maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis verzending vanaf €50
Verzonden met DPD

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Manuka Naturals™ Eczeem Combo

Alle producten tegen Eczeem

Overzicht

Als u op zoek bent naar de volledige voordelen van manuka, dan is de Manuka Naturals Eczeem Combo is wat u zoekt. Deze combinatie bestaat uit drie complementaire huidverzorgingsproducten die een verscheidenheid aan ingrediënten en essentiële oliën bevatten, samen met twee hoogwaardige vormen van manuka - manuka olie en manuka honing.

 • Bevat Manuka Zeep, Olie en Crème
 • Helpt bij irritatie, roodheid en jeuk
 • Helpt de huid te beschermen, voeden en hydrateren
 • Gebruikt de antibacteriële triketone verbindingen van manuka
 • Met manuka honing UMF 15+
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën

Deze unieke combinatie van producten werd specifiek gekozen voor dit combo-pakket omdat de manier waarop de ingrediënten samen werken erg voordelig kan zijn voor de huid. De East Cape Manuka Olie is ontworpen voor gericht gebruik op specifieke huidgebieden, terwijl de Actieve Manuka Honing Crème is ontworpen om de huid te helpen voeden. De Manuka Zeep kan dagelijks op de huid worden gebruikt om te helpen beschermen en reinigen.

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Wat is Eczeem?

Eczeem is een veel voorkomend probleem waardoor de huid ontstoken, rood en geïrriteerd wordt. Hoewel de exacte oorzaak van eczeem onbekend is, kan het een gevolg zijn van een reactie door het immuunsysteem in de vorm van irritatie op de huid. Daarom kunnen bepaalde allergieën ertoe leiden dat ze ontstaan. Het kan ook iets simpel zijn, zoals een hand- of lichaam crème die de huid kan irriteren. Omdat elk persoon anders is, zullen er verschillende irritaties zijn die elke persoon kunnen beïnvloeden; maar hier zijn enkele algemene die eczeem kunnen veroorzaken om te verbranden en te verergeren.

 • Bepaalde kleding
 • Sigaretrook
 • Allergieën
 • Bepaalde cosmetica, geuren en wasmiddelen
 • Emotionele stress
 • Hete klimaten of temperaturen
 • Bacteriën
 • Overmatig zweten
 • Bepaalde chemicaliën of synthetische producten

Gelukkig is eczeem niet besmettelijk, het zou mogelijk geërfd kunnen worden en het kan zich verspreiden naar verschillende delen van het lichaam. Er wordt gezegd dat er geen aantoonbare geneeswijze voor eczeem is maar het is wel mogelijk om de huid te helpen tegen de symptomen zodat deze beheersbaar worden. Om te helpen met de symptomen, kunt u als allereerst proberen om persoonlijke irritaties te vermijden, probeer niet op de geïrriteerde plekken op de huid te krabben en houd uw huid vochtig en goed verzorgd. Veel mensen keren vaak naar steroïde crèmes en voorgeschreven medicijnen om te helpen bij de symptomen maar dit kan weer andere problemen veroorzaken. Daarom zijn er veel natuurlijke alternatieven om de huid te helpen. Deze producten bevatten natuurlijke, hydraterende ingrediënten waaronder essentiële oliën en manuka honing bij velen populaire keuzes zijn.

Manuka Zeep

De zeep is een premium mengsel van essentiële oliën. De Manuka Zeep is ontworpen om te dienen als een natuurlijke manier om dagelijks de huid te verzorgen. Met deze unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten kan de zeep helpen om de huid te reinigen en te beschermen. Ook kan het de huid voeden en verzachten. Dankzij de veelzijdigheid van de zeep kan het een groot aantal potentiële toepassingen hebben.

De zeer kan dienen als een natuurlijke handreiniger, een luxueuze badzeep, een hele lichaamreiniger of gewoon als een manier om de immuniteit van de huid tegen bacteriën te ondersteunen. In het algemeen is het een geweldig multifunctioneel product dat in deze Manuka Naturals combo wordt opgenomen.

