maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

WrinkleMD Infusion Skin Prep

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Maak het beste effect tegen rimpeltjes mogelijk met de WrinkleMD Infusion Skin Prep. Je gebruikt het als onderdeel van het gepatenteerde Hyaluronic Acid Ion Diffusion technology System, waarmee je een goed begint maakt met je strijd tegen huidveroudering. Maar om daar zo goed mogelijk gebruik van te maken, moet je wel zorgen dat je huid voor gebruik goed voorbereid en gereinigd is. Deze reinigingsformule zorgt ervoor dat je huid tijdens de behandelingssessies zo goed mogelijk alles op kan nemen.

 • Reinigt de huid effectief door make-up, crème en vuil te verwijderen
 • Aan te brengen vóór gebruik van het Brow and Eye HA Deep Infusion System
 • Helpt de HA Deep Infusion Patches beter aan de huid te hechten
 • Zorgt dat peptiden en andere actieve ingrediënten goed in de huid kunnen trekken
 • Snel en effectief te gebruiken, voor langdurige resultaten
 • Alcoholvrij
 • Hoeft slechts één keer per week gebruikt te worden

In tegenstelling tot veel andere reinigingsproducten, is Infusion Skin Prep specifiek ontwikkeld om huidveroudering aan te pakken. Make-up, vuil en vette residuen kunnen ervoor zorgen dat de anti-aging ingrediënten niet goed door de HA Deep Infusion Patches aan de huid worden overgebracht. Daarom is het belangrijk dat je huid schoon en voorbereid is zodat de patches goed hechten en optimaal hun werk kunnen doen.

Lees meer

Wat is het?

Infusion Skin Prep is een reinigingsformule die zorgt dat de huid van je gezicht klaar is om de HA Deep Infusion Patches op aan te brengen en zorgt dat deze beter aan je huid hechten. Het goed aanhechten van de patches is belangrijk om een maximale diffusie van Hyaluronzuren mogelijk te maken; die zorgen ervoor dat je huid meer vocht vast houdt en je huid zachter wordt voor een effectieve vermindering van rimpeltjes. Hoe minder goed de diffusie werkt, hoe minder goed het effect tegen rimpels is.

Waarom zou ik het gebruiken?

Vuil en andere onzuiverheden uit de lucht hopen zich elke dag op op je huid. Het is dus een goede gewoonte om je huid regelmatig schoon te maken. Wanneer je dit één keer per week met de Infusion Skin Prep doet en direct daarna het Brow and Eye Deep Infusion System gebruikt, heb je een geweldige nieuwe huidverzorgings- en anti-agingroutine gevonden. En, het is speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk de vruchten te plukken van dit complete anti-agingsysteem en het is daarmee ook je investering waard.

Hoe gebruik ik het?

De Infusion Skin Prep op je huid aanbrengen is eenvoudig. Wrijf het zachtjes in op je gezicht en zorg dat je daarbij de huid rondom de ogen vermijdt. Afspoelen en zachtjes droog deppen. Zorg dat je vooral de kraaienpootjes rond je ogen en de lijntjes in je voorhoofd niet vergeet. Check of je huid helemaal droog is voordat je de patches aanbrengt, anders blijven ze niet goed plakken.

Veilig te gebruiken

Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Infusion Skin Prep, maar lees altijd eerst goed de ingrediëntenlijst door om te zorgen dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen. Als je een gevoelig huid hebt, wordt het aangeraden dat je het product eerst op een klein oppervlakte van je pols test voordat je het op je gezicht gebruikt, om er zeker van te zijn dat je huid goed reageert.

Hoe bestel ik het?

De WrinkleMD Infusion Skin Prep (120ml) is gemakkelijk te bestellen en is een essentiële stap om je rimpels te verminderen. Om je bestelling te starten en snel van een schone, stevige en gladde huid te kunnen genieten dankzij onze snelle leveringsmethoden, klik je op de button ‘Plaats in winkelmand’ hieronder.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (88% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Huid voelt erg schoon
 • * Goed product dat zorgt dat ik me fris en schoon voel
 • * Een aanrader !
 • * Goede kwaliteit, dit product is mijn geld zeker waard!
 • * Zachter huid is zeker merkbaar
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief