• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Wenkbrauwen terug in model brengen

Mensen die van nature niet gezegend zijn met prachtige wenkbrauwen die altijd goed in model zitten, kunnen de benodigde moeilijkheden ervaren die komen kijken bij het zelf creëren van prachtige wenkbrauwen. Gelukkig ben je niet verloren wanneer je van nature niet de mooiste wenkbrauwen bezit. Tegenwoordig zijn er voldoende oplossingen om jouw wenkbrauwen zelf in vorm te brengen of met behulp van een specialiste. Ondanks de vele mogelijkheden kan het toch voorkomen dat...

Wenkbrauwen terug in model brengen

Zoals velen misschien al weten, hebben wenkbrauwen veel invloed op het gelaat. Vooral wanneer je wenkbrauwen niet helemaal in model zijn zoals jij had gewild, kom je erachter hoeveel invloed het eigenlijk heeft op het algehele uiterlijk van je gezicht. Zo kan je neus plotseling groter lijken of je hebt een strenge blik doordat je de wenkbrauwen te donker hebt gemaakt. Anyway, je wilt natuurlijk je wenkbrauwen terug in vorm brengen! Maar hoe?

 • Laat je wenkbrauwen groeien Indien je teveel haartjes hebt weggehaald bij je wenkbrauwen, gun ze dan de tijd om bij te groeien. Wanneer ze weer vol zijn kun je ze weer mooi in vorm brengen. In de tussentijd kun je je wenkbrauwen voller laten lijken met een wenkbrauwgel. De Wenkbrauwgels van Wunderbrow zijn hiervoor uitermate geschikt. Doordat het merk meerdere kleuren in het assortiment heeft zijn de wenkbrauwgels geschikt voor mensen met elke huidskleur!
 • Vooraf de juiste vorm bepalen Voordat je aan de slag gaat met je wenkbrauwen is het van belang dat je goed hebt nagedacht over welke vorm je wenkbrauwen uiteindelijk moeten aannemen. Om de juiste vorm te bepalen kan je de richtlijnen gebruiken uit de weergegeven foto. De lijnen geven precies aan waar de wenkbrauwen zouden moeten starten, eindigen en waar de hoogste punten van de wenkbrauwen zich bevinden. Doe er je voordeel mee.
 • Verwijder niet teveel haartjes tegelijk Het is verleidelijk om te doen, maar op hetzelfde moment zo gevaarlijk! Je neemt al snel teveel haartjes tegelijk weg waar je niet goed over hebt nagedacht. Het is verstandig om de tijd te nemen wanneer je aan de slag gaat met je wenkbrauwen zodat je over ieder haartje goed kunt nadenken of je deze ook echt wilt verwijderen. Immers, zodra je een haartje eenmaal hebt verwijderd duurt het een tijdje voordat ze zijn terug gegroeid. Schenk hier dus aandacht aan! Rek hier bijvoorbeeld een middagje voor uit. In een druk leven kan het ook fijn zijn om eens een middag te spenderen om jezelf te verwennen en de focus op jezelf te leggen.
 • Gebruik de juiste tool Verschillende manieren zijn mogelijk om de wenkbrauwen in vorm te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld een pincet gebruiken, een schaar om de haartjes wat te trimmen en hars om veel haartjes tegelijk weg te halen. Het is immers verstandig om goed na te denken welke methode je wilt gebruiken.
 • Juiste haargroeirichting Als jij last hebt van een geïrriteerde huid rondom je wenkbrauwen, kan dit te maken hebben met de richting waarin je de haartjes verwijderd. Het is aan te raden om te haartjes in de haargroei uit te trekken. Als je huid daarna alsnog geïrriteerd is, kun je bijvoorbeeld een verzorgende crème of vaseline op de huid smeren om de huid te kalmeren.

Mocht je geen uitweg meer zien, dan is het altijd nog mogelijk om een professional te benaderen. Zij weten meestal precies welke vorm wenkbrauwen het beste past bij jouw gezicht. In de tussentijd kun je Wenkbrauw Make-up gebruiken om je wenkbrauwen voller te laten lijken of in vorm te brengen.