• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Wenkbrauwen Trend Winter 2016-2017

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het geeft de uitdrukking weer van je gezicht. Wenkbrauwen dienen ter bescherming van de ogen. Zo zorgen ze ervoor dat transpiratie, stof en andere vuiltjes worden tegengehouden. Naast deze functies zijn wenkbrauwen ook belangrijk voor de uitdrukking in je gezicht, we gebruiken ze als tool om onze expressies te uiten.

Winter 2016-2017

Wunderbrow Wenkbrauwen

Dankzij het feit dat wenkbrauwen zo belangrijk zijn voor het uiterlijk van je gezicht, wordt er veel mee geëxperimenteerd in de modewereld. Zo zijn er ieder jaar een aantal trends op het gebied van wenkbrauwen. Wie kent de beroemde Kardashian wenkbrauwen nou niet? De fameuze wenkbrauwen van de Kardashians hebben er voor gezorgd dat veel vrouwen streven naar wenkbrauwen die ‘on fleek’ zijn. Instagram en Facebook staan er vol mee! Vrouwen adoreren elkaars perfecte wenkbrauwen en zelfs een aantal mannen wagen een poging tot de wenkbrauwen trend.

Sinds kort is er een nieuwe trend gesignaleerd op de catwalk. Gebleekte wenkbrauwen blijken nu een ‘ding’ te zijn tot spijt van vele modellen. Het bleken van de wenkbrauwen is namelijk niet erg goed voor het voortbestaan ervan. Zo hebben Kendall Jenner en Hailey Baldwin zich al uitgelaten over hun transformatie op Social Media. Het blijkt zo te zijn dat wanneer je je wenkbrauwen te vaak bleekt, je het risico loopt dat je wenkbrauwen kunnen uitvallen! Maar ondanks de negatieve gevolgen geeft het een mooie finishing touch aan de outfits op de catwalk. Dat hebben modehuizen zoals Marc Jacobs en Gucci wel bewezen. Misschien een idee voor de waaghalzen onder ons om met deze trend te straat op te gaan?

Hoe kan ik zelf de perfecte wenkbrauwen creëren?

Ga je liever voor safe en ga je liever voor de blijvende trend? Met volle, natuurlijke wenkbrauwen zit je altijd goed! Helaas betekent een natuurlijke trend, niet altijd een au-naturel-look. Vaak moet je zelf nog aan de slag gaan met een aantal beautyproducten om dezelfde naturel look te bereiken. Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen a la Cara Delevigne? Wunderbrow is de oplossing voor jou! De Wunderbrow wenkbrauwgel is onmisbaar bij het creëren van mooi geshapede wenkbrauwen. De wenkbrauwgel van Wunderbrow is verkrijgbaar in de kleuren blond, brunette, kastanjebruin en zwart/bruin. Dit betekent dat er voor iedereen een goede kleur bij zit. Wanneer je zelf aan de slag gaat is het handig om een aantal tips mee te nemen. Iedereen heeft een eigen vorm wenkbrauwen, zo zijn er wenkbrauwen in een boogvorm, steile boogvorm, S-vorm, ronde vorm en in een rechte vorm.

Het is belangrijk om eens in de spiegel te kijken om te beoordelen welke vorm jouw wenkbrauwen hebben. Deze kennis zorgt ervoor dat jij je wenkbrauwen nog mooier in vorm kunt brengen. Daarnaast bestaan er nog een aantal richtlijnen die ervoor zorgen dat je op de juiste punten begint met het kleuren van je wenkbrauwen.

De lijnen geven aan waar je wenkbrauwen beginnen, eindigen en waar het hoogste punt van je wenkbrauwen zich bevindt. Het is het makkelijkst om hiervoor een lang voorwerp zoals een potlood of penseel te gebruiken om de punten vast te stellen. Houdt de potlood of penseel naast je neus en volg de lijnen op de foto. Wanneer je de punten hebt vast gesteld is het, zoals de Engelsen zeggen, a piece of cake om mooie wenkbrauwen te vormen! Natuurlijk zijn dit alleen richtlijnen en hoef je deze niet te volgen om mooie wenkbrauwen te krijgen. Uiteindelijk ben jij diegene die ze mooi moet vinden en ermee rond moet lopen. Dus het advies luidt om vooral te doen waar jij je het prettigst bij voelt!

Andere interessante artikelen