maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

6 selfcare cadeau ideeën voor de kerst

Ben jij dit jaar op zoek naar cadeaus waar je echt iets aan hebt? 2020 is voor iedereen een hectisch en intens jaar geweest. We kunnen allemaal wel wat selfcare gebruiken, ook je vrienden of familie! Verras jouw geliefden met deze 6 selfcare producten, zodat ze weer stralend een nieuw jaar tegemoet kunnen gaan.

Snoepjes voor een stralend uiterlijk

Snoepjes voor een stralend uiterlijk

Hoe ideaal is het dat er snoepjes bestaan die daadwerkelijk goed voor je zijn? Dit kan, met de heerlijke gummies voor huid, haar en nagels! Deze gummies bevatten alle vitamines die je nodig hebt voor een stralende uitstraling. Ideaal in een jaar dat beauty salons steeds worden gesloten. Ga voor natuurlijk sterke nagels, een natuurlijke glans in je eigen haar en een stralende huid, zonder de hulp van beauty salons!

Gezichtsbehandeling vanuit huis

Gezichtsbehandeling vanuit huis

Een andere goede oplossing voor een stralende huid is de Eco Masters Jade Roller met Gua Sha & Serum. Deze gemakkelijke roller zorgt voor ontspanning na een lange dag, of een lang jaar, en zorgt daarbij voor een betere doorbloeding van de huid. Bovendien kan het helpen bij het verstevigen van de huid om de zichtbaarheid van fijne lijntjes tegen te gaan. Maar dat kun je er beter niet bij zeggen. De Gua sha kan worden gebruikt tegen donkere kringen onder de ogen en het vitamine C serum activeert het herstel van de huid. Een perfecte combinatie voor een stralende huid!

Celvernieuwing vanuit huis

Celvernieuwing vanuit huis

Wil je een stapje verder gaan met de celvernieuwing? Ga dan voor de 3 in 1 derma roller. Met behulp van hele fijne naaldjes wordt de productie van nieuwe en gezonde huidcellen gestimuleerd. Het voordeel hiervan is dat er geen chemische processen aan te pas komen, maar de huid op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Bovendien zorgen de naaldjes voor een betere opname van crèmes en serums die je op de huid smeert. De derma roller is ideaal voor hardnekkige onzuiverheden omdat de huid dieper wordt gestimuleerd dan met de jade roller.

Een stralende glimlach

Bij een stralende huid, hoort natuurlijk ook een stralende glimlach. Witte tanden zijn al een paar jaar een trend in Nederland. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze er een cosmetische ingreep voor laten doen. Gelukkig zijn er ook genoeg opties om thuis, op een minder drastische en beter betaalbare, manier je tanden op te lichten. Bovendien zijn de producten bij ShytoBuy allemaal natuurlijk, waardoor ze het glazuur niet aantasten en de kans op irritaties minimaal is. We hebben verschillende opties, afhankelijk van hoeveel tijd je er aan wilt besteden.

Eco masters mysmile tandenbleek pen

Eco masters mysmile tandenbleek pen

De tandenbleek pen is de gemakkelijkste en snelste optie voor wittere tanden. Heb je een belangrijke afspraak of een date? Geen probleem, deze pen stop je gemakkelijk in je tas, waardoor je altijd en overal kunt genieten van een witte glimlach!

Eco masters mysmile tandenbleek strips

Eco masters mysmile tandenbleek strips

Een iets meer geavanceerde keuze zijn de tandenbleek strips. Deze strips zijn ideaal om aan je dagelijkse mond hygiene routine toe te voegen. Plak ze simpelweg op de tanden, laat ze 30 minuten zitten en poets daarna je tanden. De gel op de strips vormt zich om de tanden en heeft een doordringender effect dan alleen het poetsen. En het is een stuk eenvoudiger dan 30 minuten per dag je tanden te moeten poetsen, wij krijgen al een lamme arm bij het idee.

Eco Masters mysmile Tandenbleekset

Eco Masters mysmile Tandenbleekset

Voor het optimale resultaat ga je voor de tandenbleekset. Door een blauwe lamp wordt de gel geactiveerd waardoor het proces ten eerste minder lang duurt, slechts 10 minuten, en geeft het een sneller effect. Het wordt aangeraden om het proces tweemaal per dag uit te voeren, wat natuurlijk gemakkelijk kan met al dat thuiswerken!

Zijn deze opties niet helemaal wat je zoekt, maar vind je het idee van een selfcare product als kerscadeau wel wat? We bieden honderden verschillende producten, dus er zit vast iets bij wat wel bij jouw geliefden past!