mix Profollica shampoo waarschijnlijk geschikt voor jou. De shampoo is ontworpen om haargroei te stimuleren.

Hoe werkt het?

Profollica haaruitval shampoo werkt op een unieke manier om haarfollikels te ontwaken en te voeden. Door de shampoo uitwendig toe te passen op de follikel wortel, waar de groei haarcellen neigt te ontstaan geeft de formule een kans om mogelijk de haar te kunnen laten groeien.

Mannelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid kan 70% van de mannen treffen. Gezonde voeding, veel water drinken en minder je haren wassen zijn makkelijke en effectieve manieren om gezond haar te bevorderen. Maar om de daadwerkelijke oorzaak aan te pakken, DHT hormoon, kan de Profollica shampoo helpen.

Wanneer kan ik resultaten zien?

Bij het gebruik van Profollica haaruitval shampoo, kun je de resultaten binnen 60 dagen verwachten. Het is noodzakelijk om het regime regelmatig te volgen. Vanwege de natuurlijke ingrediënten betekent dit dat het tijd kost om resultaten te zien.

Hoe gebruik ik het?

De Profollica shampoo is makkelijk te gebruiken. Maak je haren nat en smeer een hoeveelheid op je hoofd. Probeer je hoofd goed in te masseren, om alle hoeken te pakken. Laat het vervolgens 30 seconden zitten voordat je het weg spoelt.

Zijn er bijwerkingen?

Er zijn bij ons geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Profollica haaruitval shampoo. Controleer altijd de ingrediënten lijst om te controleren of je niet allergisch bent.