• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Waar op te Letten bij het Kiezen van een Vaginale Bleek Crème

Het bleken van de vagina is steeds populairder geworden onder vrouwen. Het bleken van de vagina is natuurlijk een zeer intieme aangelegenheid, en je dient je dan ook goed voor te bereiden voordat je eraan begint. Lees hier wat je allemaal moet doen voordat je aan het bleken van de intieme delen begint.

wat is het bleken van de vagina?

Voordat we beginnen aan de voorbereidingen, dienen we eerst goed te weten wat het bleken van de vagina nu precies inhoudt. In tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden, is er geen bleekmiddel betrokken bij het bleken van de vagina. En het gaat er ook niet om de vagina een andere kleur te geven. Wat het bleken van de vagina wel inhoudt, is dat je tracht de huid van je vagina in lichtere tint te geven die overeenkomt met de rest van de huid. Of je nu wit, of zwart bent, of er tussenin zit, iedereen heeft een donkere vagina, en iedereen kan deze lichter maken.

Er zijn vele producten op de markt waarvan de fabrikanten beweren dat zij jou zullen helpen bij het verlichten van jou vagina. Het is dus belangrijk om goed te weten waarnaar je moet kijken om te weten of een product betrouwbaar zal zijn. De factoren waarop je moet letten zijn: de ingrediënten, waar het product vandaan komt, hoe het is verpakt, of er een geld-terug beleid is, en of er reviews van het product zijn.

de ingrediënten van vaginale verlichtingscrèmes

De ingrediënten van de producten zijn belangrijk, omdat deze bepalen hoe effectief het product zal zijn, hoe jouw huid erop zal reageren, en of er mogelijke bijwerkingen zijn. Ingrediënten die je moet vermijden zijn: hydroquinone, kwik, steroïden, parabenen, en andere producten die mogelijk gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Ook moet je uitkijken met parfums en kleuringsmiddelen. Deze kunnen namelijk de huid irriteren.

Ingrediënten die je juist wel in je bleekmiddelen wilt hebben, zijn bijvoorbeeld kojic dipalmitaat, en alpha arbutin. Deze producten komen allebei uit de natuur en hebben geen schadelijke bijwerkingen. Met name natuurlijke oliën van planten en vruchten zijn ideale ingrediënten voor een vaginale bleekcrème, zoals kokosolie en jojoba-olie. Deze oliën vormen een ideale basis voor huid crèmes, en zijn rijk aan vitamine E, glycerine, en retinol. De Star White Cream van ShytoBuy NL is gebaseerd op kokosolie, en is dan ook ideaal voor ieder huidtype.

Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die essentieel is voor een gezonde huid, en ervoor zorgt dat de huid zijn natuurlijke vochtigheid behoudt. Glycerine houdt de huid glad en gehydrateerd, en retinol zorgt ervoor dat de huid er jong uit blijft zien.

waar komt het product vandaan?

We leven vandaag de dag in een mondiale productenmarkt, en het is dan ook belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen. Er zijn vele producten die buiten Europe geproduceerd worden, en met name bij cosmetische producten is het belangrijk om te weten waar iets vandaan komt. Kwaliteitscontrole is namelijk niet over de hele wereld hetzelfde.

Er zijn vele fabrikanten die mogelijk gevaarlijke ingrediënten in hun producten doen, of die imitaties van originele producten op de markt brengen. De kwaliteit van de producten kan dus niet altijd gegarandeerd worden als ze uit het buitenland komen, en daar dien je rekening mee te houden. Ook kan het lastig zijn om van een buitenlandse fabrikant geld terug te krijgen wanneer je niet tevreden bent.

de verpakking

De reden dat de verpakking van een product belangrijk is, is omdat de wijze waarop een crème verpakt is, bepaalt hoe lang een crème bewaard kan worden en ook hoe lang het effectief zal zijn. Zo maken vele bedrijven gebruik van een tube met een draaidop. Deze verpakkingsmethoden kan ervoor zorgen dat de crème snel aan effectiviteit verliest, omdat de ingrediënten minder actief worden wanneer ze zijn blootgesteld aan lucht.

De betere fabrikanten zullen gebruik maken van een vacuümfles. Deze producten zijn zo ontworpen dat er geen lucht in de container kan komen wanneer de crème gebruikt wordt. Hierdoor zal de bleek crème langer gebruikt kunnen worden, zonder dat hij zijn effectiviteit verliest.

geld-terug beleid

De meeste lokale bedrijven zullen een geld-terug beleid hebben wanneer de crème niet aan de verwachtingen voldoet. Niet alle crèmes werken immers voor ieder huidtype, en het kan wat experimenteren vergen om de juiste te vinden. Het is dus belangrijk dat de fabrikant een goed niet-goed-geld-terug beleid heeft. Wanneer dit niet het geval is, dan kan dat ook een teken zijn dat het aangeboden product waarschijnlijk weinig goeds is.

de reviews

Als je wilt weten of een vaginale bleek crème effectief is, is het natuurlijk een goed idee om naar recensies en reviews te kijken. Zo krijg je beter inzicht in wat andere gebruikers van het product vinden, en of zij het mogelijk aanbevelen.

Ga op zoek naar zowel positieve als minder positieve reviews. Bij de negatieve reviews is het belangrijk om te kijken hoe het bedrijf zelf reageert. Bedrijven met goede klantenservice zullen snel en adequaat reageren wanneer er sprake is van een ontevreden klant.

conclusie

Dit is dus waarop je moet letten bij het kiezen van een vaginale bleek crème:

 • Wat zijn de ingrediënten?
 • Waar komt het product vandaan?
 • Hoe is het product verpakt?
 • Heeft de fabrikant een geld-terug beleid?
 • Zijn er reviews beschikbaar?

Wees altijd attent op deze factoren, en jij zal zo veel mogelijk teleurstelling voorkomen.