maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €40
Verzonden met DPD

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Rimpels tegengaan met natuurlijke producten

Voor verreweg de meeste mensen, zijn rimpels vaak onvermijdelijk. Maar je kunt er vaak wel iets tegen doen. Rimpels horen bij het leven, en het is belangrijk dat je weet hoe je ze tegen kunt gaan en hoe je je huid het beste kunt verzorgen. Dankzij effectieve, natuurlijke antirimpelbehandelingen, kun je rimpels heel goed tegengaan en kun je je huid er jonger uit laten zien zonder dat je er duizenden Euro’s aan kwijt bent of er ingrijpende medische ingrepen voor nodig zijn.

Rimpels

Een rimpel is een vouw in de huid die zich kenmerkt door een tekort aan collageen, elastine en vocht. Dit is een natuurlijk proces en komt naarmate we ouder worden vaker voor. Rimpels kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een teveel aan zon, roken en stress. Zon bevat UV-A straling, die je huid sneller laat verouderen. Roken is verantwoordelijk voor het afbreken van collageen in je huid, waardoor je huid een grauwe kleur kan krijgen. Ook het hebben van teveel stress is niet goed voor je huid. Hoeveel rimpels je krijgt is niet alleen afhankelijk van deze factoren. Het krijgen van rimpels is namelijk ook een natuurlijk proces en is daarom niet te voorkomen. Sommige mensen krijgen meer last van rimpels dan anderen, maar iedereen krijgt vroeg of later last van rimpels. De gelukkigen onder ons krijgen er pas op een iets latere leeftijd last van, maar sommigen juist op een vroege leeftijd. Eén ding is zeker: rimpels ben je liever kwijt dan rijk, op welke leeftijd dan ook. Gelukkig zijn er verschillende huidexperts die proberen nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor dit probleem.

Er zijn een aantal verschillende behandelingen ontwikkeld die als intentie hebben om de verschijning van rimpeltjes tegen te gaan. Of je nu het liefst lotions, crèmes, scrubs of capsules gebruikt; er zijn ontelbare producten te vinden die beweren rimpeltjes te kunnen verwijderen. Ook kun je plastische chirurgie of Botox overwegen. Deze geven je resultaat op korte termijn, maar kunnen wel bijwerkingen veroorzaken die later problemen kunnen geven. Ook gaan hier extra kosten mee gepaard en zijn niet alle behandelingen geheel pijn vrij.

De sleutel tot het bestrijden van het ontstaan van rimpeltjes ligt in ons eigen vermogen om natuurlijke collageen langer vast te houden. Dit is een proteïne die voorkomt in het lichaam en de elasticiteit van onze huid bepaalt. Als we ouder worden, produceert ons lichaam minder collageen en wordt de huid dus slapper. Dit kan leiden tot meer rimpels. Gelukkig biedt ShytoBuy een brede range aan collageen capsules en crèmes aan die de natuurlijke collageenproductie stimuleren. Hierdoor kun je zonder al te veel gedoe je huis een boost geven, zodat deze weer frist aanvoelt en straalt. Als je op zoek gaat naar de beste anti-rimpel crème of capsules voor jou is het belangrijk dat je iets kiest dat goed bij je past. We bieden verschillende producten die ook perfect in de dagelijkse verzorgingsroutine van mensen met een drukke lifestyle passen.

De behandelingen van rimpels

Hoewel onze geweldige producten je kunnen helpen om bijvoorbeeld lijntjes of rimpels onder de ogen te verwijderen, of een slappere huid weer te verstevigen, zijn er ook een aantal dingen die je zelf kunt doen om een frissere, jonger uitziende huid mogelijk te maken. Bepaalde aanpassingen aan je voedingspatroon, of het eten van meer fruit kunnen de tekenen van het ouder worden tegengaan. Ook stoppen met roken kan een aanzienlijk positieve impact hebben.

STRIAGEN-DS Anti rimpels capsules

Daarnaast kun je ook gebruik maken van capsules die een bijdrage kunnen leveren aan de behandelingen van rimpels. Zo kun je op onze website STRIAGEN-DS anti rimpels capsules bestellen. STRIAGEN-DS anti rimpels capsules bevat een unieke formule van natuurlijke ingrediënten die diep door de huid proberen door te dringen om de tekenen van het ouder worden tegen te gaan. Deze capsules bevatten antioxidanten, collageen, resveratrol en krachtige vitamines. Bovendien zijn de capsules makkelijk en snel in gebruik, zodat je ook van deze behandeling gebruik kunt maken als je een druk schema hebt en is een prima alternatief voor anti rimpel crèmes en lotions.

