• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Snelle en makkelijke manieren om de grote van je penis te stimuleren

Een ongezonde levensstijl heeft een negatieve invloed op je penis. Ten eerste zorgt overgewicht ervoor dat je penis langzaam wordt begraven onder vet; de groter je buik wordt, de kleiner je penis. Ten tweede, zorgt overgewicht ervoor dat je gehele hart-en-vaatstelsel slechter gaat werken. Hierdoor wordt het steeds lastiger om nog een erectie te krijgen, en worden je erecties steeds zachter en kleiner.

Het is dus sowieso belangrijk om een gezonde levensstijl op te pakken: gezond eten, regelmatige lichaamsbeweging, en ongezonde gewoontes als alcohol consumptie en roken vermijden. Echter kan het effect op de penis versterkt worden door het nemen van voedingssupplementen, en het door het gebruik van penispompen.

voedingssupplementen

Vele kruiden, aminozuren, en andere voedingsstoffen, kunnen je penis stimuleren door de bloedtoevoer te bevorderen. Deze stoffen worden vaak gebruikt bij patiënten met hart-en-vaatziekten, en kunnen een volledig verslapte penis weer doen herrijzen.

Kruiden en voedingsstoffen die een positief effect op de doorbloeding van de penis hebben, zijn bijvoorbeeld ginkgo biloba, l-arginine, muira puama, tribulus terrestris, en panax ginseng. Van al deze middelen is bewezen dat ze de kwaliteit van de erecties significant kunnen verbeteren.

Zo is het aminozuur l-arginine een belangrijk onderdeel van vele anti-impotentie medicijnen en het is klinisch bewezen dat een dagelijkse inname van l-arginine de potentie significant zal verhogen.

Vrijwel al deze producten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar en wij bevelen het aan om een of meerdere ervan te nemen voor maximale resultaten.

penispompen

2 tot 3 maal per week 20 minuten pompen met een penispomp kan een ongelofelijke werking hebben op je penis. Met redelijk gemak kun je een aantal centimeters aan je penis toevoegen met minimale moeite. Dit kan je zelfvertrouwen en je seksuele prestaties enorm verbeteren.

Penispompen vergroten je erectie door middel van het creëren van een vacuüm rondom de penis. Hierdoor wordt de bloedtoevoer naar de penis gestimuleerd, wat zal leiden tot grotere erecties. De beste penispompen zijn diegene die gebruik van water om het vacuüm te creëren. Een cilinder vol met warm water stimuleert de doorbloeding van de penis, wat het gehele proces dus makkelijker maakt. Zo wordt de kans op blessures kleiner en wordt het pompen ook een meer aangename aangelegenheid. Met name de waterpompen van Bathmate staan erom bekend op dit gebied goede resultaten te garanderen.

Wees echter wel voorzichtig met penispompen. Ze te vaak of verkeerd gebruiken kan leiden tot blessures aan de penis. Het is dus belangrijk om van te voren goed de instructies te lezen om te voorkomen dat je jezelf niet verwondt.

concluderend

Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor mannen die ontevreden zijn over de lengte van hun penis. Van penispompen tot voedingssupplementen, er is geen reden om rond te blijven lopen met een te kleine penis. Kijk ook eens rond op ShytoBuy NL om te zien wat wij allemaal aanbieden om de penis op een natuurlijke en veilige manier te vergroten.