maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

WrinkleMD Brow Hyaluronic Acid Deep Infusion System

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Brow HA Deep Infusion System maakt gebruik van de laatste doorbraak in anti-aging technologie om de lijntjes en groeven in je voorhoofd aan te pakken. Het laat de huid meer vocht vasthouden waardoor het er gladder uit ziet. Het biedt een botox-achtig effect, maar voor slechts een fractie van de prijs. Door deze innovatieve aanpak te gebruiken, wordt je huid gevoed met belangrijke stoffen die veroudering tegen gaan en bestrijd je effectief de probleemzones op je voorhoofd.

 • Ervaar tot 73% minder nieuwe rimpels in je voorhoofd
 • Hands-free en comfortabel te dragen
 • Biedt een anti-aging oplossing die langer resultaat geeft dankzij nanosomentechnologie
 • 30 minuten HA behandelingen die diep doordringen voor een jonger uitziende huid
 • 2 jaar garantie
 • 95% van de vrouwen zagen een vermindering in het ontstaan van rimpels in slechts 2 weken

Met het Brow HA Deep Infusion System geef je je huid hetzelfde natuurlijke basisingredient die ook in rimpel fillers van dermatologen wordt gebruikt, maar dan veilig en comfortabel in je eigen huis. Deze unieke methode is een huidvriendelijke manier om de rimpels in je voorhoofd te verminderen, zonder dat hier injecties voor nodig zijn. Wanneer je een uitje, een huwelijk of ander groot event op de agenda hebt staan, of gewoon een gladdere huid wilt, dan is dit toonaangevende beautyproduct ideaal om je look strakker en steviger te maken.

Lees meer

Wat is HA (Hyaluronzuur)?

Laat je niet misleiden door de zure naam! HA zit van nature in bijna elke lichaamscel en is een gelachtige molecule die water vast houdt. Het helpt om vocht tot 1000% het eigen gewicht vast te houden en is essentieel om de huid zachter te maken om nieuwe rimpels te kunnen voorkomen. Tot wel 50% van HA in ons lichaam vind je terug in de huid, daarom is het Brow HA Deep Infusion System erop gericht om dit belangrijke element te herstellen om zo de rimpels in het voorhoofd te verminderen en een gladdere huid mogelijk te maken.

HA vooral in de jonger huid overvloedig aanwezig, maar die hoeveelheid vermindert snel na het 40e levensjaar en de cellen zijn dan steeds minder goed in staat om HA aan te maken. We kunnen dan tot wel 80% HA in ons lichaam verliezen. Daarbij droogt het huidweefsel steeds meer uit, waardoor collageen- en elastinevezels hun structuur verliezen. Dat kan ook rimpels veroorzaken.

Hoe helpt het mijn rimpels te verminderen?

Brow HA Deep Infusion System maakt gebruik van een infusie technologie om Hyaluronzuur effectief te distribueren. De HA in deze formule heeft een moleculaire grootte die 100x kleiner is dan de HA die je normaal in anti-aging crèmes en serums vindt. Door deze geavanceerde technologie is het zo veel beter in staat om nieuwe rimpels in je huid te verminderen omdat de moleculen veel dieper in de huidlagen kunnen doordringen.

Elke patch in de Brow HA Deep Infusion System wordt aangedreven door pijnloze microgolven uit de pod. Deze golven richten zich specifiek op de fijne lijntjes in je voorhoofd en verminderen de rimpels in je voorhoofd. Het enige wat je voelt als je de patches gebruikt, is een kleine tinteling die aangeeft dat het goed werkt en je zeker weet dat het resultaat zal geven.

Wat zit er in de doos?

 • Activatie pod met 2 jaar garantie
 • 5x HA Infusion Brow Patch Sets
 • Youth Serum HA (30ml)

Deze 3 componenten in de Brow HA Deep Infusion System, zijn speciaal ontwikkeld voor draagcomfort en een optimale werking tegen voorhoofdsrimpels.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Met het Brow HA Deep Infusion System kan je met een behandeling van slechts 30 minuten je voorhoofdsrimpels verminderen. In klinische studies, verminderden de rimpels significant na 2 weken en zelfs nog meer na 30 dagen. Zoals met alle anti-aging producten is het zo dat het resultaat per individu kan verschillen. Deze revolutionaire en gemakkelijke aanpak van voorhoofdrimpels kan je één keer per week binnen je beauty regime toe passen.

Photos:

1. Voorheen

2. Resultaat na 30 minuten

3. Resultaat na 30 dagen

Hoe gebruik ik het Brow HA Deep Infusion System?

De patches zijn bedoeld om 30 minuten per keer te worden gebruikt en kunnen niet worden hergebruikt. Breng niet vaker dan 1 keer per dag een patch aan. De Brow HA Deep Infusion System kan het beste één keer per week worden gebruikt voor de beste resultaten (en 2 keer in de allereerste week), en kan ook om de week worden gebruikt wanneer gewenst. De Youth Serum HA gebruik je direct na de behandelingssessies, één keer ’s ochtends en één keer ’s avonds voor een gladdere en stevigere huid.

1. Reinig de huid
BELANGRIJK: Maak je huid altijd eerst goed schoon en droog voordat je de patches gebruikt. Make-upresten en vuil dat achterblijft op de huid kunnen de effecten verminderen.

2. Trek het kleine, ronde zegeltje van de activatiepod connectoren af. Bewaar deze goed zodat je deze er na gebruik weer op kunt doen.

3. Open de verpakking met de patch (maar zorg dat de patch wel op de onderkant blijft liggen!). Leg het op een plat oppervlak en druk de connectoren op de dopjes.

4. Trek voorzichtig de patch van de onderkant af.

5. Gebruik een spiegel om de patch goed op je voorhoofd te plaatsen en zorg dat alle randjes goed plakken. Leg de koordjes van de activatiepods achter je oren zodat ze niet in de weg zitten.

6. De patch begint te werken zodra het op je huid wordt geplaatst. Je ziet een activatielichtje groen worden en zachtjes knipperen gedurende de 30 minuten van de behandeling.

Belangrijkste ingrediënten

De belangrijkste rimpelbestrijdende ingrediënten in de Brow HA Deep Infusion System omvatten:

 • Hyaluronzuur – Komt van nature in de huid voor en verzacht direct het ruwe huidoppervlak en helpt de conditie van je huid aanzienlijk.
 • Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate – Deze neuropeptide helpt de gezichtsspieren te ontspannen, wat het ontstaan van expressielijntjes vermindert. Het is vooral bedoeld als alternatief voor Botox (ook wel Syn-Ake genoemd).
 • Palmitoyl Tripeptide – Stimuleert collageensynthese en maakt de huid strakker waardoor rimpels minder kans krijgen.

Veilig te gebruiken

Tijdens tests zijn er geen negatieve effecten naar voren gekomen bij personen met een gevoelige huid. Raadpleeg altijd eerst je huisarts wanneer je zwanger bent, een pacemaker (of vergelijkbaar apparaat) hebt, aan epilepsie lijdt of metalen tandprotheses of implantaten hebt. Gebruik het niet op een huid met kapotte haarvaatjes of een geïnfecteerde of open wond.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (84% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Ik twijfelde heel lang of ik dit product moest kopen, ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb
 • * Het beste anti-verouderings product op de markt, wat mij betreft
 • * Het is zeker mijn geld waard !
 • * Erg fijn product met goede resultaten
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief