• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Striagen-DS Anti-Wrinkle Capsules

60 Capsules | Supplement tegen rimpels
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Iedereen weet dat een mooi uiterlijk van binnenuit komt – dus waarom zouden we verbaasd zijn dat het met een stralende en jeugdige huid anders zou zijn? Met dit in gedachten heeft Striagen vanuit hun bestaande gamma voor huidverzorging een moedige stap voorwaarts gezet en Striagen-DS Anti-Rimpel Capsules samengesteld. Met een innovatief mengsel van vitamines, plantaardige stoffen en vitale bestanddelen zijn deze capsules waarschijnlijk precies wat je zocht!

 • Voor de ouder wordende huid
 • Biedt intense voeding
 • Met de drie Vitamines A, C & E
 • Resveratrol, Collageen & Hyaluronzuur
 • Groene Thee & Druivenpitten
 • Dagelijks twee handige capsules innemen

Rimpels, lijnen en verzakkingen verschijnen langzaam tot we op een dag in de spiegel kijken en amper herkennen wat we zien. Om je schoonheid van binnenuit te helpen stimuleren, combineren Striagen-DS Anti-Rimpel Capsules de Vitamines A, C en E die goed zijn voor de huid. En het wordt alleen maar beter met bijna te veel fantastische ingrediënten om op te noemen. Je zoektocht naar een nieuw voedingssupplement is voorbij, want De Striagen-DS Anti-Rimpel Capsules zijn er voor jou.

Zorgwekkende Rimpels

Een ouder wordende huid kan een van de meest ongoochelende gevolgen zijn van het verouderingsproces – omdat we onze oudere leeftijd met zelfvertrouwen en kracht willen trotseren, kan de aanblik van deze lijnen en verzakte huid nogal een domper zijn. Behalve de gevolgen van de zwaartekracht en enkele onvermijdbare veranderingen, schuiven veel wetenschappers de schuld op moleculen die ook wel bekend staan als vrije radicalen en die het resultaat zouden zijn van oxidatie. Gelukkig zijn er ook beschermende verbindingen, antioxidanten genaamd, die hierop reageren en die steeds waardevoller blijken in de strijd voor een jeugdig uiterlijk.

Striagen-DS Anti-Rimpel Capsules

Striagen zag het belang in van een vitale uitstraling van de huid en besliste om het bestaande gamma van huidverzorgingsproducten naar een volgend niveau te tillen. In de Striagen-DS Anti-Rimpel Capsules hebben ze een specifiek gamma aan bestanddelen samengebracht en speciaal geselecteerd vanwege de huidverzorgende eigenschappen. Deze stoffen werken van binnenuit en richten zich op het voeden, revitaliseren en beschermen van de huid.

Nourishment

Voeding
Collageen staat bekend als een belangrijk eiwit in ons lichaam en speelt een rol in het behoud van de vorm en structuur van elke cel. Vitamine C is zeer belangrijk voor de huid want het draagt bij tot de normale vorming van collageen voor het normaal functioneren van zowel de bloedvaten als de huid, naast het beschermen van de cellen tegen oxidatieve stress.

Revitalisation

Revitalisatie
Resveratrol, een extract van Druivenschillen, wordt samen met Druivenpitten gebruikt. Vooral gecombineerd worden beide beschouwd als zeer sterk verjongend. Kurkuma, bekend vanwege de stimulerende werking, wordt samen met de versterkende eigenschappen van Groene Thee Extract gebruikt om het lichaam te revitaliseren.

Defence

Bescherming
Het is belangrijk om de weerbaarheid van de huid ten opzichte van de tijd te bevorderen. Vitamine A draagt bij tot het behoud van een normale huid, terwijl Vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Niacinamide is een actieve en wateroplosbare vorm van Vitamine B3, die belangrijk is voor een gezonde huid, nagels, haar, tanden en beenderen.

Alle Ingrediënten

Actieve: Vitamine A (beta-caroteen), Vitamine C (ascorbinezuur), Vitamine E (d-Alpha tocopheryl), Niacinamide, Resveratrol, Alfa-liponzuur, Aloe Vera Gel (200:1), Collageen, Groene Thee (50% extract), Druivenpitten (95% extract), DMAE, Hyaluronzuur, L-Glycine, L-Proline, L-Glutathionreductase, Kurkuma (95% curcuminoïden).

Andere: Gelatine, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.

Striagen-DS Innemen

Striagen-DS Anti-Rimpe Capsules zijn zonder enige twijfel een bijzonder gemakkelijke, discrete en simpele aanvulling op je dagelijkse routine. Neem simpelweg twee capsules met een groot glas water voor een maaltijd. Het ligt aan jou of je ze samen inneemt of verspreid doorheen de dag, maar het wordt aanbevolen dat je ze elke dag ongeveer op hetzelfde tijdstip neemt met het oog op een constante absorptie.

Advies

Zorg ervoor dat je voor het eerste gebruik aandachtig alle ingrediënten doorneemt voor het geval dit product persoonlijke allergenen bevat. Zwangere of zogende vrouwen of mensen met een medische aandoening moeten eerst een arts consulteren voordat ze een voedingssupplement innemen. Dit product werd vervaardigd en verparkt in een bedrijf waar ook melk, soja, tarwe, pindanoten, eieren, noten, vis en schaaldieren verwerkt worden.