Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Viaman™ Extendor

Apparaat | Digitale Penispomp

Overzicht

Van één van 's werelds meest toonaangevende merken voor mannen komt de revolutionaire Viaman Extendor, een topkwaliteit vergrotingsapparaat speciaal gemaakt voor mannen. Met behulp van elektronische vacuümtechnologie en een ontwerp dat bestaat uit een uniek drukregelmechanisme, wordt het beschouwd als een apparaat van de hoogste kwaliteit van dit bekroonde merk. We hebben zoveel vertrouwen in dit product dat je, wanneer je niet tevreden bent en je de pomp binnen 90 dagen terugstuurt, je een volledige terugbetaling ontvangt.

  • Geautomatiseerde luchtvacuümpomp
  • Precisieschaal voor nauwkeurige metingen
  • Aanpasbare druk voor verschillende behoeften
  • Ontworpen voor vergroting in comfort van eigen woning
  • 6 niveaus van elektronische controle voor gebruik op maat
  • 3 maanden geld-terug-garantie
  • 2 jaar garantie

De Viaman Extendor is, na uitgebreid onderzoek, exclusief ontworpen als de ultieme digitale penispomp voor kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Het ontwerp bestaat onder andere uit een hoogwaardige ABS-buis en een anti-slipcilinder en is demonteerbaar voor comfortabel gebruik. Het bevat zelfs een unieke USB-poort voor snel en eenvoudig opladen, zodat je geen rekening hoeft te houden met batterijen zoals bij conventionele pompen.

  • CE gecertificeerd
  • RoHS gecertificeerd
Breng me op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is

Het product dat je zoekt is niet meer beschikbaar, maak een keuze uit een van de onderstaande alternatieven.

Formaat - Lengte en Omtrek

Volgens de British Sex Survey van 2014 is 1 op de 5 mannen niet tevreden over het formaat van hun geslachtsdeel. Het komt veel voor dat mannen zich onzeker voelen over hun mannelijkheid; zelfs mannen die een gemiddeld formaat hebben, maken zich nog steeds zorgen. Deze gevoelens kunnen leiden tot een laag zelfbeeld of invloed hebben op relaties. Als gevolg hiervan is het voor veel mannen gebruikelijk om een aantal formaat-bevorderende methoden in te zetten, inclusief operaties, supplementen en apparaten.

Vacuüm apparaten worden een steeds populairdere keuze; het is niet alleen een minder ingrijpende methode, ze worden door veel mannen ook als goedkoper en veiliger beschouwd dan andere opties. Dit apparaat bestaat gewoonlijk uit een cilindrische pomp die een vacuümkracht rondom het mannelijke geslachtsorgaan creëert, gebruikmakend van druk om de circulatie naar het gebied te helpen bevorderen. Het is bekend dat de druk die wordt gevormd bij het gebruik van vacuümapparaten helpt het spierweefsel te trainen, wat kan leiden tot een toename in lengte en omvang.

Viaman Extendor

Wereldwijd bekend om zijn best verkopende assortiment, is Viaman een merk dat mannen vertrouwen. Het team van Viaman wilde mannen een nieuwe keuze bieden voor penisvergroting en zag een product voor zich met dezelfde standaardkwaliteit, maar dan in de vorm van een elegant en rechttoe rechtaan apparaat. De Viaman Extendor, ontworpen met de vacuümtechniek, is een draagbaar, gemakkelijk te gebruiken apparaat dat is gemaakt om mannen te helpen bij hun behoeften in vergroting.

Het apparaat heeft een aantal functionaliteiten speciaal voor extra gebruiksgemak. Het beschikt over twee soorten schalen; een precisieschaal om de nauwkeurigheid te meten en een meter, variërend tussen 0 en 50 kilopascal, om de druk aan te passen. Het heeft ook 6 niveaus elektronische besturing, zodat het kan worden aangepast aan de eisen van de individuele man. De pomp is ook ontworpen met specifieke afmetingen en demontabele onderdelen zodat het gemakkelijk kan worden vastgehouden en het de gebruiker goed past.

Geldteruggarantie

We hebben zoveel vertrouwen in de hoge standaarden die worden gebruikt bij de productie van dit product dat we een fabrieksgarantie van 2 jaar bieden. We bieden ook een geldteruggarantie van 3 maanden. Als je niet volledig tevreden bent met de resultaten na 3 maanden gebruik kan je het product terugsturen. Dan krijg je een volledige terugbetaling. Er worden geen vragen gesteld.

The Viaman Extendor bevat

Hoe te gebruiken

1 Breng glijmiddel aan

Begin met het aanbrengen van een beetje glijmiddel om te helpen met inbrengen.

2 Maak het luchtdicht

Pak de pomp en schuif de siliconen ring rond je penis tot het luchtdicht is.

3 Zet de pomp aan

Zodra je tevreden bent, drukt je op de “+” knop om het apparaat in te schakelen; het blauwe knipperende lampje geeft aan dat het ingeschakeld is.

4 Pas de druk aan

Druk op de "+" knop om de luchtdruk geleidelijk te verhogen. De "-" knop kan worden gebruikt om de druk aan te passen naar een niveau dat je prettig vindt.

5 Ontgrendel

Druk op de "VALVE" knop om los te maken zodra je klaar bent.

6 Tot 40 minuten

We adviseren je het apparaat niet in de buurt van water te gebruiken en het maximaal twee keer per week te gebruiken voor niet langer dan 40 minuten per sessie. Voor meer informatie, zie de handleiding bijgevoegd in de verpakking.

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(6)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik was eerst een beetje skeptisch om dit te kopen, vooral omdat het zo goedkoop was! Het is eenvoudig te gebruiken. Ik vind het echt een mooi ontwerp, zeker discreet!

J Jeremy
Geverifieerde aankoop

Goed product met snelle levering. Paar weken geleden besteld en ik kan het verschil nu al zien… en mijn vrouw ook.

A Alan
Geverifieerde aankoop

Een pomp van goede kwaliteit. Werkt perfect sinds aankoop en nu nog steeds. De beste die ik al geprobeerd heb. Nu zijn mijn vrouw en ik beide gelukkig.

M Mario
Geverifieerde aankoop

Goede prijs, werkt effectief en is handig in gebruik

R Ryan
Geverifieerde aankoop

Makkelijk te gebruiken vanaf je het onder de knie hebt. Had wel even tijd nodig om te oefenen.

J James
Geverifieerde aankoop

Na wat oefenen ben ik het gewoon. Ben er blij mee

N Nick
Geverifieerde aankoop

Tot zover ben ik blij ermee, ik zie wat verandering

A Ahmed
Geverifieerde aankoop

Goed product. Doet wat het moet doen.

M Meneer
Geverifieerde aankoop

Goed eerlijk product makkelijk te gebruiken

A Anthony
Geverifieerde aankoop

Blij dat ik deze aangeschaft heb

B Ben

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk