maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

De 5 Beste Ingrediënten Om Naar Te Zoeken In Anti-Aging Oogproducten

Het vinden van de juiste oogcrème kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende keuzes en elk product claimt verschillende dingen - dus hoe kies je nou de juiste uit!? Om jou te navigeren door de ingewikkelde wereld van de anti-aging oogverzorgingsproducten zijn hier 5 van de beste ingrediënten die anti-aging crèmes moeten bevatten al wil jij het kopen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

 1. Hyaluronzuur

  Hyaluronzuur is een van de beste ingrediënten die jij kunt vinden. Het is perfect om tekenen van veroudering te verhelpen zoals dunne lijntjes, rimpels en kraaienpoten. Hyaluronzuur boost de vochtigheid van de huid, dus met regulier gebruik kan het de huid onder je ogen zacht en soepel aan laten voelen. Daarnaast kan je er jonger en strakker uit gaan zien.

 2. Aloe Vera

  aloe-vera

  Deze soepele gel is geweldig voor de delicate huid onder je oog omdat het erg zacht is en geen irritatie veroorzaakt. Aloe vera voorziet je huid ook van de benodigde vochtigheid dus het is een geweldige oogcrème om je huid te herstellen en om het zacht aan te laten voelen. Het kan ook helpen om een uitgedroogde huid tegen te gaan die de huid rondom de ogen ouder doet lijken.

 3. Collageen

  collagen

  Collageen is een belangrijk component van onze huid, maar gedurende onze veroudering beginnen onze waardes aan collageen af te nemen. Als resultaat dien je een oogcrème te gebruiken om deze waardes weer een boost te geven zodat het lijkt alsof je 30 jaar terug de tijd in reist! Het helpt je ook om de structurele integriteit van de huid te behouden zodat het sterk en stevig blijft. Dat is namelijk precies wat je nodig hebt rondom de ogen.

 4. Groene Thee

  green-tea

  Groene thee kan veel betekenen voor je ogen! Groene thee bevat veel antioxidanten. Deze werken om vrije radicalen te bestrijden en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress, iets dat vroegtijdige veroudering kan veroorzaken. Door een oogverzorgingsproduct met groene thee te gebruiken, kan het de ogen en de huid eromheen helpen beschermen om het gezond en jong te houden.

 5. Abrikozenolie

  apricot-oil

  Niet alleen zal abrikozenolie zorgen voor een fruitige geur, maar het helpt je ook om de huid rondom je ogen gezond te houden. Abrikozenolie staat erom bekend dat het je helpt bij het verlichten van pigmentvlekken en donkere kringen, zodat je er wakker en verfrist uit kunt zien. Het is ook erg hydraterend, dus het zorgt voor belangrijk vocht dat de huid stevig en zacht houdt.

Overzicht

Wanneer je je nieuwe anti-aging oogverzorgingsproduct gaat kopen, zoek dan naar een crème die zoveel mogelijk van de 5 voorgenoemde en natuurlijke ingrediënten bevat om een zo goed mogelijk resultaat te behalen zonder nare bijwerkingen.