• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Waarom een penisvergroting?

Er zijn verschillende redenen die jou kunnen doen besluiten een penisvergroting te proberen. Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn om voor jou een grotere penis te krijgen.

waarom een penisvergroting?

Als je een man bent dan is er een aanzienlijke kans dat je waarschijnlijk een grotere penis zou willen hebben. Vrijwel iedere man in de wereld zou waarschijnlijk wel een paar centimeter aan zijn penis willen toevoegen. Al meer dan een eeuw worden er dan ook allerlei penisvergrotingsproducten verkocht die zouden helpen bij het krijgen van een groter lid. Er zijn vandaag de dag dan ook vele verschillende opties beschikbaar, zoals penispillen, zalfjes, rekoefeningen, chirurgie en penispompen. Of deze producten echter werken zoals beweerd wordt is maar de vraag. De weinige methoden die lijken te werken hebben vaak maar bescheide resultaten, maar kunnen wel ernstige bijwerkingen hebben. Soms kunnen penisvergrotingsmethoden zelfs leiden tot erectiestoornissen of permanente schade aan de penis. Als er immers iemand was die een veilige en succesvolle methode had bedacht waarmee je penis kon vergroten, dan was deze methode nu wereldwijd bekent en was de uitvinder ervan schatrijk.

hoe klein is een kleine penis?

Een stijve penis is meestal tussen de 12 en 15 centimeter lang, en heeft een omtrek van 10 tot 12 centimeter. Slappe penissen kunnen zeer in omvang verschillen. Er zijn natuurlijk mannen wiens penis aanzienlijk kleiner dan dat zal zijn; hormonen en genetische afwijkingen kunnen er toe leiden dat een man een micropenis krijgt - een penis waarbij de erectie kleiner dan 6 centimeter zal zijn. Ook de ziekte van peyronie - wat ervoor zorgt dat een stijve penis kromt wordt - en prostaatverkleiningen kunnen ervoor zorgen dat een man een kleinere penis krijgt.

De meeste mannen die op zoek zijn naar een penisvergroting hebben echter een penis met normale afmetingen. Deze mensen denken alleen maar dat ze te klein zijn. Hiervoor kunnen een aantal redenen zijn, zoals perspectief. Het is namelijk zeer lastig om zelf de grootte van de penis in te schatten, omdat je van bovenaf niet goed kan zien hoe groot of klein de penis is. Ook kunnen psychologische problemen een rol spelen bij dit probleem. Mannen met een normale penis kunnen geobsedeerd raken met het idee dat hun penis te klein is, wat ook wel bekend staat als penile dysmorphic disorder. Net zoals mensen met anorexia hebben mannen met penile dysmorphic disorder een verknipt beeld van hun eigen lichaam; zij denken dat hun penis vele malen kleiner is dan deze daadwerkelijk is.

wat werkt wel voor een penisvergroting?

Er is eigenlijk maar 1 methode die echt lijkt bij te dragen aan penisvergroting, en dat is gewichtsverlies. Een groot aantal mannen dat denkt een te kleine penis te hebben, is eigenlijk gewoon te dik. Hun buikvet zorgt ervoor dat een groot gedeelte van hun penis minder zichtbaar wordt, waardoor deze kleiner lijkt dat hij daadwerkelijk is. Het verliezen van overtollige kilo's zal er dan ook voor zorgen dat een groter gedeelte van de penis zichtbaar wordt. Hierdoor wordt de penis zelf welliswaar niet groter, maar hij zal er wel groter gaan uitzien. Mensen die liever niet hun levensstijl willen aanpassen, kunnen er ook voor kiezen een medische procedure te ondergaan, zoals liposuctie. Het vet rondom de penis kan dan worden weggezogen. Dit effect is echter niet permanent als je jouw leefgewoonten niet aanpast.

wat niet werkt voor een penisvergroting?

Verder zijn er echter een hoop middelen waarvan geen tot weinig bewijs is dat deze kunnen helpen met het krijgen van een grotere penis. Een goed voorbeeld hiervan is de penispomp. Dit is een cilinder die een vacuüm rondom de penis creëert. Hierdoor komt er meer bloed in de penis, waardoor deze stijf wordt en groter lijkt. Vervolgens knijp je de penis af met een penisring om te voorkomen dat al het bloed weer uit de penis stroomt. Het nadeel van de penispomp is simpel: het werkt alleen zo lang je de ring rondom de penis houdt, en deze moet na 20 tot 30 minuten worden afgenomen om schade aan het weefsel te voorkomen. Een penispomp kan effectief zijn tegen erectiestoornissen, maar er is geen bewijs dat het de penis permanent zal vergroten.

Een tweede methode is het oprekken van de penis. Of je het nu doet met gewichten, oefeningen, of speciale apparaten, het oprekken van de penis zal er niet voor zorgen dat de penis groter wordt. De penis is namelijk geen spier en kan dus niet 'getraind' worden. Het enige wat er mogelijk kan gebeuren is dat de slappe penis een klein beetje groter wordt. Maar om alleen al dit miniscule resultaat te behalen die je zeer veel toewijding en geduld te tonen; het zou goed kunnen dat je 6 maanden lang iedere dag de penis 8 uur lang moet oprekken, om een of twee centimeters aan de slappe penis toe te voegen. Deze methode brengt ook vele risico's met zich mee, zoals het scheuren van het weefsel in de penis en het beschadigen van de bloedvaten.

conclusie

Er zitten dus veel risico's aan het vergroten van de penis, en je kan er dan ook beter niet aan beginnen. Alleen het verliezen van een paar kilo's overgewicht kan mogelijk bijdragen aan een wat grotere penis.