De STRIAGEN-DS anti rimpels capsules zijn speciaal ontwikkeld om je huid er weer jong en stralend uit te laten zien, dankzij een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Collageen staat bekend om zijn werking verschillende lagen van de huid bij elkaar te houden, waardoor de huid er jonger uitziet. Resveratrol kan helpen bij het ondersteunen van huidweefsel. Ook bevat STRIAGEN-DS anti rimpels capsules hyaluronzuur wat verantwoordelijk is voor het transport van vloeistof met voedingsstoffen naar het huidweefsel. Door deze aanvoer kan uitdroging van de huid worden voorkomen.

STRIAGEN-DS anti rimpels capsules is ideaal voor mensen die houden van een simpele, maar effectieve behandeling. De antiaging capsules zijn bedoeld als voedingssupplement en we raden je aan om twee capsules per dag te nemen voor optimaal resultaat. Het is belangrijk dat je deze aanbevolen hoeveelheid niet overschrijdt. We raden zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een medische aandoening aan om eerst hun (huis)arts te contacteren voor gebruik.

Brow HA Infusion Patches

Als je een keer wat anders kunt gebruiken, kun je ook kiezen voor pads (pleisters). Zo kun je bij ShytoBuy de Brow HA Infusion Patches bestellen. Deze pleisters zijn speciaal ontwikkeld om rimpels en fijne lijntjes op het voorhoofd aan te pakken met een gepatenteerde Hyaluronzuur (HA) ion diffusie technologie. Bovendien hydrateren deze pleisters je huid, zodat deze weer fris en fruitig aanvoelt.

De Brow HA Infusion Patches zijn eenvoudig in gebruik en hoeven slechts één keer per week voor 30 minuten te worden aangebracht. De Brow HA Infusion Patches zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met de Brow HA Infusion System, bevatten natuurlijke ingrediënten en is veilig in gebruik. Een pak van 8 pleisters gaat tot wel 2 maanden mee. De pleisters zorgen voor diffusie van Hyaluronzuur (HA), zodat de huid vocht beter kan vast houden, waardoor de huid dus beter gehydrateerd blijft. De pleisters zorgen ervoor dat het Hyaluronzuur over het voorhoofd wordt verdeeld zodat de rimpels op het voorhoofd specifiek worden ‘getarget’.
Je hoeft de pleisters maar één keer per week te gebruiken, 30 minuten lang. Reinig voor gebruik de huid. Je kunt hiervoor de Infusion Skin Prep gebruiken.

Rimpelcrème

Je kunt bij ShytoBuy ook de spraakmakende producten van Skin Doctors bestellen, die kunnen helpen bij het behandelen van je huid.
Zo hebben we de Skin Doctors Instant Facelift serum in huis: een unieke formule van natuurlijke ingrediënten met als doel de huid te liften, te verzorgen en strakker te maken om je huid er weer stralend uit te laten zien en het verschijnsel van lijntjes en rimpels te verminderen. Deze facelift behandeling bevat 3 innovatieve ingrediënten die de huid een lift proberen te geven. Deze ingrediënten vormen een soort laagje op je gezichtshuid, die de huid bij het opdrogen strakker laat aanvoelen. Dit product staat erom bekend fijne lijntjes en rimpels effectief te verminderen en je huid er weer jonger uit te laten zien. Dit product begint binnen 5 minuten in te werken en kan worden gebruikt vanuit de comfort van je eigen huis. Het is dus niet langer noodzakelijk om naar een dure, plastische chirurg te gaan voor een facelift.
Skin Doctor Instant Facelift serium maakt gebruik van 3 verschillende lift- en verstevigingstechnologieën om de huid te verstevigen.

Als je op zoek bent naar een product dat zich richt op de lijntjes en groeven op en rond je ogen, probeer dan nu de Skin Doctors Instant Eyelift. Skin Doctors Instant Eyelift is een crème dat speciaal ontwikkeld is om dit gebied aan te pakken en is voor veel vrouwen de ideale keuze in oogverzorgingsproducten, die de effecten van het ouder worden rond de ogen willen tegengaan. Je kunt deze crème onder je make-up aanbrengen en het wordt daarom ook wel gezien als een praktische aanvulling bij de dagelijks verzorging.

Een succesvol product van een ander merk is de Youth Serum HA (Hyaluronzuur). De Youth Serum HA (Hyaluronzuur) is ideaal te gebruik in combinatie met Brow en Eye HA Deep Infusion System. Dit product bevat een mix van ceramiden, merkgebonden peptiden en Hyaluronzuur (HA). Deze samenstelling van ingrediënten staan erom bekend de natuurlijke barrière van de huid te stimuleren en kan ervoor zorgen dat vocht beter wordt vastgehouden, zodat het aantal rimpeltjes worden verminderd. De Youth Serum HA (Hyaluronzuur) trekt snel in om het vermogen van de huid om vocht vast te houden te boosten. De Youth Serum HA (Hyaluronzuur) dient te worden aangebracht op op het gehele gezicht om rimpels en lijntjes aan te pakken. Het handige formaat van dit flesje zorgt ervoor dat je het bovendien overal mee naar toe kunt nemen, zodat je het kunt gebruiken wanneer jij dat nodig vindt!

