Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Zymaderm Molluscum

13 ml Specifieke Oplossingen | Behandeling tegen Waterwratten

Overzicht

Met de symptomen van Molluscum Contagiosum in gedachte, is Zymaderm Molluscum een pijnloze en puur natuurlijke samenstelling dat zeer uniek is in de markt. Een volledig pijnloze natuurlijke behandeling tegen wratten. De ingrediënten bevatten stuk voor stuk eigenschappen die kunnen helpen bij het structureel verminderen van de gevolgen van laesies, wratten en infecties. Molluscum Contagiosum wratten kunnen erg onaangenaam zijn voor de huid. Veel mensen zijn daarom op zoek naar natuurlijke producten om het virus te bestrijden in plaats van chemische producten of ingrepen. Het bestrijden van wratten kan gewoon in het gemak van je eigen huis met onze volledig natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

 • Gaat de symptomen van Molluscum Contagiosum tegen
 • Is gemaakt van een puur natuurlijke combinatie van nauwkeurig geselecteerde ingrediënten
 • Helpt bij het tegengaan van de zichtbare gevolgen van bulten en laesies
 • Kan helpen bij irritaties ontstaan door Molluscum wratten
 • Pijnloos, snel en gemakkelijk aan te brengen
 • Vegan
 • CE gecertificeerd
 • Vegetarisch
42.99€

Gratis levering vanaf €50.

Wat is Molluscum Contagiosum?

Molluscum Contagiosum is een huidinfectie die is veroorzaakt door het Molluscum Contagiosum virus. De infectie neemt vorm in kleine bultjes en laesies die alleen of in groepjes voorkomen. De laesies zijn normaal gesproken ongeveer 2 tot 5 millimeter groot, zijn huidkleurig en rond gevormd met in het midden van het bultje een klein deukje. Ze komen het meest voor onder de oksels, abdominaal of genitale gebied. In principe zou het overal op het lichaam voor kunnen komen behalve onder de voeten of handenpalmen. De meeste mensen die lijden aan het virus geven aan dat de bultjes niet pijnlijk zijn maar wel ongemakkelijk aanvoelen, ze kunnen namelijk jeuken en zijn over het algemeen niet fijn om naar te kijken. De bultjes kunnen weken tot jarenlang aanwezig zijn op de huid dus het is dan ook geen wonder dat veel mensen zich verdiepen in alternatieven om ervan af te komen.

Zoals bij veel andere virussen, verspreid Molluscum Contagiosum zich via contact. Voorbeelden van hoe het virus zich verspreidt via contact zijn: door het aanraken van de laesies van een geïnfecteerd persoon, het aanraken van de blote huid door contact bij sport en bij het contact met geïnfecteerde plekken en objecten. Ondanks het feit dat bijna iedereen wel gevaar loopt om het virus Molluscum Contagiosum op te lopen, zijn er toch bepaalde groepen mensen die het sneller oplopen dan anderen.

 • Mensen met een lager immuunsysteem
 • Mensen die in een tropisch klimaat leven
 • Mensen die deelnemen aan contactsporten zoals rugby
 • Mensen die al lijden aan bepaalde huid condities

Wat is ZymaDerm Molluscum?

Na vele jaren onderzoek naar het Molluscum Contagiosum virus en de oorzaken, symptomen en traditionele kruidenmengels, ontdekten de huid experts ZymaDerm Molluscum- een natuurlijke en pijnloze formule die helpt bij het bestrijden van Molluscum wratten en infecties. De topische samenstelling is gemaakt van een unieke combinatie van zes natuurlijke ingrediënten samen met de essentiële oliën, die allemaal heel specifiek zijn gekozen voor verschillende eigenschappen die zowel afzonderlijk van elkaar als samen met elkaar gebruikt kunnen worden. Deze topische samenstelling is ontworpen om te helpen bij het beschermen van de huid tegen bacteriën en infecties en dus ook kan helpen bij het zichtbaar opknappen van de huiddelen waar de Molluscum wratten zitten. Het product is geheel natuurlijk en EG goedgekeurd, dit is erg uniek in deze markt.

Natuurlijke ingrediënten

De 100% natuurlijke combinatie van ingrediënten die worden gebruikt in ZymaDerm Molluscum zijn specifiek gekozen om hun anti Molluscum eigenschappen. Hierbeneden vind je alle ingrediënten samen met aanvullende informatie van elk ingrediënt.

Tea Tree Olie
Tea Tree Olie

Gemaakt van de bladen van de Melaleuca Alternifolia plant afkomstig uit Australië. Tea tree olie is wereldwijd een erg populair ingrediënt voor huidverzorging. Er is gebleken dat het ingrediënt antibacteriële eigenschappen heeft die kunnen helpen bij het beschermen van de huid. Ook bevat het ingrediënt anti-inflammatoire eigenschappen die de geïrriteerde rode huid kan helpen te kalmeren.