East Cape Manuka Olie 25%

East Cape Manuka Olie 25% combineert premium manuka met huidvriendelijke essentiële oliën om een sterke maar zachte manier te creëren om manuka op de huid te gebruiken. De manuka olie in deze mix is gemaakt met alleen de beste manuka planten. Dit zijn de planten die specifiek in de East Cape regio van Nieuw-Zeeland zijn gevonden. Deze planten zijn van de hoogste kwaliteit voorzien. Naar aanleiding van onderzoek naar de manuka in dit afgelegen gebied is gevonden dat ze de hoogste niveaus van triketone verbindingen bevatten. Dit geeft de manuka olie uit de East Cape regio speciale eigenschappen die in combinatie met andere essentiële oliën een geweldige huidverzorging geven.

Voor meer informatie over het manuka onderzoek, klik hier.

Active Manuka Honey Cream

De manuka honing wordt beschouwd als een van de meest unieke vormen van honing in de wereld dus was het een voor de hand liggende keuze om hiervan een geweldige crème te creëren voor de huid. Rauwe manuka honing is zeer kleverig en onpraktisch om op de huid aan te brengen dus heeft deze Active Manuka Honing Crème de honing gecombineerd met een scala aan andere huidverzorgingsingrediënten en essentiële oliën om de de Manka Honing Crème te creëren. Op deze manier wordt het product snel door de huid geabsorbeerd en is het gemakkelijk aan te brengen. Met een UMF (Unique Manuka Factor) 15+, is de honing die in deze crème wordt gebruikt, van hoge kwaliteit. Met de unieke mix van ingrediënten in deze crème, kan het helpen om de huid niet alleen te beschermen maar ook te helpen voeden en hydrateren. Op deze manier kan irritatie en droogheid verholpen worden.

Ingrediënten

Manuka Zeep Sodium Palm Kernelate (Palmolie, Palm Kernelolie), Leptospermum Scopariumolie (Manuka olie), Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Backhousia Citriodora Olie (Lemon myrtle olie), Titaandioxide, Galactaric zuur, Citral (Citroengrasolie fractie), Terpinen-4-ol (Tea Tree Oil fractie), Cedrol (Cedarwood Olie fractie).

East Cape Manuka Olie 25% 25% East Cape Manuka olie uit Nieuw-Zeeland, Tea Tree Olie, Citroen Myrtle Olie en Lavendelolie in een zoete amandel olie basis.

Actieve Manuka Honingcrème Actief UMF® Manuka Honing 15+, Manuka olie, Gedistilleerd Water, Cetylalcohol, Stearinezuur, Zoete Amandelolie, Lecithine, Stearylalcohol, Jojoba, Macadamia Notenolie, Shea Boter, Calendula olie, Avond Primroseolie, Rosehip-olie, TEA, Duitse Kamilleolie, D-alfa-tocoferol (Vit E.), Tarwe-Gierolie, Conserveermiddel.

Hoe gebruik ik het?

De producten in deze combo zijn ontworpen om samen te werken en dus is de gebruiksaanwijzing afhankelijk van de behoeften en de routine van uw huid. Voor elk afzonderlijk product is er relevante informatie over het gebruik.

Manuka Zeep Breng aan op natte huid en masseer het met cirkelvormige bewegingen in. Dit is een natuurlijke zeep en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Manuka en Tea Tree Olie Blend Breng het oliemengsel dagelijks 1-2 keer op de gewenste plekken aan. Het is al gemengd met andere essentiële oliën maar u kunt er zelf nog een plantaardige olie bij gebruiken om het gemakkelijk te verspreiden over een breder gebied.

Manuka en Tea Tree Crème Meng de zachte crème eenvoudig masserend aan op de huid en laat het absorberen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(5)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

81.82% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Al deze producten samen hebben echt goed gewerkt tegen mijn eczeem. Ik blijf dit bestellen

S Soof
Geverifieerde aankoop

Weg met de symptomen van eczeem

T Thijs
Geverifieerde aankoop

Heel fijn en natuurlijk product

M Marieke
Geverifieerde aankoop

de roodheid op mijn gezicht is al minder geworden

M Marc
Geverifieerde aankoop

Veel minder last van rode bultjes sinds ik deze combi gebruik

K Kiki
Geverifieerde aankoop

Had altijd jeuk bij mijn ellebogen, maar is snel weggetrokken

j jaimy
Geverifieerde aankoop

Mijn huid wordt nu niet meer zo snel rood als ik gekrabt heb, wat ik heel fijn vind!

C Charlie
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader!!

J Janine
Geverifieerde aankoop

Bijna tot geen last meer van eczeem op mijn armen

S Simone
Geverifieerde aankoop

Perfect! Heeft goed geholpen tegen de rode bultjes op mijn benen

S Stan

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk