maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Native Remedies

Verfijn je selectie

De oprichters van Native Remedies geloofden dat er altijd een betere manier was om mensen te helpen, dan ze simpelweg een medicijn voor te schrijven. De zoon van de oprichter leed al jaren aan een ziekte en zijn ouders zagen hulpeloos toe hoe het ene na het andere medicijn werd voorgeschreven, zonder succes.
De oprichters van Native Remedies geloofden dat er altijd een betere manier was om mensen te helpen, dan ze simpelweg een medicijn voor te schrijven. De zoon van de oprichter leed al jaren aan een ziekte en zijn ouders zagen hulpeloos toe hoe het ene na het andere medicijn werd voorgeschreven, zonder succes.

Ze voelden de behoefte om hier iets aan te doen, en dat er een betere manier moest zijn om deze, schijnbaar hopeloze situatie achter zich te laten. Geïnspireerd door de ziekte van hun zoon, en met hun passie voor hoogwaardige kruiden, ontstond het merk Native Remedies.

Wat Native Remedies onderscheidt van andere merken, is het vermogen om natuurlijk welzijn te bieden aan het gehele gezin, producten van goede kwaliteit te garanderen, en op een veilige en natuurlijke manier effectieve resultaten mogelijk te maken. Native remedies begon als een klein familiebedrijf in Amerika, en dankzij de populariteit en effectiviteit van de producten, is het nu ook wereldwijd een succesvol merk geworden.

Het merk biedt een compleet welzijn voor het gehele gezin. Dat doet het door een gevarieerde range van producten te bieden, voor diverse soorten problemen. In totaal biedt het merk meer dan 250 kruidenmiddelen die speciaal op een natuurlijke manier geformuleerd zijn en verlichting geven aan mensen die hun gezondheidsproblemen willen behandelen, zonder daarvoor afhankelijk te hoeven zijn van producten die met chemische stoffen zijn samengesteld.

Native Remedies garandeert kwalitatieve producten, die wereldwijd verkocht worden. De kruiden die in deze producten worden gebruikt, worden altijd zorgvuldig op hun natuurlijke heilzame eigenschappen geselecteerd. Het merk maakt voor elk product gebruik van de ‘the full spectrum methode’. Dit betekent dat er een perfecte balans gezocht wordt van de therapeutische effecten van de kruiden, zodat er een lagere kans op bijwerkingen bestaat. Andere methoden om kruiden te extraheren, zoals de ‘gestandaardiseerde methode’, maken gebruik van agressieve chemicaliën om de essentiële bestanddelen uit de kruiden te halen. De meeste Native Remedies producten zijn vrij van gluten, kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen, en conserveringsmiddelen.

Native Remedies producten zijn op een specifieke manier samengesteld, omdat het merk weet dat diverse onderdelen van het lichaam met elkaar in verbinding staan en harmonieus samenwerken. Hiermee is rekening gehouden bij het vermogen van de producten om een tweevoudige aanpak te bieden. Door deze aanpak kunnen de Native Remedies producten snel verlichting geven, maar kunnen ze je ook helpen om op langere termijn je gezondheid verder te verbeteren.

Tot nu toe hebben Native Remedies producten al meer dan een half miljoen mensen op weg geholpen naar een betere en gezondere levensstijl, door een innovatieve en natuurlijke manier te bieden om gezond te worden en te blijven.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief