• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Viaman™ - Vertragende Gel

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Ben je het zat dat je intieme momenten vroegtijdig worden afgebroken? Deze discrete en makkelijk te gebruiken gel in broekzakformaat streeft ernaar om jou de extra tijd te geven die je nodig hebt om je slaapkamer avonturen onvergetelijk te maken. Het bevat een mix van veilige en actieve natuurlijke ingrediënten. Inclusief de verstevigende en mild verdovende kwaliteiten van pepermuntolie en de gewilde effecten van hopextract. Welke samen helpen om jou sensuele momenten eeuwigdurend te laten aanvoelen.

 • Transparante en discrete vertragende gel
 • Bestaat uit natuurlijke ingrediënten
 • Klein, subtiel en uitermate geschikt om waar dan ook bij je te dragen
 • Bevat geen parfum of andere irriterende ingrediënten
 • Gemakkelijk aan te brengen en absorbeert snel
 • De verpakking bevat ook een Vertragend Doekje

Deze geavanceerde nieuwe vertragende gel van Viaman™ biedt mannen over de gehele wereld eindelijk een oplossing voor hun zorgen over hun prestaties tussen de lakens. Wil jij je intieme momenten verlengen? Dan is de revolutionaire vertragende gel het product waar je naar op zoek bent. Het is klein en discreet, zodat het haast niet te zien is. Bovendien wordt het geleverd met een verkwikkend doekje!

Wat is Viaman™ Gel?

Deze vertragende gel van Viaman™ is een innovatief nieuw product wat speciaal ontwikkeld is om mannen te helpen om langer actief te zijn in de slaapkamer, zonder gebruik te hoeven maken van agressieve chemicaliën of sterke en potentieel schadelijke medicatie. Het onderkent succesvol dat mannen een discrete, nauwelijks zichtbare en niet geparfumeerde gel wensen, welke snel aangebracht kan worden voordat de intimiteit plaats vindt. Het versterkt het zelfvertrouwen en ondersteund de prestaties. Daarnaast is het mild en veilig, de gel past een krachtige combinatie van actieve natuurlijk ingrediënten toe, welke je helpen de gewenste resultaten te behalen.

Hoe kan Viaman™ Vertragende Gel helpen?

Het kan helpen, doordat het enkele populaire middelen toepast welke helpen je geslachtsdeel te koelen en verstevigen. Waardoor je de ondersteuning krijgt om langdurige sensuele momenten op te doen. Pepermuntolie is het eerste ingrediënt wat aan het werk wordt gezet. Men vindt dat haar mild verdovende effect helpt om het gevoel in de huid licht te verdoven, wat je de mogelijkheid biedt om een betere controle te hebben. Deze creatieve oplossing past Haver- en Hopextract toe, welke niet alleen bekend zijn vanwege hun hydraterende eigenschappen, maar ze hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen die irritatie kunnen tegengaan. Waardoor jij langdurig kan presteren. De natuurlijke versterkende kenmerken kunnen je mogelijk helpen de intieme delen te kalmeren en te controleren, hierdoor krijg je de hulp om niet vroegtijdig de eindstreep te passeren.

Hoe gebruik je Viaman™ Gel?

Het is super eenvoudig om gebruik te maken van Viaman™ Vertragende Gel. Het kost je minder dan 60 seconden! Volg simpelweg deze instructies op:

 • Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de gewenste plaatsen. Masseer de gel in. Doe dit 20 minuten voor de start van de intimiteiten. Zorg ervoor dat je de blijft masseren, totdat de gel volledig is opgenomen door de huid.
 • De gel is natuurlijk en veilig, echter het is altijd raadzaam om de gel eerst uit te proberen op de onderarm. Breng een klein beetje gel aan en controleer of er geen allergische reactie optreedt.
 • De gel mag zo vaak worden gebruikt als gewenst.

Waarom kies je voor Viaman™?

ControleDe combinatie van de geselecteerde ingrediënten is de doorslaggevende reden waarom Viaman™ Gel een prijzen winnend merk is. De versterkende en verdovende effecten van pepermunt extract kan je hulp bieden bij het verkrijgen van een betere controle over je prestaties.

Veilig Haverextract en Glycerine helpen er voor te zorgen dat de intieme delen nat & glibberig worden, het voorkomt irritaties & onprettige gevolgen voor jou en je partner. Ondersteund om de ervaring op een plezierige wijze langer te laten voortduren.

Discreet De flacon van de gel heeft een handig broekzakformaat, zodat je het altijd en overal bij je kan dragen. Je hoeft jezelf niet meer druk te maken over discretie. Viaman™ heeft de vertragende gel zo compact ontwikkeld dat je deze waar dan ook altijd voor handen kan hebben.

Belangrijkste bestanddelen

Het toenemende succes van Viaman™ Vertragende Gel kan worden toegeschreven aan zijn krachtige maar veilige ingrediënten. Enkele van de meest essentiële ingrediënten zijn:

Pepermuntolie Wordt al voor eeuwen toegepast in de male enhancement industrie, vanwege zijn natuurlijk verdovende eigenschap. Pepermunt is niet alleen populair voor het verstevigen van de huid. Dankzij zijn mild verdovende effect kan het je helpen om je hoogtepunt wat langer te controleren, waardoor je langer met je partner kan genieten van de liefdesdaad.
Hopextract Is niet alleen rijk aan fytovoedingsstoffen, het is enorm bekend om zijn ontstekingsremmende kenmerken, dit kan je helpen irritaties en ontstekingen te voorkomen. Het accuraat voorkomen van irritaties kan je helpen het minnespel langer te laten duren zonder irritaties. Dit kan de hele ervaring nog fijner maken voor beide partijen. Dit ingrediënt staat er ook om bekend het huidoppervlak te verzachten.
Glycerine Een natuurlijk ingrediënt welke de huid helpt te hydrateren. Het wordt al sinds mensenheugenis gebruikt om de huid te voeden en te verzachten. Glycerine is de katalysator die er voor zorgt dat de gel sneller en dieper wordt opgenomen door de opperhuid, waardoor de overige ingrediënten effectiever het gewenste resultaat bieden.

Hieronder vindt je een volledig overzicht van alle ingrediënten in Viaman™ Vertragende Gel.

Water, PEG 7, Glycerine Cocoate, PEG-40, Gehydrogeneerd Ricinusolie, Laureth-9, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaten Crosspolymer, Alcohol, Aminomethhyl Propanol, Avena (Haver) Sativapitten Extract, Carbomer, Glycerine, Humulus Lupulus (Hop) Extract, Limoneen, Mentha Piperita (Pepermunt) Olie, Propyleenglycol, Methylisothiazolinon, Phenylpropanol.