• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

VigRX vs Volume Pills

VigRX, verkrijgbaar sinds 2001, is een van de eerste marktspelers voor versterkende voedingssupplementen voor mannen. Haar grootste succes tot nu is de VigRX Plus. Maar er zijn natuurlijk meerdere producten op de markt die dezelfde werking claimen. Wat is dan het verschil tussen penisvergrotende supplementen? Hieronder vergelijken we de momenteel 2 meest populaire producten, de VigRX Plus en Volume pill.

VigRX

VigRX plus staat bekend om de kracht van jouw erecties te ondersteunen en jouw prestaties te handhaven. De combinatie van ingrediënten in de juiste hoeveelheid, geeft VigRX zijn kracht. Ingrediënten zoals Meidoorn en Ginkgo Biloba worden al honderden jaren gebruikt om hun positieve invloed op de bloedcirculatie, wat nodig is voor een erectie.

In je penis zitten een twee grote zwellichamen, genaamd Corpora Cavernoza. Deze zwellichamen bevatten het meeste van het bloed tijdens een erectie en zijn verantwoordelijk voor de grootte en kracht ervan. Net als dat een ballon groter en steviger wordt met de hoeveelheid lucht die erin geblazen wordt, wordt een erectie groter en sterker naarmate er meer bloed in de Corpora Cavernosa wordt gepompt.

Volume Pil

Volume Pil is een voedingssupplement dat traditionele Oosterse kruiden bevat. Dit product is het meest gekozen product voor mannen die de productie van hun sperma willen verhogen. Wanneer je langer een grotere hoeveelheid sperma ejaculeert, kan je ook langer genieten van je orgasme, waardoor dit intieme moment veel meer voldoening kan geven. De ingrediënten in de Volume Pills worden niet alleen in de traditionele Chinese medicijnen gebruikt om het seksuele uithoudingsvermogen te verhogen, maar worden ook al jaren gebruikt om de seksuele prestaties te verbeteren.

Het verschil

Het verschil tussen deze 2 merken is dat VigRX een versterkingsproduct is, die de penis kan vergroten. De Volume Pill is een pil die de productie van jouw sperma kan verhogen. Dit houdt in dat je penis hetzelfde blijf. Het tweede verschil is dat VigRX is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals Koreaanse ginseng, Saw Palmetto en Meidoorn. Deze ingrediënten kunnen je gezondheid verbeteren en worden al eeuwenlang in medicijnen gebruikt. Uiteindelijk met het doel dat mannen een optimale lengte en meer omvang kunnen bereiken. Mannen die VigRX gebruiken, hebben meer controle over hun erecties en genieten van een betere seksuele conditie en prestaties. Als we deze resultaten vergelijken met de Volume Pill ligt het verschil al op niveau van ingrediënten. De Volume Pill bevat traditionele Oosterse kruiden die met name gebruikt worden in de Chinese wetenschap. Ingrediënten zijn: Drilizen, Soldilin, Ling zhi, Xian mao, Dong chong xia cao, (4, 5, 7) trihydroxyflavone, Xi lan rou gui & hong hua fen, Ku gua. In vergelijking tot VigRX worden de Volume Pills gebruikt om enkel de sperma hoeveelheid te verhogen.

Resultaat

VigRX Plus kan al binnen enkele maanden resultaat boeken. Jouw penis kan op zelfs kortere termijn een duidelijke verandering laten zien, echter verschillen deze resultaten natuurlijk per persoon. Zie product reviews van deze producten om ervaringen van andere te lezen. De mannen die Volume pillen voor ten minste 60 dagen gebruikt hebben, hebben hun positieve en indrukwekkende resultaten reed gedeeld. De resultaten betreffen een toename van het spermavolume, grotere en hardere erecties, verbeterde bloedtoevoer naar de penis, verhoogde testosteron en grotere eetlust en verlangen naar seks.

VigRX Plus of Volume Pill?

Omdat deze pillen niet dezelfde resultaten geven, maar wellicht wel hetzelfde probleem kunnen aanpakken, wordt het aangeraden goed de productpagina’s te bekijken om te zien wat het beste bij jou past. Op basis van deze analyse kun je eenvoudig en discreet je product bestellen.