• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Striagen-SV Spider Vein Formula

4oz Crème | Spatader Behandeling

Newton-Everett

€44.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Verminder de verschijning van spataderen, merken en rosacea. Het is een natuurlijke vocht inbrengende crème die speciaal ontwikkeld is voor spataderen. Spataderen kunnen eenvoudig worden gevonden op de huid. Hoewel ze geen ernstige gezondheidsrisico’s opleveren kunnen spataderen voor schaamte en angst voorzorgen bij zowel vrouwen als mannen. Striagen-SV is een flesje van 118ml en kan helpen bij het verminderen van spataderen

 • Hydrateert en verstevigt de huid
 • Op natuurlijke wijze spataderen verminderen
 • Beschermt de huid tegen terugkerende spataderen
 • Effectieve natuurlijke formule met plantenextracten en vitamines
 • Gebruikt Emu olie en Jojoba seed olie om roodheid en ontstekingen te verlichten

Deze Striagen® crème hydrateert en kan de verschijning van spataderen op een natuurlijke wijze verminderen. De natuurlijke ingrediënten zoals Emu Oil , Arnica Montana Flower Extract, Aloë Vera Sap en Jojoba Seed olie zorgen ervoor dat dit doel bereikt kan worden. Wanneer je dit product op een werkdag voor 16.00 uur besteld met UPS, ontvang je het product de volgende werkdag zodat je snel jouw behandeling tegen spataderen kan starten.

Lees meer

Wat zijn spataderen?

Spataderen komen vaak voor. Spataderen zijn zichtbare resten van vervormde of beschadigde bloedvaten. Deze beschadigde bloedvaten worden snel zichtbaar rond het gezicht en benen. De spataderen die je dan ziet zijn meestal rood, blauw of paars van kleur. Ondanks dat deze spataderen relatief onschuldig zijn, kunnen de spataderen jouw benen minder mooi maken en zelf leiden tot pijnlijke plekken. Spataderen komen vaker voor bij vrouwen, maar mannen kunnen ook last van hebben. Spataderen kan erfelijk zijn maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Vaak is het de gevolg van de toegenomen druk op de aderen door dit kunnen spataderen ontstaan. De kleppen en vaatwanden verzwakken dan

Naast de oppervlakkige zichtbare symptomen, kunnen spataderen zwaarte en zwelling veroorzaken, vooral in de benen en voeten. Striagen-SV is effectief in het verminderen van het zichtbare spataderen en het ongemak te verminderen.

* Disclaimer: resultaten van de genoemde producten kunnen per persoon verschillen. Voor meer informatie, klik hier.

Hoe kan deze crème mij helpen?

Striagen-SV (4oz) 118ml is een krachtige hydraterende crème die wordt gebruikt om spataderen en de symptomen te verlichten. De natuurlijke ingrediënten herstelt de oppervlakkige beschadigde huid. Deze crème kan ook nuttig zijn voor de aanpak van kneuzingen en rosacea. De Striagen-SV dringt door in de huid en versterkt de vaatwanden, hierdoor wordt de uiterlijk van zichtbare aderen verminderd.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van Striagen-SV?

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om hun heilzame eigenschappen:

Vitamine K:
Vitamine K is essentieel voor de bloedstolling, vitamine K heeft een sterke anti-aging eigenschap. Het is een van de belangrijkste vitamines van Striagen-SV
Emu Oil:
Emu Oil bevat natuurlijke antioxidanten en vitamines die kunnen helpen om de ontsteking te verlichten. Daarnaast hydrateert de huid en het handhaven van een gezonde balans van voedingsstoffen in het lichaam.
Hyaluronzuur:
Hyaluronzuur zuur helpt om collageen te versterken en verbeteren van beweeglijkheid van het gewricht, evenals het helpen bij de genezing van wonden, kneuzingen, zweren en infecties.
Aloë Vera:
Aloë Vera sap is een all-rounder en een natuurlijke antiseptische en anti-inflammatoire bestand die kan helpen in de strijd tegen infectie. Zijn verzachtende, koeleigenschappen zijn ook nuttig voor pijnbestrijding.
Zonnebloemzaad Olie:
Zonnebloemolie kan de huid hydrateren en aderen versterken. De zonnebloemzaden zitten vol met antioxidanten en fytochemische verbindingen.
Jojoba Seed Olie:
Helpt bij het verlichten van jeuk, irritatie en ontsteking. Het wordt vaak gebruikt om ongemak te verminderen die acne, eczeem en psoriasis kunnen veroorzaken.

Hoe kan ik Striagen-SV gebruiken?

Striagen-SV is erg gemakkelijk te gebruiken. De stappen staan hieronder toegelicht.

Stap 1: zorg eerst dat je jouw huid met warm water wast

Stap 2: Vervolgens voorzichtig de crème op de aangetroffen gebied smeren

Stap 3: was jouw handen grondig na het aanbrengen van de crème