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de kleine lijntjes die je vlak naast je ogen bevinden. Deze rimpeltjes ontwikkelen zich vaak als eerste. Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpeltjes genoemd omdat deze rimpeltjes ontstaan door te lachen. Tijdens het lachen trekt de huid rondom de ogen namelijk samen en worden de wangen omhoog getrokken.

Via ShytoBuy kun je nu een aantal behandelingen bestellen waarmee je deze kraaienpootjes kunt behandelen. Dit zijn producten van Silk ‘n Revit. Silk ‘n Revit Essential bijvoorbeeld is een uniek handheld microdermabrasie systeem. Dit vacuümsysteem biedt een grondige peeling aan met behulp van een revolutionair vacuümsysteem. De Silk ‘n Revit Essential kan ook helpen bij de behandeling van andere huidproblemen, zoals donkere vlekken, rimpeltjes, acne en littekens.

De Silk ‘n Revit Essential is ideaal om thuis te gebruiken en heeft 2 jaar garantie. Het apparaat heeft 2 verschillende vacuüm standen die een zeer krachtige peeling vormen voor een schonere huid.

Je kunt ook kiezen voor de ultra innovatieve Silk’n FaceFX. Dit is een anti-rimpel apparaat dat als doelstelling heeft lijntjes en rimpels in korte tijd zoveel mogelijk te verminderen. Je kunt dit product gebruiken op de hals, het voorhoofd, de wangen en rondom de ogen.

De Silk’n FaceFX maakt gebruik van speciale Home Fractional Technologie om de fijne lijntjes en rimpeltjes te behandelen. Met deze LED lichttherapie kan de behandeling tot diep in de huid doordringen om je huid een boost te geven. Deze lichttherapie geeft warmte af om huidcellen te regenereren en de groei van nieuwe huidcellen te stimuleren. Deze formule is goedgekeurd door de FDA en je krijgt er nu een extraatje bij: een pot met Dode Zee Mineralen crème om je huid nog eens extra goed te laten hydrateren.

Met de Silk’n FaceTite haal je een effectief huidverjongend apparaat in huis dat beschikt over 5 krachtige modussen met wisselende intensiteitsniveaus. Je kunt dit gebruiken op je gezicht, hals en decolleté. Het probeert irritatie te verzachten en richt zich op het herstel van elastine vezels en collageen. Ook de de Silk’n Face Tite heeft 2 jaar garantie. De Silk’n FaceTite is speciaal ontworpen om kraaienpootjes en andere kenmerken van huidsveroudering te behandelen met HT-technologie, terwijl het tegelijkertijd je huid een boost geeft door deze strak te trekken. Je kunt de meegeleverde Silk’nSlider gel gebruiken om het apparaat soepel over de huid te laten rollen zodat het de gel gelijkmatig verdeelt.

Als je meer informatie wilt of je zorgen maakt over rimpels, raden we je aan om je huisarts te raadplegen. Hij of zij kan je over de verschillende opties vertellen en een plan van aanpak maken. Zodra je een bepaalde behandelingsmethode hebt gekozen, kijk dan eens op de ShytoBuy website. We weten zeker dat je hier de ideale oplossing vindt om bijvoorbeeld fijne lijntjes in het gezicht, een slapper wordende huid, kraaienpootjes en rimpels onder de ogen, te verminderen. Kortom, bij ShytoBuy vind je jouw beste anti-rimpel crème, capsules, lotion of scrub, om je een zachtere, gladdere en jonger uitziende huid te geven!

Bestellen via SytoBuy

Je kunt nu via ShytoBuy gemakkelijk en snel deze huidbehandelingen bestellen. Selecteer je favoriete product, klik op ‘toevoegen aan winkelwagentje’ en vul je gegevens in op het bestelformulier. Je kunt voor je bestelling kiezen uit verschillende betalings- en aflevermethodes. Je kunt de producten morgen al aan huis geleverd, wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij de 24-uurs levering.

ShytoBuy specialiseert zich in discrete aflevering en facturatie. Jouw privacy is voor ons van groot belang. Om je privacy te garanderen, verzenden we alle bestellingen in een neutrale en discrete verpakking zonder vermelding van je bestelling of onze website. De bestelling wordt ook niet op je bankafschrift vermeld. Wij refereren in dat geval naar onze moedermaatschappij genaamd Comfort Click LTD. Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je ons altijd contacteren van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur via live chat, e-mail of telefoon.