Lemon Myrtle Olie
Lemon Myrtle Olie

Verkregen door de stoomdestillatie van bloemen, bladen en de stam van de Myrtus Communis plant. De Lemon Myrtle staat er om bekend een frisse Citrus smaak en geur te hebben. De essentiële Oliën staan bekend om de kalmerende eigenschappen en de Citrus samenstelling kan een antiseptische werking hebben.

Koolzaadolie
Koolzaadolie

Deze essentiële olie is afgeleid van de koolzaad plant, een plant die er om bekend staat erg goed te zijn voor ons. Met betrekking tot de huid wordt er gezegd dat koolzaadolie gunstige vetzuren bevat die kunnen helpen bij het hydrateren van een droge huid. Ook werkt het erg goed samen in combinatie met andere essentiële oliën.

Gefractioneerde kokosolie
Gefractioneerde kokosolie

Laurinezuur is een groot bestanddeel van kokosolie, het is ongeveer 50% van de structuur. Laurinezuur staat bekend om de vele voordelen voor de huid en kan helpen bij het verminderen van schadelijke virussen, fungus en bacteriën op de huid. Hierdoor is het een ingrediënt erg populair geworden voor de huidverzorging.

Clove bud Olie
Clove bud Olie

Geëxtraheerd van de Clove plant die inheems is aan zuidwest Azië. Traditioneel wordt de Clove bud olie gebruikt voor kleine wondjes omdat het antimicrobiële, antifungale en antiseptische eigenschappen heeft die kunnen helpen bij het beschermen tegen infecties en houden zo het probleemgebied schoon.

Zilvernitraat
Zilvernitraat

Gecreëerd door Albertus Magnus in de dertiende eeuw. Deze samenstelling werd traditioneel gebruikt op een topische manier voor de verwijdering van kleine deeltjes ongewenste huid. Iedereen zou dit ingrediënt gewoon kunnen aanschaffen bij de drogist maar door het te gebruiken in combinatie met andere soortgelijke ingrediënten is de werking het meest effectief.

Hoe gebruik ik het?

Een groot voordeel van ZymaDerm Molluscum is dat het product erg gemakkelijk te gebruiken is. U brengt het product simpelweg twee keer per dag direct aan op het probleemgebied doormiddel van het bijgevoegde borsteltje op de dop. Na dat u het product een aantal keer hebt aangebracht zal u misschien merken dat de bultjes wat gaan opzetten en rood worden. Dit gebeurt omdat het Molluscam virus zich in eerste instantie verzet tegen de formule, dit is voorkomen normaal en u zal het product gewoon kunnen blijven gebruiken.

Is Zymaderm Molluscum geschikt voor kinderen?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen lijden aan Molluscum wratten, wij raden aan om eerst contact op te nemen met de huisarts voor dat het product gebruikt wordt bij kinderen onder de 18 jaar, het product zal vervolgens moeten worden aangebracht onder toezicht van een volwassene.

Is dit product veilig?

Het product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en extracten die GE goedgekeurd zijn. Wordt het product op de juiste manier gebruikt dan zal er geen sprake zijn bijwerkingen. Het is wel aan te raden de lijst van ingrediënten goed door te nemen zodat er rekenschap gehouden kan worden met eventuele persoonlijke allergieën. Orale toediening is niet mogelijk en vermijd het contact met de ogen. Wanneer het product wel in contact komt met de ogen zorg er dan voor dat de ogen goed uitgewassen worden met schoon en lauw water.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(7)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.62% Gebaseerd op 12 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Bij mijn zoon van 2.5 jaar werkt het wel, maar het gaat toch iets langzamer dan gehoopt.

S Svetlana O
Geverifieerde aankoop

nog niet gebruikt...

M MMBB
Geverifieerde aankoop

We have tried a lot of different product and this really worked + painfree. Both our kids had warts and after every week we could see it helped. It took about 2 months before it was all gone. We also want to recommend shytobuy with excellent service!

L Louise B
Geverifieerde aankoop

Heeft goed gewerkt voor mijn zoon

M Mira
Geverifieerde aankoop

Eindelijk een oplossing die heeft gewerkt

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

de laatste keer dat ik wat bultjes had geprikt was het vreselijk. deze keer bracht mijn moeder dit voor mij en ik kan de pijn helemaal niet voelen en de bultjes nemen zelfs af

M Marlies
Geverifieerde aankoop

Ik breng het twee maal daags aan zoals voorgeschreven en blijkt te werken

H Heidi
Geverifieerde aankoop

net toen ik eraan dacht om naar de dokter te gaan vanwege mijn mollscum-probleem, liet mijn vriend me dit zien. Ik ben hem zo dankbaar. Hij redde me van pijn en te veel geld uit geven

S Sophie
Geverifieerde aankoop

Het is de beste oplossing die er is voor molloscum. Ik raad Zymaderm ten zeerste aan !!!!

T Therese
Geverifieerde aankoop

ik ben nu een zymaderm-fan. Ik had nooit gedacht dat dit zo zacht zou zijn voor de huid van mijn kinderen. zal er altijd een op voorraad hebben

G GB

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk