maandag - vrijdag | 9.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Wunderbrow Make-Up voor perfecte wenkbrauwen

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Het Wunderbrow product is een wenkbrauwgel met haarvezeltjes die jouw wenkbrauwen dagenlang een volle look geven. Deze gel is het beste middel op jouw wenkbrauwen in model te brengen omdat de haarvezeltjes 3 dagen blijven zitten. Met het losse wenkbrauwborsteltje (zit ook in het doosje) breng je jouw wenkbrauwen makkelijk in model, creëer je meer volume en laat de volle kleur jouw gezicht meer spreken.

 • Vlekt niet
 • Bevat Permafix gel
 • Wenkbrauwgel blijft dagenlang zitten
 • Maakt dunner of grijzer wordende wenkbrauwen weer vol
 • Vakantie-proof: Wenkbrauwgel blijft zitten wanneer je gaat zwemmen
 • Bestel Wunderbrow een tint lichter dan de haarkleur van wenkbrauwen
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren; Zwart/Bruin, Brunette & Blond

De Wunderbrow is effectief omdat de microvezels zich hechten aan de haartjes van de wenkbrauwen. Hierdoor ontstaat een meer gedefinieerde wenkbrauwlijn. Het kost je slechts een paar seconde en de resultaten zijn langdurig. Koop Wunderbrow vandaag nog en klik ook naar de WunderCleanse om deze semi permanente make up voor wenkbrauwen te reinigen.

Lees meer
Wunderbrow Bestellen

Wat is het?

Wunderbrow maakt gebruik van de Permafix gel technologie. Dit zorgt voor meer volume in de wenkbrauwen. De pen-achtige applicator zorgt voor nauwkeurigheid zodat je jouw wenkbrauwen precies krijgt zoals jij ze wilt.

Traditionele wenkbrauwpotloden of poeders zijn vaak lastiger aan te brengen en gaan niet lang mee. Er zijn natuurlijk ook drastischere maatregelen die kunnen om perfecte wenkbrauwen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan chirurgie of tatoeages. Daarentegen is de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossing de Wunderbrow. De vezels en pigmenten die gebruikt zijn in dit product zorgen ervoor dat alles op zijn plek blijft zolang als jij dat wilt.

De technologie achter Wunderbrow

Zoals eerder vermeld maakt de Wunderbrow gebruik van de Permafix gel technologie. De formule bindt zich niet alleen aan de haartjes van de wenkbrauwen maar ook aan de huid. Dit zorgt voor het langer blijvende effect. Het product is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, zodat je de beste kleur kan kiezen die bij je past.

Waarom blijft Wunderbrow zo lang zitten?

Je kan het vergelijken met andere gel liners. Het verschil zit enkel in de gel formule. De gel neemt de vorm aan van een wax. Dit komt door de ingrediënten: Ethyleen, Propyleen en Styreen. Dit zorgt ervoor dat de Wunderbrow langer blijft zitten dan andere gel liners.

Welke kleur kan ik het best kiezen?

Wunderbrow heeft 4 kleuren in het assortiment: blond, zwart/bruin, kastanjebruin en brunette. Het is echter raadzaam om goed na te gaan welke kleur het best bij je past. Ervaring heeft ons geleerd dat het in de meeste gevallen raadzaam is een kleur lichter te pakken dan je wenkbrauwen zijn.

Hoe breng ik het aan?

Zorg allereerst voor schone en droge wenkbrauwen. Daarna kun je beginnen met het invullen van de hiaten in je wenkbrauwen. Als je het weer wilt verwijderen, gebruik dan gewoon een wattenschijfje of doekje.

Hoe bestel ik mijn Wunderbrow?

Het bestellen bij ShytoBuy is eenvoudig, veilig en discreet. Doe mee met zowel mannen als vrouwen die reeds geprofiteerd hebben van dit product. Kies voor de optie ‘Toevoegen aan mandje’ en volg de simpele betaalstappen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.
Product Rating (90% Gebaseerd op 12 Reviews)
Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

Schrijf een review Klik hier

 • * Ik had al veel over dit product gehoord, maar het werkt echt ontzettend goed. Op aanraden van de klantenservice heb ik een tint lichter gekocht dan dat ik aanvankelijk zou bestellen. Die meid zei zelfs dat ik het mocht retourneren als ik hierdoor de verkeerde kleur zou kopen, maar ze had dus gelijk. Mensen leer hiervan, want het is het een top product! Ik hoef nu drie dagen lang na het douchen niet meer mijn werkbrauwen bij te werken. Daarnaast vlekt het niet op mijn kleding en slaapkussen (hier was ik een beetje bang voor).
 • * Wat een fijn product zeg! De wenkbrauwgel voelt fijn aan en het blijft 2 dagen zitten. Met het bijgeleverde kwastje kun je de gel netjes aanbrengen. Jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt!
 • * Echt een super product! Het eindresultaat zag er natuurlijk uit en ik heb er na 1x aanbrengen 2 dagen plezier van gehad. Erg tevreden!
 • * Ik was erg sceptisch in het begin maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Zoals je kunt zien heb ik letterlijk geen wenkbrauwen en daarom vul ik ze ook altijd in. Het ziet er alleen vaak zo hard en nep uit. Daarnaast moet ik me ook nog zorgen maken over het uitvegen, omdat anders mijn hele gezicht onder zit. Gelukkig heb ik nu de Wunderbrow gevonden. Het ziet er allemaal net even wat natuurlijker uit en ik hoef me geen zorgen te maken over vlekken. Ik raad het aan om een paar keer te oefenen. Wacht tot het droog is en masseer het daarna pas verder in.
 • * Ik heb poeders geprobeerd, deze blijven vaak niet zitten. Potloden definiëren wel maar vormen niet. De Wunderbrow doet gelukkig wel beide. Geef het even de tijd om in te trekken en borstel er daarna overheen. Het blijft echt zolang zitten als ik wil! Ik was bang dat de brunette versie te donker zou zijn maar dit valt reuze mee!
 • * Ziet er fantastisch uit! Is makkelijk om aan te brengen en vult mijn wenkbrauwen goed in. De kleur matcht precies met mijn haar. Ik heb licht blond haar met lowlights en het ziet er gelukkig heel natuurlijk uit.
 • * Een grote hit in de wenkbrauw wereld! Ik moet zeggen ik was sceptisch. Ik las allerlei reviews van te voren en zag dat veel mensen klaagden over het aanbrengen. Ik heb het daarom op een wenkbrauw borsteltje gedaan en lichtjes aangebracht. Wees wel voorzichtig want als het eenmaal droog is kan je er niet veel meer mee. Maar zolang het nat is kan je alles precies vormen zoals jij het wilt
 • * Zeer snelle service van ShytoBuy. Ga zo door !
 • * Ik kan eindelijk mijn wenkbrauwen vormen zoals ik ze hebben wil, weg met al die potloden en poeders.
 • * Mijn wenkbrauwen zien er weer top uit! Ik had eerst de zwart / bruine kleur genomen maar die bleek toch iets te donker voor mij. Nu gebruik ik de brunette en ben er superblij mee!
 • * DAMES ! Ik heb het donderdag aangebracht, het is nu woensdag en ik heb mijn wenkbrauwen sindsdien niet meer aangeraakt. Ik hoef gelukkig niet meer iedere ochtend bezig te zijn met mijn wenkbrauwen. Dit product is verandert je leven! Ik ben zo blij dat ik nu gewoon kan gaan zwemmen zonder me zorgen te maken over mijn wenkbrauwen!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief