maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

10 manieren om jouw seksleven meer pit te geven

Valentijnsdag staat vlak voor de deur en je wil deze dag en vooral nacht onvergetelijke maken. Wij hebben 10 tips verzameld voor jou om er het beste van te maken, je zult niet teleurgesteld zijn.

1. Communicatie

Communiceren met je partner over je verlangens en fantasieën is essentieel om het vertrouwen op te bouwen en je seksleven pikanter te maken. Je partner kan je gedachten immers niet lezen dus wees niet verlegen of terughoudend - gewoonweg een open-minded gesprek hebben zal je zonder twijfels magische, intense en onvergetelijke momenten bezorgen.

2. Nieuwe plaatsen

Een comfortabele hotelkamer? Een pashokje in een winkel? Het kan spannend zijn om je te vermaken in andere plaatsen dan de slaapkamer. Je routine overboord gooien kan de sleutel zijn tot een pikanter seksleven. Maar, let wel op dat je anderen niet beledigt als je naar nieuwe, riskante plaatsen gaat.

3. Nieuwe standjes

Net zoals nieuwe plaatsen, laten nieuwe standjes je ook toe om je routine te breken en maken plaats voor meer passie. Voor inspiratie kun je Kamasutra bekijken. Het is een eeuwenoude Hindoe tekst over erotiek.

4. Sexting

Sexting kan een spannende manier zijn om de seksuele spanning tussen jij en je partner aan te wakkeren. Probeer je partner een stout berichtje te sturen terwijl je een etentje bij vrienden hebt. Of kies er misschien voor om een pikante foto te sturen wanneer hij of zij aan het werk is zodat de seksuele spanning hoog staat wanneer ze thuiskomen. Denk eraan dat je niet te veel moet vrijgeven. Hou het vaag zodat hij of zij er naar moet raden. Effect gegarandeerd!

5. Bevestigende woorden

Palavra de Afirmação

Als het op de taal van de liefde aankomt speelt communicatie een vitale rol in de passionele relatie van elk koppel. Probeer je stem te laten horen in bed, door je genoegens en verlangens uit te drukken in een intieme relatie laat je je partner weten hoe goed ze je doen voelen waardoor je ze geliefder laat voelen.

6. Rollenspel

Als je je comfortabel voelt bij je partner, waarom zet je het vuurtje dan geen pitje hoger met een rollenspel? Dit is een kans om je diepste verlangens uit te leven en je seksleven pikanter te maken. Je kan doen alsof jullie elkaar voor het eerst ontmoeten in een bar of restaurant of je kan er voor kiezen om een sexy verpleegster of onweerstaanbare leerkracht te zijn.

7. Lingerie

Wil je je vrouwelijker en extra sexy voelen? Dan is lingerie precies wat je zoekt! Het is een geweldige manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en mannen houden ervan. Zelf als je jouw Valentijn al verzekerd hebt, zou het je niet mogen tegenhouden om ze hem van tijd tot tijd te verrassen. Sommigen houden van de klassieke lingerie, anderen verkiezen een stoute en provocatieve stijl.

8. Speeltjes

Samen met het sexy ondergoed, kan je accessoires inleiden die het geheel meer speels maken. Handboeien, vibrators en andere speeltjes voor beide tepel- en g-spot stimulatie , zolang je je er comfortabel bij voelt, kunnen spannende toevoegingen aan je seksleven zijn om je naar een ander niveau te tillen.

9. Sensuele massage

Men zegt vaak dat de eenvoudige dingen de beste zijn. Elkaars lichaam verkennen met een provocatieve massage kan je doen leren over sensualiteit en plezier bovenhalen.

10. Neem een andere route

Als je je avontuurlijk voelt, waarom geef je anale intimiteit dan geen kans? Het kan pijnlijk zijn maar dat hoeft zeker niet. ShytoBuy heeft de oplossing voor jou: Vrouwen Anale Relax Glijmiddel, het koelende en verzachtende glijmiddel helpt je het beste van deze spannende ervaring te maken.