maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Manuka Naturals™ Voet & Nagel Combo

Perfecte combinatie voor voeten en nagels

Overzicht

Het product is ontworpen als een driedelige combinatie om te helpen bij het beschermen van de huid. De Manuka Naturals Voet en Nagel Fungus Combo is een natuurlijke manier om de voordelen voor de huidverzorging uit de manuka plant te halen. Met deze unieke combinatie van ingrediënten, waaronder de beroemde manuka olie, is deze combo de ideale manier om uw huid te geven wat het nodig heeft.

  • Bevat Manuka Zeep, Pure East Cape Manuka Olie and Crème
  • Harnast de antibacteriële triketone verbindingen in manuka
  • Met Lemon myrtle, lavendel en zoete amandelolie
  • Helpt bij jeuk en ongewenste geuren
  • Helpt bij het beschermen en voeden van de huid
  • Gebruikt natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleuren

Elk product in de Manuka Naturals Voet and Nagel Fungus Combo is speciaal gekozen voor de manier waarop ze in harmonie kunnen werken voor de huid. De combinatie bestaat uit drie producten; De Pure East Cape Manuka Olie gebruikt zijn 100% essentiële olie als een meer gerichte en krachtige manier om de voordelen van manuka te harnassen. De East Cape Manuka Crème complimenteert dit dan als een zachte hulpmiddel voor de bredere gebieden van de huid, terwijl de Manuka Zeep dan kan worden gebruikt als een dagelijkse manier om de gehele huid te beschermen.

Wat is voet en nagel fungus?

Schimmelinfecties worden veroorzaakt door verschillende soorten schimmels die de huid binnenkomen en vervolgens op de huid groeien. Er zijn veel verschillende soorten schimmelinfecties, maar de twee belangrijkste voor de voeten zijn de schimmel tussen de tenen (Tinea pedis) en nagelschimmel (Tinea unguium).

Voetschimmel De voet/ teen schimmel, ook wel ‘Athleet’s Foot’ is een veel voorkomende schimmelinfectie waardoor je huid jeukend, schilferig en rood maakt. De schimmel groeit in warme en vochtige omstandigheden waardoor het vaak voorkomt op de voeten en tussen de tenen. Dit is ook de reden waarom het bekend is als ’Athlete’s Foot’, het komt namelijk veel voor bij atleten die veel zweten. Dit biedt de schimmel perfecte voorwaarden om te groeien en te bloeien. Ongeveer een op de zes mensen in het Verenigd Koninkrijk lijdt aan voetschimmel oftewel ‘Athlete’s Foot’, de infectie kan zich dus snel verspreiden. In tegenstelling tot veel andere huidinfecties wordt voetschimmel niet alleen verspreid door fysiek huid-naar-huidcontact maar simpelweg ook door op blote voeten op vervuilde en vochtig vloeren te lopen. De schimmel kan zelfs verspreid worden naar andere lichaamsdelen als u de aangetaste voeten aanraakt en uw handen niet wassen.

Nagel Fungus Een schimmelinfectie in de nagel komt door een overgroei van schimmels in, onder of op de nagel. Het begint meestal op de rand van de nagel en spreidt zich vervolgens over de hele nagel. Als dit gebeurt, kan de nagel verkleuren en kruimelig of vlokkeren worden. Als het verergert kan het ook pijnlijk worden tijdens het lopen wanneer u schoenen draagt. Net als bij de voetschimmel oftewel ‘Athlete’s Foot’ bloeit nagelschimmel in warme en vochtige omstandigheden waardoor ze vaker ontstaan op de tenen dan op de vingers. Een schimmel-nagelinfectie kan net als andere infecties verspreid worden.

Ingrediënten

Manuka Soap Sodium Palm Kernelate (Palm Oil, Palm Kernel Oil) ,Leptospermum Scoparium Oil (Manuka Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Backhousia Citriodora Oil (Lemon Myrtle Oil), Titanium dioxide, Galactaric Acid, Citral (Lemongrass Oil fraction), Terpinen-4-ol (Tea tree Oil fraction), Cedrol (Cedarwood Oil fraction).

Pure East Cape Manuka Olie 100% pure East Cape manuka olie afkomstig uit Nieuw Zeeland.

East Cape Manuka Cream Gedistilleerd water, Zoete Amandelolie, Glycerine, Manuka olie, Stearzuur, Stearylalcohol, Cetylalcohol, Emulgator, TEA, Lavendelolie, Lemon myrtle olie, Conserveermiddel.

Hoe gebruik ik het?

De producten in deze combo zijn ontworpen om samen te werken en dus is de gebruiksaanwijzing afhankelijk van de behoeften en de routine van uw huid. Voor elk afzonderlijk product is er relevante informatie over het gebruik.

Manuka Soap Breng aan op natte huid en masseer het met cirkelvormige bewegingen in. Dit is een natuurlijke zeep en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Pure East Manuka en Tea Tree Olie Blend Breng het oliemengsel dagelijks 1-2 keer op de gewenste plekken aan. Het is al gemengd met andere essentiële oliën maar u kunt er zelf nog een plantaardige olie bij gebruiken om het gemakkelijk te verspreiden over een breder gebied.

Manuka en Tea Tree Crème Meng de zachte crème eenvoudig masserend aan op de huid en laat het absorberen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goede en effecteive manuka producten

P Puck
Geverifieerde aankoop

5 sterren waard

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Mijn voeten ruiken nu heerlijk

T Ted
Geverifieerde aankoop

Voelt zacht aan op mijn huid

S Sjuul
Geverifieerde aankoop

Heel blij met deze combi

N Nikki
Geverifieerde aankoop

Snelle leveren, goede kwaliteit!

J Janique
Geverifieerde aankoop

Eindelijk stinken mijn voeten nu meer, gelukkig!

N Noelle
Geverifieerde aankoop

Geweldige creme en zeep!

B Bas
Geverifieerde aankoop

Echte aanrader bij last van zweetvoeten

T Tim
Geverifieerde aankoop

Yes, echt tevreden met deze creme!!

M Menno

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk