• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Potent Vit. C + Potent Vit. A

Collagen Boosting Day & Night Ampoules
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Krachtig Vit. C + Krachtig Vit. A is een innovatief nieuw huidverzorgingsprogramma van Skin Doctors Cosmeceuticals, wetenschappelijk geformuleerd om zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt. De serums zijn ontworpen om jou de vitale teint te geven die je altijd al had gewild met de onmisbare vitaminen C en A. Afzonderlijk gemeten in Vegicaps® softgel-ampullen die elke ochtend en nacht kunnen worden gebruikt, zijn ze ook ideaal ontworpen om te reizen.

 • Speciaal samengestelde dag en nacht serums
 • Helpt de tekenen van veroudering te verminderen
 • Opvallend, strak en eenvoudig ontwerp
 • Gemakkelijk geabsorbeerde, zachte en romige formule
 • Biologisch afbreekbare parels voor eenmalig gebruik passen gemakkelijk in de dagelijkse routine
 • Geen conserveermiddelen of parabenen, kleur- en geurvrij

Dagelijks gebruik serums Krachtig Vit. C + Krachtig Vit A zijn gemaakt om de meest zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken en zorgen voor een herstel van de gezondheid en vitaliteit van jouw uiterlijk. Dynamische ingrediënten vitamine C en A spelen een essentiële rol bij het behoud van een gezonde huid en deze hoge intensiteit parels zijn een efficiënte manier om revitalisatie te stimuleren.

Extrinsieke fysieke verandering

Rimpels en fijne lijntjes zijn de meest onmiddellijke ouderdomstekenen; tegelijkertijd stelen saaie huid en pigmentvlekken niet alleen de vitaliteit van je uiterlijk, maar kunnen ze ook ervoor zorgen dat je niet meer opvalt onder je leeftijdsgenoten. Verontreinigde lucht, onvoldoende slaap, slechte voeding en een drukke levensstijl zijn allemaal zaken waar we elke dag mee te maken hebben en die de leeftijd van de huid in elk stadium van het leven kan vervroegen. We zijn allemaal op zoek naar een product dat geen plastische chirurgie vereist, gemakkelijk en aangenaam in gebruik is en dat tekenen van veroudering vermindert met een onmiddellijk en merkbaar effect.

Innovatief onderzoek en ontwikkeling

Skin Doctors gebruikten geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde kennis bij het ontwerpen van Krachtig Vit. C + Krachtig Vit. A. Het is een weinig bekend feit dat vitamines, wanneer ze worden blootgesteld aan overmatige lucht en zonlicht, een groot deel van hun voedingswaarde hebben verbruikt. De oplossing? Individuele zachte gel-ampullen voor eenmalig gebruik die het krachtige serum binnenin perfect afdichten en conserveren. Met hun pure kracht op het hoogste niveau door de Vegicaps® softgel-buitenkant en zonder parabenen of conserveringsmiddelen, krijgt je huid elke keer de krachtigste toepassing.

Potent Vit. C for the Day

Krachtige Vit. C voor de dag
Cult ingrediënt vitamine C staat bekend om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen; naast andere voordelen, is het noodzakelijk gebleken in het onderhoud van de normale huid. Bij 10% concentratie in natuurlijk ascorbinezuur in krachtige Vit. C, helpt het je huid om zichzelf te beschermen tegen omgevingsfactoren, oxidatieve stress en schade aan UV-straling. Van vitamine C is ook bekend dat het de normale collageensynthese ondersteunt en de gelaatstrekken herstelt door het uiterlijk van de rimpels te verminderen. Het elke ochtend aanbrengen van dit lichte maar krachtige serum, bereidt je voor op de komende dag, waardoor je uiterlijk net dat extra zetje krijgt. Lees hier meer over de revitaliserende kwaliteiten van vitamine C.

Potent Vit. A for the Night

Krachtige Vit. A voor de nacht
Krachtige Vit. A is speciaal ontwikkeld om het herstel van je huid van alledaagse stressfactoren te ondersteunen. Vitamine A is algemeen bekend als noodzakelijk voor een gezonde huid en wordt versterkt door Microsponge® slow-release-technologie. Het 0,15% Retinol-concentraat geeft je huid een boost voor de hele nacht, waardoor je fris blijft. Vitamine A is ook door onderzoekers gevonden om de zichtbare tekenen van beschadiging van de huid te verminderen, waardoor de tijd wordt teruggedraaid om de gezonde glans van je huid te revitaliseren. Dit krachtige nachtserum zal het harde werk doen terwijl jij rust, zodat je kunt ontwaken met een stralend, vitaal uiterlijk. Lees hier meer over de verzorgende eigenschappen van vitamine A.

Krachtige Vit. C + Krachtig Vit. A vormt een krachtige combinatie die je elke minuut van de dag de beste zorg biedt, zodat de behoeften van jouw huid nooit onbevredigd blijven. Het gebruik van dit unieke regime is een genot voor je dag en is geur- en kleurloos met een licht gevoel dat je onmiddellijk een gladder gevoel geeft. Deze gespecialiseerde serums zijn geformuleerd om in unie te werken om het verouderingsproces te helpen bestrijden en je buitenkant nieuw leven in te blazen.

Gebruiksaanwijzing

Reinig het gezicht en de hals voor gebruik. Gebruik een krachtige Vit. C-ampul in de ochtend en één krachtige Vit. A-ampul 's nachts. Om te openen, knip of draai de nek van de ampul. Om aan te brengen, tik je lichtjes de inhoud van de ampul op de huid. Als je een milde tijdelijke tinteling opmerkt tijdens het gebruik van Potent Vit. A, betekent het dat het product werkt.

Volledige lijst van ingrediënten

Krachtig Vit. C: cyclopentasiloxaan, ascorbinezuur, dimethicon-crosspolymeer, dimethiconol, dl-alfa-tocoferylacetaat, C12-15-alkylbenzoaat, methylmethacrylaat / glycoldimethacrylaat-crosspolymeer, BHT.

Krachtig Vit. A: cyclopentasiloxaan, dimethicon-crosspolymeer, C12-15-alkylbenzoaat, methylmethacrylaat / glycoldimethacrylaat-crosspolymeer, polysorbaat 20, retinol, BHT.

Capsule: Carrageen, maïszetmeel, dinatriumfosfaat, plantaardige glycerol.

Advies

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of als u borstvoeding geeft en buiten het bereik van kinderen houden. Test eerst 24 uur vóór gebruik, en zoals bij elk nieuw product adviseren we om de volledige instructies en ingrediënten lijst door te nemen eventueel aanwezige allergenen. Om je het hoogste kwaliteitsproduct te geven, bevat het serum geen van de serumparabenen of conserveringsmiddelen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 5

100% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Duidelijk verschil te zien

  K Kato small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Goed product

  A Anoniem small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.